yukarıda verdiğim topikteki gibi yeşil renge boyatmayı düşünüyorum tabi biraz farklı olucak jantları sarı krom sarı mı ne diyorlar ismi şu an aklımda değil R1 yazısı nikelaj olucak 2000 kasaya sizce nasıl durur ? Daha önce böyle bir teşebbüste bulunan varmı aranızda veya örnek olarak verebileceğiniz resimler varmı elinizde. Fikirlerinizi , yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum _________________ YAMAHA YZF R1 Arh(+)
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 14.07.2008 - 19:46 Mesaj konusu:
Sen nasıl boyatırsın bilmem ama link teki r1 gerçekten eşsiz bir hal almış çok beyendim ekamba görmüşmü bu makinayı acaba o adam motorsuz zaten görmesin _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Yeşil kawa ile bütünleşmiş bir renk cevreye ruhsat göstermen gerekir r1 olduguna dair mesela görür görmez benim aklımda kawa belirdi algıda seçicilik _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 3901 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 15.07.2008 - 02:15 Mesaj konusu:
Tatlı olmuş aslında ama neuremencer, 'ında dediği gibi millet direk kawa zanneder. Her duyduğunda sinir olursun bence _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2747 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 15.07.2008 - 04:37 Mesaj konusu:
Yesil, tum motorlu tasitlarda en sevmedigim renk olmustur. Ama bu yesilin tonu cok farkli. Gercekten guzelmis.
Bu yesilin tonu bir zamanlar Formula 1'e araba hazirladiklari donemde, HSBC Jaguar Formula 1 takiminin arabalarinda kullandigi yesil tonuna benzemis. Hatta ayni kodlu yesil James Bond:Die Another Day filmindeki Jaguar XK'da da kullanilmisti. Dunyada bir tek para verecegim yesil araba Jaguar olur. Yesil, Jaguar'in rengidir.
Iste son seneleri, 2003 senesinde hazirladiklari arabanin bir fotografi;
Yukarida eklenmis R1 resmi de photoshop gibi duruyor bence. Gercekte benim bu yukarida ekledigim Jaguar'inki gibi durur o renk, tahmin ediyorum. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız