Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - III. YALOVA INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESt. 17-20 TEMMUZ 2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

III. YALOVA INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESt. 17-20 TEMMUZ 2008
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 08.07.2008 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumartesi-pazar gelebilirim Bravo ,bir terslik çıkmazsa Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.07.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gidicek arkadaşlara iyi eğlenceler
speedygonzaless
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 09.07.2008 - 08:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

“5000 MOTOSİKLET” DÜNYA REKORUNA SÜRÜYORUZ

Sevgili iki teker dostları;
Bildiğiniz gibi 17-20 Temmuz 2008 tarihinde III. Uluslar arası Yalova Motosiklet Festivali (Motofest’08) de Guiness Rekorlar Kitabı Yetkilisi ve Noter huzurunda gerçekleştireceğimiz Dünya Rekoru denemesindeki toplu sürüş boyunca aklınıza takılabilecek bazı önemli noktalara açıklık getirmek istedik…

1- Sürüşün zamanı ve rotası; 19 Temmuz 2008 Cumartesi günü öğleden sonra olmak üzere, Çınarcık start – Yalova’ya varış ve Çınarcığa dönüş şeklindedir.
2- Sürüşe “KASK”ı olmayan sürücüler eksinlikle katılamayacaktır.
3- Sürüşe , Festival girişinde kayıt olan sürücüler katılabileceklerdir.
4- Festival girişinde kayıt olan katılımcılara, 4 günlük “Ferdi Kaza Sigortası” yapılacaktır. Bu yüzden Festivale kayıt anında T.C. Kimlik numaralarını ibraz etmek zorundadırlar.
5- Sürüş boyunca 5 kamera + imkan olursa 1 Helikopter Kamerası tarafından çekim yapılacaktır.
6- 1 tane sürüşün en önünde 1 tane de en arkada olmak üzere içinde sağlık görevlilerin bulunduğu 2 adet ambulans sürüşe eşlik edecektir.
7- Her 1 km de bir motorize sağlık ekipleri bulunacaktır.
8- Sürüşün gerçekleşeceği rotadaki yolları kapatmak ve güvenliği sağlamak için , Yunus( Motosikletli polisler) ve normal Trafik Polisi ekipleri olacaktır.
9- Bu Dünya Rekoru denemesinin tarihe geçecek bir aktivite olacağından sizlerden Türk Bayraklarınızı yanınızda getirmenizi rica ediyoruz.

Önemli Not :
• Festival Alanı , Festival tarihi olan 17-20 Temmuz süresine kadar 3 kere ilaçlanarak , sinek ve böcekten mümkün olduğunca temizlenecektir.
• Festival Alanında , kablosuz internet imkanı ve ankesörlü telefon bulunacaktır.
Başa dön
speedygonzaless Çevrimdışı speedygonzaless Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 13.07.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haydi kimler geliyor elleri görelim Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 13.07.2008 - 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bütün kluplerden gelenler olacaktır mutlaka....MD nınde katılımının yüksek olmasını diliyorum....Ama birkaç klube üye olanlarda orada olacaktır sanırım... Gülümsüyorum
Neyse eğlenceli ve keyifli günler.... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 13.07.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper bi organizasyon keşke gelebilsek ama gelemiyoruz size şimdiden iyi eğlenceler
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt baba...... sorularım var bılgı için ..................

1- toplanıp gıdıceksek nerede tarıh ve saat olarak soylersenız sevınırım belırtılmemişş madem oyle toplu gıdelım MD olarak ayrı ayrı yol almaktansa hep bırlıkte oluruzzzzzzzzz

2-toplanılcak gruba recalerle katılım yapıcak uygun mu

3- ACIIL CVP BEKLIYORUM Delirdim Delirdim Delirdim
two-wheeler
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 13.07.2008 - 22:38    Mesaj konusu: sorular? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi aksilik çıkmaz ise rekor denemesine katılacağım.
her katılımcıya bir numara verilecek mi?
rekor denemesinde sürüş hızı ne olacaktır.
yanımıza dolma ,sigara böreği ,şalgam suyu cinsi organik gıdalar alabilirmiyiz.?
saygılar.
Başa dön
two-wheeler Çevrimdışı two-wheeler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedygonzaless
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 14.07.2008 - 08:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her katılımcıya numara verileceği gibi , Guiness Rekorlar Kitabı yetkilisi gözetiminde numaralandırma yapılacaktır. Bu yüzden, festivale giriş kaydının yapılması hem Deneme için hem de 4 günlük ferdi kaza sigortası yapılması açısından önemi büyüktür. Bu arada T.C Kimlik No larınıza ihtiyacımız olacak...

Sürüş startı , 19 Temmuz 2008 cumartesi günü saat 14:00 dır.
Başa dön
speedygonzaless Çevrimdışı speedygonzaless Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 14.07.2008 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Cuma günü Saat: 16:30 da Anadolu yakası E5 yeni sahra Metro karşısı KAYALAR "SHELL" potrolden hareket edicem geelmek isteyen tüm MD lileri ekliyorum. SS, choper, scotter fark etmez gel ne olursan ol gel.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kadar güzel bi organizsyon ama 5 sayfa cvap var sadce çok şaırdım Şok oldum
PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
erdemcixx
Üye
Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 14.07.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hobaa cok süperr olucak Ben cınarcıkta oturuyorum Haydi bakalım Herkez Yanıma Gülümsüyorum bız hazır kıta beklıyoruz
oxyderdem@hotmail.com
Başa dön
erdemcixx Çevrimdışı erdemcixx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Along
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende ordayım. Bravo
5000 motorluk rekora 2 tekerde benden katkı.
UYMAYANI VURUN GİTSİN ZATEN!
Başa dön
Along Çevrimdışı Along Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir kaç sayfa önce yazan bir arkadaşın da dediği gibi, tabiki isteyen insanlar içer ama acaba ayyaşlar ortamı mı olacak çoğunlukla akşamları ?
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yedinci
Üye
Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
Ben Cuma günü Saat: 16:30 da Anadolu yakası E5 yeni sahra Metro karşısı KAYALAR "SHELL" potrolden hareket edicem geelmek isteyen tüm MD lileri ekliyorum. SS, choper, scotter fark etmez gel ne olursan ol gel.

Dekunt ben de geliyorum 16:30 da kayalar potroldeyim. metro dediğim METRO GROS market değilmi. anadolu yakasında metro yok Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
5. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal