eyer izmir ve cevresinde yaşıyorsan sana cıraklık yapabilirim _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Tarih: 13.07.2008 - 23:07 Mesaj konusu:
blackmidnite, nerden ne hale elinize,emeğinize sağlık.güzel çalışma olmuş _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
bende hastasıyım american chopper programının..
valla helal olsun demekten başka bişe bırakmamışsın,tamamını okudum sitenin..bende böyle şeyler yapmak isterim ama türkiyede bu imkansızlıklarla çok sıkıntılı olur..ilerde bi shadow750 spirit alıp aksesuar takarım ancak..
tebrik ederim..eline saglık..
blackmidnite, abi ciddimisin sen bak bu cok iyi ozamaN
en kısa zamanda görüşmek tanışmak dilegiyle ellerinle yaptıgın harika makinayıda görebilirim veee daha sonraki calışmalarında sana cıraklık yaparım para felanda istemem hatta ben sana para veririm bu arada kendini MD ' formunda tanıtırsan sevinirim ..... hoşgeldin aramıza yeni üye _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Ciddi ve güzel çalışma olmuş.. Elinize sağlık Motor yakıyor, maaşallah _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
süpperr bir calışma insanın kendi elleriyle yaptıgı motoru kullanması kadar zevkli bir şey yoktur herhalde _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3532 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 13.07.2008 - 23:38 Mesaj konusu:
blackmidnite eline sağlık gerçekten harika bir proje olmuş. yakın bir süre için de benim de gönlümde suan düşündüğün t2 camper projesini hayata sokmak var. _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız