Tarih: 07.04.2005 - 16:06 Mesaj konusu:
slm
Allah DD ve DD gibileri basimizdan eksik etmesin. Türkiye nin böyle kisiliklere
kesinlikle acele ihtiyaci var.yoksa biz adam olmayiz.karsilikli sevgi saygi,hosgörü ,vede disiplin.
Kayıt: May 14, 2004 Mesajlar: 910 Nereden: Orlando-FL (Bafrali)
Tarih: 07.04.2005 - 16:22 Mesaj konusu:
tam35 demiş ki:
slm
kesinlikle acele ihtiyaci var.yoksa biz adam olmayiz.karsilikli sevgi saygi,hosgörü ,vede disiplin.
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 547 Nereden: Ystanbul (kadyköy)
Tarih: 07.04.2005 - 16:25 Mesaj konusu:
adem kardeşim senin durumunu anlıyorum. DD ye de hak veriyorum. DD abimi çok severim epey bir süredir. bu siteye üyeyim ve kimseyi kırma niyetinde olmadığına eminim.
bende motor alıcağım zaman bir sürü topik açtım ama alıcağım motorların hiç bir topiği yoktu.
sana tavsiyem almaya karar verdiğin motor hakkında açılmış topikleri okuman eğerki aklına takılan başka bir soru olursa oraya yazman . böylece bir motor modeli hakkında sadece bir topik olur ve forumlarımız çöplük gibi olmaz.
sınavlarım olduğu için bu hafta gezilere katılamıyorum . 16 nisan veya 17 nisan da mutlaka bir geziye çıkıcam eğer topik açılmazsa cuma günü açıcam (şileye doğru gitmek istiyorum) eğer takip edip okursan mutlaka geziye bekliyorum. orada daha uzun uzun konuşur tanışırız.
Bu sitedeki herkez bir aile gibidir . heleki moderatörlerimiz bu site için çok çabaladıklarına inanıyorum. artık sende aileden birisisin asla söylenenleri yanlış anlama . banada ara sıra uyarı geliyor. kesinlikle anlayışla karşılamanı rica ediyorum.
sevgiler.
motorun simdiden hayırlı olsun . güle güle motor delileriyle kullanman dileğiyle _________________ Suzuki BURGMAN 400 RS
Reha SALGIN
B rh +
0532 617 13 24
slm
Kayıt: Oct 29, 2004 Mesajlar: 107 Nereden: Ystanbul / Türkiye
Tarih: 07.04.2005 - 18:50 Mesaj konusu:
Sevgili Adem ;
Bir motor sevdalısı olarak üzülmüşsün biraz bu anlayışla karşılanabilir, ama, böyle poliemiğe can kurban be kardeşim
DD sana bir taraftan kendine has uslubuyla analitik düşünce tarzında hafiften "fırça" atarken bir taraftan da bu forumu okuyan senin gibi arkadaşları da eğitiyor aslında :!:
E bu durumda kızma ama genelde "gereksiz" gördüğüm bu "üzüldüm/kırıldım" forumuna bile bir okuyalım öğrenelim tarafı katıyor ki buna ancak derim ben.
Motor sevdalısı kal ve kardeşimiz olmaya devam et
Ben bu konuyu okurken kendi kendime cok güldüm (deliyim ya) nedeni bu günlerde bende araba alacagim ama bir türlü karar veremiyorum benle beraber esimde dolasiyor daha dogrusu ben sürüklüyorum su marka,su model,yeni,kullanilmis,az kullanilmis,bayandan,doktordan derken 2 ay oldu yeni modeller cikti en son benimki delirdi git ne aliyorsan al ben raziyim dedi en sonunda simdi DD ye hak verdim adem al bir motor sende kurtul DD de ama bizde hakliyiz iyisini almaya calisiyoruz _________________ Hizli gitmek kadar KOSMAK`ta güzel
Tarih: 08.04.2005 - 11:32 Mesaj konusu:
Bence sen şanslı arkadaşlardan birisin Adem hocam.Zira baktığımda herkese yol göstermiyor, her foruma cevap yazmıyor Sn. DD...Bana kalırsa gücenmek yerine hak verdiğin üzere kaidelere uy olsun bitsin...Banada bıraksan ütopik bir sürü topik açarım....Kime faydası olacak ama...Ona bakmak lazım bir topik konusu oluştururken....Dilerim istediğin bir motoru alırsın...
Shakespeare ne demiş : Siz işin sonuna bakın....Sende ne sonuca vardığını düşün... Polemiği falan boşver. _________________ Bandit 600S
Ystanbul-?a?kyn
Tarih: 08.04.2005 - 11:40 Mesaj konusu:
Bence DD sonuna kadar haklı. O kadar gereksiz ve anlamsız topik açılıyor ki ben bile deliriyorum. Sn Moderatör arkadaşlar lutfen site içinde bir degişiklik yapın ve yeni üye olan arkadaşlar hemen topik açamasın. Belirli bir sure site içinde vakit geçirdikten sonra topik açabilmeye haiz olsunlar derim. _________________ HONDA FOREVER
BAD LUCK...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız