Kayıt: Aug 19, 2003 Mesajlar: 171 Nereden: mecidiyeköy/kozyatağı/muğla
Tarih: 29.03.2005 - 23:54 Mesaj konusu:
Alıntı:
Akrapovici yaklasik 1,5 yil kullandiktan sonra aldigimin üstüne 40 € daha fazlasina hemen sattim !! Ama yeni alacagim yine ....Ben akrapovicten hic sasmam ....
baya iyi şekilde satmışsın sino abi
yeni alacağın da simdiden hayırlı olsun _________________ ...PoWeR, bEauTy, sOuL...
Akrapovici yaklasik 1,5 yil kullandiktan sonra aldigimin üstüne 40 € daha fazlasina hemen sattim !! Ama yeni alacagim yine ....Ben akrapovicten hic sasmam ....
baya iyi şekilde satmışsın sino abi
yeni alacağın da simdiden hayırlı olsun
Sagol intimidator kardesim..
@soulless
Alıntı:
sino abi bana ulaş abi
Soulless kardesim sana mail yazdim bakarsin ...
Haa bu arada repsol cbr 1000 rr in hayirli olsun ,Allah kazadan beladan korusun !! ;-)
@JeTaimeX
Alıntı:
Sino resimlerin arasında çaktırmadan karizmayı koymuşsun Kızlar görmesin bırakmazlar valla peşini
Birakmasinlar bende motorla viinn diye kacarim :-D :-D
@TurnTheYOSHIMURA
Alıntı:
sino abi kıyafetleri almanyadan almayı düşündüm.gelmeden önce senle paslaşalım
Tr ye gelirken zaten burada yazi acarim ....
@ZafeRR
Alıntı:
sino abicim sen olayı bitirmişsin yalnız motorun arkası daha güzel olabilirmiş sanki
Zafercim arkasida iyi oldu yaa benim hosuma gitti yeter bana bu kadar en azindan !! ;-) _________________ Avlama, öldüremezsin!!!! GSX-R 1000
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız