Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Müjdee! Motordelisi, "Sinan Sofuoğlu" Şampiyonası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Müjdee! Motordelisi, "Sinan Sofuoğlu" Şampiyonası
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi hayırlısı Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 12.07.2008 - 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi hayırlısı neyse o olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 12.07.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TMF nin verecegi mahalli yarış etkinliğinin onayını bekliyoruz..

geçmiş zamanlarda, yapılan bir cok musabakada kullanılmış ve

o zamanlarda onay almış olan izmir yarış pisti, geçmişe göre daha kaliteli

ve iyi hizmet vererek , siz yarışçı ve izleyiçi motosiklet sevenleri için

keyifli zaman gecirmeniz için talepte bulunarak

MOTORDELİSİ SPOR KULUBU olarak görevi üslenmiş bulunuyoruz.

M.D.S.K
Mehmet TAN
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.07.2008 - 02:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Destekleyen üyelerimize teşekkür ederim..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 14.07.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
cercu35
Üye
Üye

Nereden: İZMİR-Buca

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her zaman ki gibi güzel bir etkiliğe MD ön ayak olmuş olacak Alkışlıyorum
tabi umarım bir problem çıkmazsa . Üzgünüm
Hayırlısı diyelim ....
Ama eğer olursa da yarışmacı arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum , Bravo
bu arada KorhanRR arkadaşım içinize dışınıza falan filan demiş nasıl olacaksa ooo , pist te görüşürüz kardeşimmmmmmm Delirdim Motordelisi
Başa dön
cercu35 Çevrimdışı cercu35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, desteklemeyen üyemi var allah aşkına başkan...Öyle bir demişsinki....Herkes emin ol senin kadar yürekten istiyor bunu...N e mutlu MD 'ye ne mutlu İZMİR MD ye....yarışlar ayağınızın dibinde yapılacak....Keyifli günler sizleri bekliyor... Bravo
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Insallah gerceklesir.. tatil planlarimizi degistirecegiz galiba.. hadi cabuk netlsetirin Dil çıkarıyorum
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Söylenecek söz bulamıyorum ,başarılarınızın devamını dilerim Bravo Bravo
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olsun olsun, çalışmaları, emek verenleri kutluyorum Alkışlıyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 14.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel organizasyon Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Toggy
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 14.07.2008 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşeyden önce geç kalınmış bir organizasyon . Bu spor şu anda durdu ve yeniden harekete geçirmek lazım . T.M.F. onay verecektir diye umuyorum pistteki güvenlik önlemleri yeterli olup olmadığına mutlaka bakılacaktır gerekli önlemlerde alınacaktır. Sonuç itibarı ile onlarca sponsor firma var ve hepsi zar zor ikna ediliyor sporcular azda olsa destek görüyor ve karşılığında organizasyon bekliyorlar. Umarım bu yarış yapılır . Bu güzel girişimden dolayı herkesi tebrik ederim...
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toggy demiş ki:
Herşeyden önce geç kalınmış bir organizasyon . Bu spor şu anda durdu ve yeniden harekete geçirmek lazım . T.M.F. onay verecektir diye umuyorum pistteki güvenlik önlemleri yeterli olup olmadığına mutlaka bakılacaktır gerekli önlemlerde alınacaktır. Sonuç itibarı ile onlarca sponsor firma var ve hepsi zar zor ikna ediliyor sporcular azda olsa destek görüyor ve karşılığında organizasyon bekliyorlar. Umarım bu yarış yapılır . Bu güzel girişimden dolayı herkesi tebrik ederim...

Sporcusu, sponsoru, seyircisi herkes ama herkes yarışları çok özledi..
Aroma Yarış Takımı, Pasifik , MCA Yarış Takımı, MD Racing Team pistin güvenliği için elini taşın altına sokacak ve gereken tüm önlemler alıncaktır..

Önümüzdeki haftasonu yiğenimin sünnet düğününe İzmir Valisi Sn. Mustafa Cahit KIRAÇ da davetli olarak katılacak ve bu konuyla ilgili görüşmem olacak kendisiyle..
Ayrıca Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası gibi resmi kurumlarında bu organizasyona tam desteği var..
"Sinan Sofuoğlu" anısına organize edilecek olan ŞAMPİYONA için MD Kulübü tüm etkinlik planlamalrını bir kenara bırakıp çalışacak..
Sitemize kayıtlı üyeler ve camiadaki kişilerden oluşan 60.000 Motosiklet severe TOPLU MAIL ile duyuruyu yapmak için bilgi bankası oluşturduk..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizimde yarısacagımız cbf 250 cup tarihleri belli oldu sonunda, OK yoksa bu yıl cup dan umudumuzu kesmeye başlamıştık .
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal