Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 23.07.2008 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...
Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....
Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Bu arada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter
Tarih: 23.07.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4721 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 14.07.2008 - 08:10 Mesaj konusu:
İzmir' e gitmezsem mangalı yine beraber yakarız arkadaşlar _________________ İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir.
Göz ise ancak dostu görene denir.
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1574 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 15.07.2008 - 23:22 Mesaj konusu:
Ben bi t-shirt alıcam ama kim ilgileniyor,arkasında büyük harflerle MD yazanın'dan istiyorum "S" beden kısa kollu çarşamba akşamı bana bi tane getirirseniz sevinirim yannız saat 21:00 gibi gelebilirim orda olurmusunuz o saatte,yannış hatırlamıyorsam 15 YTL idi değilmi? _________________ Koca hestiy aya bedenem..SAGOPA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız