Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 4888 Nereden: polislerin aradığı yerden
Tarih: 13.07.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
armyy, canım kardeşim merhaba farları evet bizde biraz beğenmiyoruz..ama o kuyruk yokmu o kuyruk.gp motoru kuyruğu adeta.kuyruk farıda silip atıyor mükemmel SABERS, cüneyt abicim teşekkür ederim arkadaşım adına.msn olayını çözdüm konuştuk zaten slowokan, okan abim teşekkür ederim senin topiclerini özledik Arthas, okanım evet ön cepeden bakmamak lazım kale arkası süper ama kdrygz, evet malesef öyle oldu düzeltemiyorum amanı geçti clayd, ustam teşekkür ederim..makina resmini koyduğum arkadaşımın. iyi piyasa oldu benim mi deseydim ne titi, emrecim koll on haa çok güldüm buna acısı çıkacak SRAD-HAN, abi ramair ile beraber 200 hp deniliyor.bu konuyu araştırmadım ama söylenenler bunlar.
erbil abi makina umutun sanada çok selam söyledi _________________
hayırlı olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 14.07.2008 - 02:28 Mesaj konusu:
Hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
excavator_zx6, kuyruğa laf yok..
bırde bır sey sormak istiyorum makınada karbon bır ıkı ayrıntı gördüm sanki orj.mi sızmı taktınız cok yakısmış _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
coşkun hani olm diğer resimler sırf onlara bakmak için ilk dükkanı açtıktan snra pc ye atladım aloooo
olm benm tekerin resimleri nerde biceps e atıcam dışa taşmış teker görsün gevurlar sen asıl resimleri eklemedin tirip diyorum tiiiriiip _________________ Geceleri hayalinle yatıyorum. Sabahları konunla uyanıyorum. Sen hayatta tek umudumsun. Seni sürücem ölene kadar zx6r 636...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız