Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 12.07.2008 - 10:50    Mesaj konusu: 23.07.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 23.07.2008 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...

Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....

Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...

Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Bu arada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter

Tarih: 23.07.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....

uzaydan bır bakalım kroki

Önceki toplantıdan bir resim
...

Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sefa1262
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/İkitelli/Mehmet Akif Mah.

MesajTarih: 12.07.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bana Cok Uzak Siz Gezin Ben Avrpa Yakasında Oturuyorum Benim İçinde Cıtlatın. Çok gülüyorum
Başa dön
sefa1262 Çevrimdışı sefa1262 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 12.07.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sefa1262,
Alıntı:

Bana Cok Uzak Siz Gezin Ben Avrpa Yakasında Oturuyorum Benim İçinde Cıtlatın.

bende avrupa yakasında oturuyorum o tarafa gelemiyoruz ama burdaki topantıya kesin gelicem
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gogoRR
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topic up OK
Başa dön
gogoRR Çevrimdışı gogoRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ev etttttt gelenlerı görelımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben gelıyorummmmmmmmmm

topıc upppppppp Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu hafa kesın geliyorummm .. ama motorsuZZ Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing_team86 demiş ki:
bu hafa kesın geliyorummm .. ama motorsuZZ Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
olsun dolmusa bın gel arkadasım maksat hep bırlıkte olmak degılmııııı Delirdim Delirdim

TOPICC UPPPPPPPPPPP Bravo Bravo Bravo
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maksat o zaten ..motorcu ortamı olsunDa.. o yeter.
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 14.07.2008 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir' e gitmezsem mangalı yine beraber yakarız arkadaşlar Gülümsüyorum OK
ToyRider Çevrimdışı ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 14.07.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, doyamadınız şu mangala beee Gülümsüyorum

Hepinize iyi eğlenceler,keyifli sohbetler. Gülümsüyorum
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toy rider, yakarız be ablacım sen olunca mangalın basında ayrı bır keyıflı oluyorrrrrrrrrr Delirdim Delirdim

TOPİCA UPPPPPP..... Bravo Bravo
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Belki gelirim, belki gelemem. Kocam izin verirse gelirim, yoksa evimde otururum Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 15.07.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bi t-shirt alıcam ama kim ilgileniyor,arkasında büyük harflerle MD yazanın'dan istiyorum "S" beden kısa kollu çarşamba akşamı bana bi tane getirirseniz sevinirim yannız saat 21:00 gibi gelebilirim orda olurmusunuz o saatte,yannış hatırlamıyorsam 15 YTL idi değilmi?

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
okkes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul / avrupa

MesajTarih: 15.07.2008 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm...
www.marmaramotokurye.com
Başa dön
okkes Çevrimdışı okkes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 16.07.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bodido,
abi 600f in var avrupa toplantısına cg ile geliyosun motor ağlar bak sonra Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal