hondagokhan, abi senin görüntülerin hal çaresine bakıcam merak etme crazy_81, şefkati abi cuma yaptığımız çekimlerde gazladı yine fakat onun motora kamera daha takmadık aparatı bir şekilde uzattıktan sonra takıcaz çünkü kamera takılıyken yatılmıyo yani yüksek hızlarda seyretmek gerçekten güç,şehir içi sürüş pozisyonunda yakın bir şekilde gazladığını düşün _________________ =====DARK RIDERS=====
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5784 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 13.07.2008 - 11:53 Mesaj konusu:
hondagokhan Gökhan'abim valeo Şefkati'abim le bu durumu konustum ilerleyen zamanlarda yapıcagız bişiler... tşk... _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Yeni makina da çil çil yanıyor allah nazardan esirgesin,neşeniz birlikteliğiniz daim olsun _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
kamerayı osman abinin ve musa abinin makinalarda dark smoke cam olduğundan takamadık zaten,şefkati abide sürüş keyfinden fedakarlık yapmak istemedi.kamera takıpta gazlamanın zorluğunu bu işi yapanlar iyi bilir sonuçta yeni motoruyla ilk gezisiydi.hem iddialı bir sürüş gerçekleştirlmeyeceğini bildiğimizden hemde arkada kalarak grubu kayıta alacak tek ben olduğumdan en mantıklı çözüm buuydu.ve öyle bir rüzgar vardıki zaten motora yatamadan gazladım birde rüzgar eklenince zor bi çekim oldu.risk almamayı tercih ettik valeo nun da dediği gibi bu bi gazlama değil gezi videosuydu,iyi-kötü yorumlar için teşekkürler _________________ =====DARK RIDERS=====
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız