Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600cc sınıfnın son hızları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600cc sınıfnın son hızları

600cc sınıfnın son hızları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, Hatırlatırız Dil çıkarıyorum Eline veririm lambayı aydınlanır Çok gülüyorum İyi fikir İyi fikir İyi fikir
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkindiye doğru bi çıktım şimdi eve girdim bayağı çozutmuşsunuz Çok gülüyorum
Eğer burda yaptığı hızın bi fazlasını söyleyen terbiyesizdir Çok gülüyorum
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmit otoban ..285 den sonrasına bakmadım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Hocam sen ne zaman geldin Şok oldum iyiki motorun yok atlar gelirdin lambamızı yakmaya Çok gülüyorum Eray a bi sorsana lambası yanıyormuymuş İyi fikir OK
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz,Şimdi girdim içeri...Erayın lambası değilde ormanı yandı galiba Çok gülüyorum
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
kdrygz,Şimdi girdim içeri...Erayın lambası değilde ormanı yandı galiba Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

emin bugün riva ya gitmiş dönüşte eko ya uğramış eko foto delisi yapacak bizi hazırlanın Çok gülüyorum hazır konu açılmışken eko yada sorsana lambası yanıomuymuş Çok gülüyorum
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topiğe bak .... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum ..Delirdim Delirdim

EDIT:VOLKAN
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bekliyoruz fotoları...
Alıntı:

hazır konu açılmışken eko yada sorsana lambası yanıomuymuş

oooo kimin akrabası yanmaz mı mübarek projektör gibi Çok gülüyorum
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gelde çay ısmarliim bugün hiç içmedin zaten Çok gülüyorum
titi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz,Sağolasın kardeşim Gülümsüyorum Bi organize olalımda görüşelim inşallah..Canlanın biraz ceset gibisiniz Çok gülüyorum
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redline ilgili herkes dalga geçmiş bir ciddi annatan yok İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum siz bu motorları kullanıyorsunuz bizde öğrenmeye çalışıyoruz ama oda lambası diyip gecıyorsunuz Beğenmedim Ağlıyorum İstemiyorum
Başa dön
rrpower Çevrimdışı rrpower Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
Canlanın biraz ceset gibisiniz Çok gülüyorum

rrpower, dostum yazdı işte herkes artısı var eksi si yok Dil çıkarıyorum umarım aydınlandın İyi fikir OK
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz demiş ki:
titi demiş ki:

emin bugün riva ya gitmiş dönüşte eko ya uğramış eko foto delisi yapacak bizi hazırlanın Çok gülüyorum hazır konu açılmışken eko yada sorsana lambası yanıomuymuş Çok gülüyorum

Yerin kulağı vardır derlerdi de inanmazdım Şok oldum Kadirim hangi ara haberin oldu? Gülümsüyorum

Murat abi ve emin bugün rivaya gazlamışlar.. dönüşte de bana uğradılar oturduk sohbet ettik.. yarın fotoları yüklerim Göz kırpıyorum
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 13.07.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hepinizi yerim Dil çıkarıyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ikibira
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

std. 600f'le (sadece dişli/zincir kiti var) 262 gördüm, yol bitti gaz kestim. 270'i görür bence.
ikibira Çevrimdışı ikibira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Sonraki
6. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal