Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1207 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 14.07.2008 - 16:03 Mesaj konusu:
B E K O,
Canlandırıyoruzki katılım artsın değilmi asil38,
Evet dikkat etmek lazım ve erken gitmek lazım o zaman yollar boş oluyor _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3575 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 14.07.2008 - 16:08 Mesaj konusu:
KAWAKARTAL, msn de yazınca emın slayder ları bıtırdı felan dıye heyecanla topıc e tıkladım ama malesef yıne bekledıgımız fotografları goremedık neyse bır soz var azımle motor kullanan mermerı delermıs bu soz bolemıydı yaff....
super fotolar tesekkurler paylasım ıcın _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 489 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 14.07.2008 - 16:13 Mesaj konusu:
KAWAKARTAL, haber verseydiniz sayat la katılırdık valla _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1207 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 14.07.2008 - 16:40 Mesaj konusu:
OnurKaraca,
Onur o resimler ve videolar ekoda akşam ekleyecek barossatr,
Kimseye haber vermedik tek olalım diye ararız bir dahaki sefere yakuzzza,
Tulumun içinde pişti valla _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Rivanın methini duymuştum ama bi türlü fırsat bulup gidememiştim ...
ve o yolları ezbere bildiği için murat kardeşimi aradım ... Oda sağolsun kırmayıp geldi .. ama şu bir gerçekki 636 ile murat hoca riva yollarında gerçekten sağlam
titi Ah be Titilyanom Cadde , bebek, ortaköy, ulus, vs... bizi fena paslandırmış yaaa
OnurKaraca Abicim biraz paslanmışız o pası en kısa zamanda söküp beklediğin fotoları göreceksin ...(Son gülende iyi güler )
barossatr Barbaros bidahakine söz arıcam
yakuzzza Abicimm sanırım volkan la msn'de kulis yapıyorsunuz ama dün 40 derece sıcakta tulumun içinde 4,5 kilo nereye gitmiş anlamadım _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
yaff aslında ben şeyy kem kümmm eeee kask'ı genelde L kullanırım şuanki M ondan olucak heralde hehee Sıkıyo namussuz biraz _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 14.07.2008 - 17:44 Mesaj konusu:
deliemin,
Kardeşim işin şakası maşallah mermi gibi duruyorsun makınanın üzerinde...E gazlamanda güzel...Ama bak ne mermisi söylemedim...Sakın sorayım deme....Kazasız belasız dikkatli kullanın ,ayrıca tam korumandan ötürü bravo.... _________________
yakuzzza AK-47 mermisi olabilirmi acabaa yada M4- A1 yok yok bende olsa olsa rpg-7 olur sanırım _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız