evlenilecek kız - eğlenilecek kız diye bir muhabbet vardır ya . işte racing sadece eğlenilecek kız sınıfındandır. uzun süre bindin mi kabak tadı verebilir.
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3782 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 13.07.2008 - 23:13 Mesaj konusu:
husbayer demiş ki:
evlenilecek kız - eğlenilecek kız diye bir muhabbet vardır ya . işte racing sadece eğlenilecek kız sınıfındandır. uzun süre bindin mi kabak tadı verebilir.
Valla ben omur boyu bile binsem sıkılmam. Sebepler;
Kucuk bir hacme sigdirilmis inanilmaz bir tork ve beygir gucu,
Kucuk hassasiyetlerle uretilmis parcalar,
Ve de o muazzam ses.
Baska tip motor denesem bile herhalde supersportun yanina ikinci motor olur ancak. _________________ R1 Hedef
slowokan, tork meselesi tartışmaya açık. ama sana katılıyorum. racing ten diğer motorlara geçipte yüzü gülen birine rastlayamadım. ne onunla ne onsuz. 30 un üstünde çoğu arkadaşımda racingten bi kaçış var. 2- 3 ay sonra geri dönüyorlar. bu döngü sürekli devam ediyor. kum saati gibi.
son zamanlarda millet durgunluktan ne yapacağını şaşırdı.alan satan ne b...yediğini bilmiyor....gidişat kötü ekonomi dibe vurdu birde akp kapanırsa vay halimize..
Bu durgunluğun milletin şaşırmasının ne b...yediğini bilememelerinin sebebi akp yüzünden değilmi zaten arkadaşım ATATÜR'ÇE DÜŞÜNCE DERNEĞİNE terorist ilan eden mahlukatları korumayın sizin cahilliğiniz yüzünden bunlar geldi bu milletin başına zaten bari en azından burda kusmayın bu yobazlığınızı cahilliğinizi bu yazım bu sitenin yapısıyla alakası yok ama bu yazımı yazarken biran bile düşünmedim bunu sen başlattın ceremesinide sen çekiceksin....
DRAGON_10 arkadaşımız bir partiyi savunmak için değil, kaos ortamından korktuğu için parti kapatma endişesini dile getirmiş.Hemen saldırıya geçmene, konuyu dallandırmana, karşındakini cahillikle suçlamana gerek yoktu. _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
ben de satanların cogunun piyasa motorcusu olduguna inanıyorum diger ihtimaller de kuvvetli tabi mesela krediyi ödeyemiyor olmadık bişe cıkyor e adam ne yapsın mecbur satacak ama ben bu askere gitme mevzusunu pek gercekci bulmuyorum madem askere gitcen niye alıyorsun insana bunu bir sorarlar
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
bu arada topic konusundan sapmasın bosverin akp yi falan
belki parayı sıkışmıştı aile baskısı olabilir motorunun sorunu olabilir kendi sorunu olabilir böle nedenler vardır daha ama aklıma gelenler bunlar bunlardan dolayıdır olsa olsa bence _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 14.07.2008 - 00:06 Mesaj konusu:
borcu olur harcı olur evlenir eşi istemez baba küser kendini frenleyememekten korkar kaza geçirmiştir tövbe etmiştir korkmuştur bunun gibi sayabiliriz bir sürü.ama SIKILACAKLARINI sanmıyorum _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Güvenli dünyalarını, özgür ruhlara değişenler olsa gerek.. Yoksa "Race" sahibi olmak, 2-3 hava atma çabası sonrası vazgeçilebilecek bişey değil.. Ömrüm boyunca kendi motoruma sahip olamadım.. Ama 2 defa, bu sevda yüzünden arka koltukta ölüyordum.. Bugün olsa, yine "en güzel ölüm" Race üzerinde olandır derim.. Uzun lafın kısası, uç noktada hayata cesaret edebilenlerin işidir Race sürücüsü olmak.. Kapının önünde yatacaksa eğer, bir Pitbull al daha iyi.. Aynı HIRRRRR'lama onda da var _________________ By MyMooN » ben@mertersoz.com «
Saatin kadranına sıkışmış hayallerim.. Ölüm de, yaşam da gittiği yere kadar..
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 14.07.2008 - 01:04 Mesaj konusu:
evlenilecek kız eğlenilecek kız benzetmesi tam oturmuş.... race geçici bir heves kannımca... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 14.07.2008 - 01:12 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
ya arkadaşlar ben bi konuya deyinmek istiyorum milletin motru 17000 km de adamlar sanayide orda burda km yi 6000 gibi çok az binilmiş dedirtebilecek km lere getirtiyolar bu devirde her şey yapiolar arkadaşlar aldanmayın siz siz olun motor alacaksanız temizliğine bakın km işi hava
Tarih: 20.07.2008 - 17:03 Mesaj konusu:
Satis adetleriyle alakali nakamichiayhan. CBR600RR cok fazla satildi diye biliyorum. Ikinci ele de bu sekilde yansiyor.
Bu arada herkes de 600RR, 600F arasindaki farki abarttikca abartiyor. Tabiiki belirgin bir fark var performans konusunda ama acemi adam icin ikisi de tehlikeli motor. Dusecek adam CBR600F'de de duser. Kac senedir soyle bir muhabbet vardir:"Senin ilk motorun, 600RR fazla gelir sana, 600F'le basla." Tabii ki kiyasladiginda 600F goreceli olarak daha bir uysaldir ama kesinlikle baslangic motoru degildir.
600 cc. ile 1000 cc. kiyaslamasi yapar gibi aralarinda bir ucurum varmis gibi bir izlenim yaratildi senelerce. _________________ R1 Hedef
Tarih: 20.07.2008 - 17:28 Mesaj konusu:
buracQ, senin uyari da bana komik bir hikayeyi hatirlatti.
Bu Istanbul'daki Otokar minubusler var ya. Onlarin en arka koltugunda gidiyormus cocuk, hani önü koridor olan, en kosedeki koltuk. Adam frene bi koymus, cocuk ondeki yolcu koltugunun arkasina yuvarlanmis. Yuvarlanirken de:"......................" diye bagirmis. (Hani 1 senedir "A" ve "Q" harfleri kullaniliyor o kufurun yerine kisaltma olarak, anla iste. )
Sofor de donmus bu cocuga:"............ aile var!" demis. (........... diye bos biraktigim kelime "Y" ile baslayan 6 harfli olan kufur. )
Sen de alinti yapip uyarinca, aklima bu hikaye geldi, guldurdun beni. _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız