ugrcn, ya bu kaskın siyah sensörünü sen kendinmi taktın
hayır alırken yetkili arkadaş taktı ama bende akşamları beyaz sabah siyah vizör kullandığım için kendim rahatça değiştirebiliyorum neden sordun _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ama genelde yorumlarınız kask üzerine olmuş. Bellik ile ilgili yorum yapabilecek olan var midir aceb? _________________ YeBeRe Reysing Tim !
ugrcn, Ya kanke Aslında bunları almamın sebebi ilk başta da söylediğim gibi ailemin biraz da olsa motora olumlu yönde bakmalarını sağlamak. Önce Bi olumlu baksınlar şu işe de sonrası Allah Kerim _________________ YeBeRe Reysing Tim !
ugrcn, Ya kanke Aslında bunları almamın sebebi ilk başta da söylediğim gibi ailemin biraz da olsa motora olumlu yönde bakmalarını sağlamak. Önce Bi olumlu baksınlar şu işe de sonrası Allah Kerim
Anlıyorum bende ilk zamanlar kask mont dizlik vs.... almıştım ondan sonra pek karşı çıkmadılar ama sadece o sebeptende almamak gerekir kendimizi de düşünmemiz gerekiyor... _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Keske Hep Çocuk Kalsaydim,Hayatimdaki En Buyuk Aciyi Dizimdeki Yara Sansaydim...
Tarih: 06.05.2008 - 09:24 Mesaj konusu:
kardes ben yaklasık iki bucuk aydır mts bellik kullanıyorum.. memnunum su ana kadar bı sorun yasatmadı bana yapışkanlarında falan bı defome olmadı aslında en cok cekındıgım de oydu ama korktugum olmadı bence o fıyata alınır bı bellık dıerlerınden pek te farklı olmadıgını dusunuyorum ustelık dığer markalardan çok daha ucuz..
ben tavsiye ederim işallah sende benım gıbı gule gule kullanırsın..
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Kask Ve Belliğim Şuan elimde.! İkiside Çok Güzel. Deneme Fırsatım olmadı ama bu olay benim baya işime yaradı! ailem görür görmez biraz da olsa olumlu bakmaya başladılar! _________________ YeBeRe Reysing Tim !
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Kask Ve Belliğim Şuan elimde.! İkiside Çok Güzel. Deneme Fırsatım olmadı ama bu olay benim baya işime yaradı! ailem görür görmez biraz da olsa olumlu bakmaya başladılar!
Hadi hayırlı olsun ozamn güle güle kullan !! _________________ A rh(-) Uğur ARSLAN
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 12.07.2008 - 18:07 Mesaj konusu:
hayırlı olsun.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
LS2'yi ben de artçım için aldım. Ancak yeni aldığım filen kaskı birşekilde tutamadı çok da iyi bağlamıştım sebebini çözemedim ama sonuçta kaskı yolda 50 km ile giderken düşürdüm. Kask bir kaç kere yerde sektikten sonra bir otomobil onu sürükledi. Kask kırılmış ve erimişti(egzoza deymiş) Kaskı sonra inceledim parçalarını aırdım. bir kere ispanyol malı deniyor ama kask çinde yapılmış bu kesin. Çünkü köpük ile plastik arasında çince köpüğün ne bölgeye yapıştırılması gerektiğiyle ilgili talimatlar vs vardı.(japonca değil harflerini tanıyorum) Köpük ve plastik kap pek yeterli gelmedi bana. Açıkçası 1000ytl'lik carbon kaskları incelemedim ama bu kask pek güvenli gelmedi bana. Özellikle dıştaki plastik kısım sadece bir kaplama. Çok ince ve gayet kolay yırtılıyor. Köpüğü ise elimle rahatça kırabiliyordum...
Bende bi n62 Nolan var. Nolan'ın vizörü UV ışınlarını geçirmiyor ve daha kaliteli bir görüş sunuyor. Nolan'ın plastiği de kesinlikle daha kaliteli. Ped ise LS2'den farklı değil. Sonuçta LS2 fiyatına göre iyi bir kask gibi dursa da ben sadece artçı ile yapılacak kısa mesafelerde kullanırdım sanırım...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız