Ama sizin oralar ne güzel yerlermis yaa ama yollarda dikkat ister.. ;-) _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Aug 19, 2003 Mesajlar: 172 Nereden: mecidiyeköy/kozyatağı/muğla
Tarih: 29.03.2005 - 23:54 Mesaj konusu:
Alıntı:
Akrapovici yaklasik 1,5 yil kullandiktan sonra aldigimin üstüne 40 € daha fazlasina hemen sattim !! Ama yeni alacagim yine ....Ben akrapovicten hic sasmam ....
baya iyi şekilde satmışsın sino abi
yeni alacağın da simdiden hayırlı olsun _________________ ...PoWeR, bEauTy, sOuL...
Akrapovici yaklasik 1,5 yil kullandiktan sonra aldigimin üstüne 40 € daha fazlasina hemen sattim !! Ama yeni alacagim yine ....Ben akrapovicten hic sasmam ....
baya iyi şekilde satmışsın sino abi
yeni alacağın da simdiden hayırlı olsun
Sagol intimidator kardesim..
@soulless
Alıntı:
sino abi bana ulaş abi
Soulless kardesim sana mail yazdim bakarsin ...
Haa bu arada repsol cbr 1000 rr in hayirli olsun ,Allah kazadan beladan korusun !! ;-)
@JeTaimeX
Alıntı:
Sino resimlerin arasında çaktırmadan karizmayı koymuşsun Kızlar görmesin bırakmazlar valla peşini
Birakmasinlar bende motorla viinn diye kacarim :-D :-D
@TurnTheYOSHIMURA
Alıntı:
sino abi kıyafetleri almanyadan almayı düşündüm.gelmeden önce senle paslaşalım
Tr ye gelirken zaten burada yazi acarim ....
@ZafeRR
Alıntı:
sino abicim sen olayı bitirmişsin yalnız motorun arkası daha güzel olabilirmiş sanki
Zafercim arkasida iyi oldu yaa benim hosuma gitti yeter bana bu kadar en azindan !! ;-) _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız