Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 16.07.2008 İst MD (Avrupa)Toplantısı-[b]YER DEĞİŞTİ[/b]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

16.07.2008 İst MD (Avrupa)Toplantısı-[b]YER DEĞİŞTİ[/b]
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 12.07.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AZYet,
Alıntı:

tatlıylamı korkutuyorsunuz hocam
mootorum var beylıkduzundeyım burdan oraya nasıl gıdılır bılmem

kardeş yanlış anlama ben sadece kuralları söylüyorum bende getiricem tatlı baksana tamer abi tatlıyı almadan gelme diyo Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum

gogoRR,
Alıntı:

bende gelicem bende yeni üyeyim bende alırım tatlımı gelirim

gel yiğenin gel beraber gideriz alırız tatlıları gideriz benalırım seni Alkışlıyorum OK Motordelisi
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni gelecek arkadaşlar sahilden bakırköy istikametinden aksaraya giderken samatyayı hemen geçince büyük oto park var halı sahalar var ordayız ..
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sefa1262
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İst

MesajTarih: 13.07.2008 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, senekledınmı benım teli Delirdim Motordelisi
Başa dön
sefa1262 Çevrimdışı sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero,
Alıntı:

yeni gelecek arkadaşlar sahilden bakırköy istikametinden aksaraya giderken samatyayı hemen geçince büyük oto park var halı sahalar var ordayız ..

TAMER ABİ benim hayatım orda geçti ama 2 senedir gitmiyorum oraya ha bu arada sen neyle geliceksin senin öztitanic lemi yoksa otobüslemi Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Motordelisi

En son delici tarafından 13.07.2008 - 11:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gogoRR
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delici,
Alıntı:

benim hayatım orda geçti ama 2 senedir gitmiyorum oraya

güvenabi ben biliyorum orayı beraber gidelim benide al beraber tatlı almayada gideriz tamer abi almadan gelmeyin diye yazmış zaten Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
gogoRR Çevrimdışı gogoRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gogoRR,
Alıntı:

güvenabi ben biliyorum orayı beraber gidelim benide al beraber tatlı almayada gideriz tamer abi almadan gelmeyin diye yazmış zaten

tamam yeğenim bizim iş yerine gelirsin ordan beraber kaçarız Motordelisi
Başa dön
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beylıkduzu cıvarından gelen warmı acaba
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm Delirdim Delirdim Delirdim
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar şöle gelenleri bir göreyim bakalım ne durumdayız gene şahane bir çayır çimen yaşayacağız. (topic up)
sefa1262
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İst

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben gelıyorumda yolu bılmıyorum.tamero arkadasımız benı şirinevlerden alcakta teL no mu ekledımı acaba
Başa dön
sefa1262 Çevrimdışı sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero alıcam dediyse alır
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamerooooooooooooooooooooooooooooooo, beni de alır mısın??? Ben ilk defa gelicem, yolu da bilmiyorum. Üstelik AT'ım da yok, arabam zaten yok. Akbilimde kontör kalmamış, nasıl gelicem ben?? Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AZYet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

asıl beni al tamero Çok gülüyorum
Başa dön
AZYet Çevrimdışı AZYet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero amcam bukadar tatlıyı ne yaıcaksın çok merak ediyorum
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
traix
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar arkadaşlar, çok yeniyim ama gerçekten feci bi ortam var burada tatlı falan hiç problem diil, kısmetse bende orada olacam Gülümsüyorum herkese saygılar.
Başa dön
traix Çevrimdışı traix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 9, 10, 11  Sonraki
7. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.69 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal