sabah sabah bana motor patlattırcaksınız .ben dün 275 yaptım ama yaptığım yolda çogu kişi basmaz. üstelik daha devir vardı ama kesiciye giremedim.tam olarak ne yapar bende bilmiyorum.
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1207 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 14.07.2008 - 12:06 Mesaj konusu:
287km/h ZX6R 2006 model ,Mehmetçik vakfının yanından gebzeye girerken düzlükte...
285km/h ZX6R 2006 model, kumburgaz yolu geçen sene.... _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
ryangt, bende bmc kullanıyorum ama bu sefer k&n alacagım..
ayrıca sen demedınmı motorlarınızı benden alın dıye _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
KAWAKARTAL, K&N Deneyecegım kdrygz, anladık ya tekaydı degıl mı _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Hava filtresinde max performansı stock olan verir (orijinal). BMC ve K&N arasında da pek bir fark yoktur; sadece K&N'in kenar plastiği (çerçevesi) daha yumuşak olduğundan tam gaz açmalarda (yani hava tümüyle emiş halindeyken) filtrenin bağlantı yerleri dışında kalan kısımları esneme yapmakta olduğu efsanesi vardır.. Gerçekten de elle kontrol ederseniz K&N'in çerçevesinin PiperCross veya BMC'ye göre daha yumuşak olduğunu görebilirsiniz..
Eray, BMC temizlik kiti al da kullanalım _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 14.07.2008 - 14:48 Mesaj konusu:
KaraRR, Yumuşak filtreyle ne işiniz var delikanlı adam sert filtre kullanır Filtre dediğin sert olcak KAYA gibi olcak _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
2006 R6 yeni kasa 250 km re en son nerede diye sormayın her yerde
komple akrep..
2008 600RR 284 her yerde devıl tüp..
Her yerde derkende çıkabilecegi her yerde..
Hondadan ötesi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.................... _________________ HONDA TODAY 50CC
NEDERSEN 2 KATI
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız