Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - DD İLE ARAMIZDA GEÇEN POLEMİK!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

DD İLE ARAMIZDA GEÇEN POLEMİK!!!!!

DD İLE ARAMIZDA GEÇEN POLEMİK!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
vetmemo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL,Anadolu

MesajTarih: 07.04.2005 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ademciğim,
Al bir motor kardeşim,bitsin şu sıkıntın. Dil çıkarıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 07.04.2005 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
Allah DD ve DD gibileri basimizdan eksik etmesin. Türkiye nin böyle kisiliklere
kesinlikle acele ihtiyaci var.yoksa biz adam olmayiz.karsilikli sevgi saygi,hosgörü ,vede disiplin.

Tam35
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 07.04.2005 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam35 demiş ki:
slm
kesinlikle acele ihtiyaci var.yoksa biz adam olmayiz.karsilikli sevgi saygi,hosgörü ,vede disiplin.

Tam35
stuttgart

Dil çıkarıyorum amin
baytar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul (kadyköy)

MesajTarih: 07.04.2005 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adem kardeşim senin durumunu anlıyorum. DD ye de hak veriyorum. DD abimi çok severim epey bir süredir. bu siteye üyeyim ve kimseyi kırma niyetinde olmadığına eminim.
bende motor alıcağım zaman bir sürü topik açtım ama alıcağım motorların hiç bir topiği yoktu.
sana tavsiyem almaya karar verdiğin motor hakkında açılmış topikleri okuman eğerki aklına takılan başka bir soru olursa oraya yazman . böylece bir motor modeli hakkında sadece bir topik olur ve forumlarımız çöplük gibi olmaz.
sınavlarım olduğu için bu hafta gezilere katılamıyorum . 16 nisan veya 17 nisan da mutlaka bir geziye çıkıcam eğer topik açılmazsa cuma günü açıcam (şileye doğru gitmek istiyorum) eğer takip edip okursan mutlaka geziye bekliyorum. orada daha uzun uzun konuşur tanışırız.
Bu sitedeki herkez bir aile gibidir . heleki moderatörlerimiz bu site için çok çabaladıklarına inanıyorum. artık sende aileden birisisin asla söylenenleri yanlış anlama . banada ara sıra uyarı geliyor. kesinlikle anlayışla karşılamanı rica ediyorum.
sevgiler.
motorun simdiden hayırlı olsun . güle güle motor delileriyle kullanman dileğiyle Çok gülüyorum
0532 617 13 24
Başa dön
baytar Çevrimdışı baytar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 07.04.2005 - 16:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

dd haklı veya degıl burdakı olay,pm pmdir ole kalmalıdır.

Kesinlikle doğru

http://www.fazerturkiye.org
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELY / YAHYA KAPTAN

MesajTarih: 07.04.2005 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

slm

çok doğru söylemişsin Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
c-ryme Çevrimdışı c-ryme Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mystique
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul / Türkiye

MesajTarih: 07.04.2005 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Adem ;
Bir motor sevdalısı olarak üzülmüşsün biraz bu anlayışla karşılanabilir, ama, böyle poliemiğe can kurban be kardeşim Gülümsüyorum
DD sana bir taraftan kendine has uslubuyla analitik düşünce tarzında hafiften "fırça" atarken bir taraftan da bu forumu okuyan senin gibi arkadaşları da eğitiyor aslında :!:
E bu durumda kızma ama genelde "gereksiz" gördüğüm bu "üzüldüm/kırıldım" forumuna bile bir okuyalım öğrenelim tarafı katıyor ki buna ancak Dil çıkarıyorum derim ben.
Motor sevdalısı kal ve kardeşimiz olmaya devam et Çok gülüyorum
Başa dön
Mystique Çevrimdışı Mystique Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cengiz
Üye
Üye

Nereden: münih

MesajTarih: 08.04.2005 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu konuyu okurken kendi kendime cok güldüm (deliyim ya) nedeni bu günlerde bende araba alacagim ama bir türlü karar veremiyorum benle beraber esimde dolasiyor daha dogrusu ben sürüklüyorum su marka,su model,yeni,kullanilmis,az kullanilmis,bayandan,doktordan derken 2 ay oldu yeni modeller cikti en son benimki delirdi git ne aliyorsan al ben raziyim dedi en sonunda simdi DD ye hak verdim adem al bir motor sende kurtul DD de ama bizde hakliyiz iyisini almaya calisiyoruz
Sozbek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.04.2005 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence sen şanslı arkadaşlardan birisin Adem hocam.Zira baktığımda herkese yol göstermiyor, her foruma cevap yazmıyor Sn. DD...Bana kalırsa gücenmek yerine hak verdiğin üzere kaidelere uy olsun bitsin...Banada bıraksan ütopik bir sürü topik açarım....Kime faydası olacak ama...Ona bakmak lazım bir topik konusu oluştururken....Dilerim istediğin bir motoru alırsın...

Shakespeare ne demiş : Siz işin sonuna bakın....Sende ne sonuca vardığını düşün... Göz kırpıyorum Polemiği falan boşver.

Bir gömlek diktirdim kolu dü?meli,
Başa dön
Sozbek Çevrimdışı Sozbek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ERCANRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Koycegiz

MesajTarih: 08.04.2005 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence DD sonuna kadar haklı. O kadar gereksiz ve anlamsız topik açılıyor ki ben bile deliriyorum. Sn Moderatör arkadaşlar lutfen site içinde bir degişiklik yapın ve yeni üye olan arkadaşlar hemen topik açamasın. Belirli bir sure site içinde vakit geçirdikten sonra topik açabilmeye haiz olsunlar derim. Gülümsüyorum

Başa dön
ERCANRR Çevrimdışı ERCANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sozbek
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.04.2005 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ERCANRR demiş ki:
Belirli bir sure site içinde vakit geçirdikten sonra topik açabilmeye haiz olsunlar derim. Gülümsüyorum

+1 Dil çıkarıyorum

Vay hocam....haiz falan.... 8)

Bir gömlek diktirdim kolu dü?meli,
Başa dön
Sozbek Çevrimdışı Sozbek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.04.2005 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben böyle bir motor sevdalısına antipati değil sempati duyabilirim ancak. Dil çıkarıyorum
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mgocekli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 08.04.2005 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ademkaratepe, bari hangi makineyi almaya karar verdiğini söğlede bizde merakımızı giderelim en azında şunu deriz kararsız kazım kararını vermiş. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
mgocekli Çevrimdışı mgocekli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 08.04.2005 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okudum Göz kırpıyorum
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 08.04.2005 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yok yooookkk :!: DD varya bizim tatlımızdır abımızdır..O bizim ıyılıgımıze konusur hep.Hıc kırılacak bırsey yok.Zamanla tanırısın onu.Samımıyetını dıle getırmıs.Bır aıle ıcerısınde kımden utanıcaksınkı ? hepımızın dogrusunu yanlısını soyluyorlar burda. Su anda senın yenı motor alıyor olman onemlı.Insallah alırsın bızde sana ıyı nıyetlerımızı hayırlı olsun dıleklerımzıı yazarız.Alamazssanda canın sagolsun.Hadı hayırlısı.
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal