Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Deli Eminle RİVA ardından EKO_R1 ziyaretimiz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Deli Eminle RİVA ardından EKO_R1 ziyaretimiz...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O,
Canlandırıyoruzki katılım artsın değilmi Bravo Bravo
asil38,
Evet dikkat etmek lazım ve erken gitmek lazım o zaman yollar boş oluyor Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, msn de yazınca emın slayder ları bıtırdı felan dıye heyecanla topıc e tıkladım Şok oldum Şok oldum Şok oldum ama malesef yıne bekledıgımız fotografları goremedık Üzgünüm Üzgünüm neyse bır soz var azımle motor kullanan mermerı delermıs Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu soz bolemıydı yaff.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
super fotolar tesekkurler paylasım ıcın Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
barossatr
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: ISTANBUL/florya

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, haber verseydiniz sayat la katılırdık valla
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, emin kardeşimizin yanaklarda maşallah kaskın içinden fışkıracak...Biraz kilo versın... Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 14.07.2008 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca,
Onur o resimler ve videolar ekoda akşam ekleyecek Bravo Bravo
barossatr,
Kimseye haber vermedik tek olalım diye ararız bir dahaki sefere Bravo
yakuzzza,
Tulumun içinde pişti valla Delirdim Delirdim
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rivanın methini duymuştum ama bi türlü fırsat bulup gidememiştim ...
ve o yolları ezbere bildiği için murat kardeşimi aradım ... Oda sağolsun kırmayıp geldi .. ama şu bir gerçekki 636 ile murat hoca riva yollarında gerçekten sağlam Bravo

titi Ah be Titilyanom Cadde , bebek, ortaköy, ulus, vs... bizi fena paslandırmış yaaa Üzgünüm

OnurKaraca Abicim biraz paslanmışız o pası en kısa zamanda söküp beklediğin fotoları göreceksin ...(Son gülende iyi güler )

barossatr Barbaros bidahakine söz arıcam

yakuzzza Abicimm sanırım volkan la msn'de kulis yapıyorsunuz Öfkeliyim ama dün 40 derece sıcakta tulumun içinde 4,5 kilo nereye gitmiş anlamadım Gülümsüyorum Çok gülüyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Ne kulis yapıcaz kardeşim fotodan görünüyor Çok gülüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, kardeşim benım takılıyorum sana sakın darılma ama yanaklar vizöre yapışmış yavvvvv.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Yanaklar yüzünden avatar boyunu aşmışsın bak volkandan uyarı gelebılır...... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaff aslında ben şeyy kem kümmm eeee kask'ı genelde L kullanırım şuanki M ondan olucak heralde hehee Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Sıkıyo namussuz biraz Dil çıkarıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Gülümsüyorum Bravo
Kardeşim işin şakası maşallah mermi gibi duruyorsun makınanın üzerinde...E gazlamanda güzel...Ama bak ne mermisi söylemedim...Sakın sorayım deme....Kazasız belasız dikkatli kullanın ,ayrıca tam korumandan ötürü bravo.... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza Şok oldum Şok oldum AK-47 mermisi olabilirmi acabaa yada M4- A1 Çok gülüyorum yok yok bende olsa olsa rpg-7 olur sanırım Dil çıkarıyorum

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emin abi yakıyon ortalığı valla Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Senden KANAS mermisi olur..Hedefi 12 den vurmak için...Ama ekamba nın kanasından değil orjınal kanastan bahsedıyorum.... Çok gülüyorum Bravo
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Ama kırmızı beyaz r1 otobana yakışmıyor...Daha çok Bebek ve muadili semtler havası veriyor...

titi, Süpersin yaaa
Emin Harbiden Motorun üzerinde farklı bir yakışıklılığın var senin....
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Y@RınIM YoK__SıKıNtI yOk__Ne FarK EdER

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, bence sen kaskı deılde tulumu genıslet...yada apışarana pudra ekde başaklar a bişi olmasın Dil çıkarıyorum
cok guzel harıka fotolar paylasım ıcın saolun....
emın umarım yanlıs anlamazsın dedıkelrımı Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.51 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal