Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kendi kullanıcısından yeni zx-10 artı ve eksileri.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kendi kullanıcısından yeni zx-10 artı ve eksileri.

kendi kullanıcısından yeni zx-10 artı ve eksileri.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bathu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, dostum buraya gelio yola çıktı diyenlere yorumum du oo ve çıkar diyorsam çıkar ben kimseye hakaret etmedim buranın virajları tehlikelidir Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
momoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: karşıyaka/çigli/egedagxd

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
SENİN YUSUF KAÇ CC İyi fikir

Çok gülüyorum Çok gülüyorum ne güldüm ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum msnde iletiye bile yazarım Çok gülüyorum
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee Noldu Joe_santana yola çıktı mı şimdi?
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bathu, Bravo en güzeli adam gibi tartışmak. kimsenin kalbini kırmadan Bravo
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, bekir usta yola çıksa gelse bile ben kimseyi yarıştırmam Göz kırpıyorum bekir abiye güvenirimde umuta güvenemem.çünkü bu konularda inanılmaz hırslı.yani öleceğini bilse vites yükseltir eminim Üzgünüm

bu arada ben excavator_zx6 dükkanda yokken umut kendi adından girmiş Bravo

En son solcek_umut tarafından 14.07.2008 - 18:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
solcek_umut Çevrimdışı solcek_umut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
SRAD-HAN demiş ki:
motorun hacminden önemli olan sey SENİN YUSUF KAÇ CC İyi fikir makina 1000cc senin yusuf 250cc ise o makina 250cc dir!!

peki berhan sana bi soru.....;
adam 1000cc kullanıyor ama YUSUFU 250 değilde 1300 İyi fikir ne olur sence puhahahahahah Delirdim Delirdim Delirdim
1000cc motor 1300 mü oluyor ozmn senin teorine göre... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
berhancım cvb vermedim,sabırsızlıkla bekliyorum bak hala cvbını ..... Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İleti tadında bir laf Yusuf kaç cc? Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, adamın yusuf 1300cc ise zaten gidip kendi katagorisinin altında makina almaz!! ben gidip bu saatten sonra 600cc almıcağıma göre sana böylebir cevap verebilirim!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bathu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SiNOP

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, adam olana adam gibi cvp veririm ben. adamına göre değişir adam seçeriz Göz kırpıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, uzun sürdü ama doğru cvbtı Bravo Bravo Bravo Gülümsüyorum

herşey bi yana herzmn olduğu gibi olayı bitiren pilotajdır.
çökelek olduktan sonra hayabusa binsen otobanda kaç yazar. Gülümsüyorum
herzmn derim,600cc yi yut bitir hakkını köküne kadar ver yetmedimi git 1000cc al.
keza 1000cc de de bu aynıdır,gider hayabusa alırsın.hayabusadan sonrasını bilmiyorum ama..... Dil çıkarıyorum f16 olur sanırım Gülümsüyorum
nam olsun artistlik olsun diye 1000cc alıp hakkını veremeyip sonra da şu gitmiyor bu gitmiyor (marka)
demiyorlarmı,delirecem artık........
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut demiş ki:
çünkü önümüzdeki birkaç yıl daha bu makinanın üzerine makina çıkacağını düşünmüyorum.

Vayy bee helal olsun sana.. Hemen önümüzdeki yıllarada yorum yaptınyaa..

solcek_umut demiş ki:
frenlemeye gelince söylenecek söz bulamıyorum.resmen olduğu yere kapanıyor..

Nası bir fren sistemi kullanmışlar kardeşim.. Nası kapanıyor olduğu yere. Yada R1 lerin frenleri çok kötü o yüzden bununki sana iyi gelmiş olabilirmi.??

bathu demiş ki:
joe_santana, sağlam sıkmalarda asılmalarda 3. vitesten 4 e atarken r1 in şanzuman bağzen vitesi boşa alır dişliler iç içe girmez üst üste gelir buna ne diyceksin

Vites atamıyorsan o benim değil senin sorunun kardeşim...

bathu demiş ki:
joe_santana, ama bunu diyen adam 2005 zx-10 dan r1e geçti 2 tane 1r eskitti anlıyacağın

Hem R1 ler immoblazer arızası verdi makinalar yatıyor arızalı diyorsunuzz.. Hemde 2 tane R1 eskitti diyorsunuz.. Arızalı makina nasıl eskitiliyor anlayamadım.. Makinalar çalışıyormu çalışmıyormu...

bathu demiş ki:
joe_santana, şimdi en iyi 1000cc r1 olursa herkez r1 le karşılaştırma yapar ama bunu diyen adam 2005 zx-10 dan r1e geçti..

2005 ZX 10 zaten çok saçma bir makina.. Ne denge var ne fren var ne viraj var..Anında kendini dağıtan bir makina.. Hiç bişey yok sıfır.. Ondan inip R1 e binen adam kendini dünyanın en iyi motoruna biniyorum sanar...

solcek_umut demiş ki:
joe_santana, kardeş bu sitenin rossisi sensin galiba.istersen r1 le gel istersen ducati ile gel.o r1 i ben senin eline veremezsem kendi anahtarlığımı sana verir çeker giderim.

Ne Rossiyim nede Pedrosa.. Önce üslubunu bozmadan konuş ki cevap bulasın.. Sana değil R1, ZX636 yla gelsem kök söktürür, terden en az 5 kilo verirsin.. Ama benim böle iddaalarla işim yok işim olmazda..

solcek_umut demiş ki:
joe_santana, .çok güveniyorsan gel benzin paranda benden. Gülümsüyorum

Kimsenin parasına ihtiyacım olmadı çok şükür.. Bundan sonrada Allah muhtaç etmesin..

solcek_umut demiş ki:
joe_santana,gelince burdaki bozuk r1 leride tamir edersin okadar ustaysan..

Evet kardeşim okadar ustayım şüphemde yok..

solcek_umut demiş ki:
joe_santana,.0532 577 21 86 herzaman beklerim.ağız değil eller konuşsun.

Bu güne kadar çok şükür hiç ağzım değil elimde değil yalnız kara gözlerim konuştu..

excavator_zx6, Seni gerçekten seviyorum kardeşim.. Bneim kimseyle bir problemim yok.. Yada polemik yaratmak gibi bir niyetimde yok..

SRAD-HAN demiş ki:
Abartmayın beyler,1000ccler arasındaki performans farkını kullanıcı belirler gerisi hikayadir. !

Senin canını yirim Berhanım dilinde tüy bitti yafff.

solcek_umut demiş ki:
.çünkü bu konularda inanılmaz hırslı.yani öleceğini bilse vites yükseltir eminim

Zaten bu cümleden sonra orada hiç işim olmazz.. Kimsenin benim yüzümden ölmesini falan istemem..

GSXR-PRO, Abi kusura bakma bu tür muhabbetler yapmadığımı bilirsin.. Bu seferler mazur gör..

ekamba demiş ki:
Yawrum eray,ben umutla yol yaptım biliyorum onun sürüşünü,keza o da beni biliyor... Göz kırpıyorum
bekirinkinide biliyorum.dediğin doğru kimse kimseyi bilmedikten sonra meydan okumak olmaz ama ben herikisinide biliyorum o yüzden rahatım ya

Erbil baba kesinlikle ve kesinlik bunu son kez söylüyorum seninle ne yol yaptım nede gazladım.Sen Yalçın Abiyle gazlıyorgun. Yan yana hiç gelmedik diyebilirim.. Sadece Dikiliye giderken düzlükte 1 kere 300 çektim bıraktım bomboş yolda okadar.. Geriye kalan bütün vakitte arkamda çetin abiyle 120 yi geçmedim ve en ufak hareket yapmadım.. Bu yüzden Bekirin sürüşünü biliyorum deme abii..
solcek_umut arkadaşın kullanışını biliyorsundur ama benimkini hiç görmedin bilmiyorsun abii...

bathu demiş ki:
abi ilk virajda uçar gelirse isterse rossi olsun benm dediğim çıkar her baba yiğit karadenizin yollarında gaz açamaz
Göz kırpıyorum

Sen yeterki viraj de kardeşim alayına girer çıkarım sen yeterki rahat ol... Hangi asfaltta nasıl viraj yapılır.. hangi asfalt nasıl yol tutar.. Hangi viraja yanlıyarak girilir. Hangi virajda yer öpülür .lastiğim ne kadar zorlamada yolu bırakır.. ön lastik ne kadar eğimde bırakır.. nerde fren yapılır nerde gaz açılır hepsini iyi bilirim.. Yani Rossi olmaya falan gerek yok..

valeo, Şefkati abii senin de önünde bu tip muhabbetlere girmek istemezdim ama kusura bakma abii.

ryangt, Eray Seni gerçekten Seviyorumm..
SBSY TEAM

En son joe_santana tarafından 14.07.2008 - 20:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gixxa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sydney Australia

MesajTarih: 14.07.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okudum gulmekden kendime zor geldim. cevaplamayim dedim dayanamadim, ve yinede sizlere gulmekten bashka çare kalmamistir Delirdim joe_santana, hariç, çunku gerçekleri ancak bu arkadas anlatmis.

Laf aramizda, ZX10R ön kafa salamasi steering damper den alakasi yok, arka amartsionun ve shasesinin moklugundan Çok gülüyorum yani iki iki dórt, bu makinenin R1 dan daha iyi virajlamasi, çok zor Çok gülüyorum
Başa dön
gixxa Çevrimdışı gixxa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 14.07.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

""arka amartsionun ve shasesinin moklugundan""

dikkat ettiyseniz konu açılırken r1 hakkında kesinlike mok lu kelimeler ile ifade edilmemiş. İyi fikir İyi fikir İyi fikir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 14.07.2008 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bir defa Umutla yolda gittim fena gazlıyor yani kapışmadık ama 270leri görmüştüm önde gidiyordum O da hemen arkamdaydı. O zamanlar ben önünde teker yaptım durdum 1 ay sonra teker yaparken arkaya geçti Hastanede çok ziyaretine gittim, Gözü karadır 100 metre yolda teker yapar, polisleri sevmez, Hiperaktifdir kendisi durduğu yerde durmaz, Spor salonu işletiyordu body falan yapar sporcudur. Beni sever saygı duyar, Bende severim kendisini, insanı hep güldürür, Onunla yol yapmak insana zevk verir uyuz sürmez çünkü adamı gıcık eder yolda benimde hoşuma gider böyle şeyler.
Motorum 1000cc ama yusufa gelince otobanda 300 normal yolda 285.

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, kardeş be anca kılavyeden viraj alıyosun madem süpersin yol masrafınıda veriyorum hadi sana şunuda yapıym eyer aka pilakalamı doğru okuyabilirsen motorum yine senin, senin yaşından fazla motor harcadım ben, öyle havalananlarında gazını çok iyi alırım gel etme yan yatma çamura batma ben icraatı severim atla gelde seni bi madara ediym o gidona kamera koyup bu siteye vemezsem birdaha motor üstüne çıkmam hadi rossim benim kılavye sıkıcım

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

unsalyzf, ünsalım gözümsün saygıyı hak ediyosun ama bende şunu söyliym muğlada seni tek geçerim, bi motorcu senin gibi olmalı
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
5. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.40 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal