Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R1 yeşil'e nasıl olur

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R1 yeşil'e nasıl olur
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:37    Mesaj konusu: R1 yeşil'e nasıl olur Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopicp-968184.html

yukarıda verdiğim topikteki gibi yeşil renge boyatmayı düşünüyorum tabi biraz farklı olucak jantları sarı krom sarı mı ne diyorlar ismi şu an aklımda değil R1 yazısı nikelaj olucak 2000 kasaya sizce nasıl durur ? Daha önce böyle bir teşebbüste bulunan varmı aranızda veya örnek olarak verebileceğiniz resimler varmı elinizde. Fikirlerinizi , yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum

BLUE ANGEL
Başa dön
xloys Çevrimdışı xloys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen nasıl boyatırsın bilmem ama link teki r1 gerçekten eşsiz bir hal almış çok beyendim Bravo ekamba görmüşmü bu makinayı acaba o adam motorsuz zaten görmesin Çok gülüyorum

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabuso34, Dil çıkarıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmaz bence
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanı resımlerı dırek buraya koysan olmazmı hocam bızı bı oraya baktırıyosun bı buraya Öfkeliyim

Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 14.07.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RESİMDEKİNİ YAPARSAN GÜZEL Alkışlıyorum Alkışlıyorum İstemiyorum OLUR AMA BAŞKA YEŞİL YAPAR SAN GÜZEL OLMAZ
MOTOMERT42 Çevrimdışı MOTOMERT42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="crazy_81"]yanı resımlerı dırek buraya koysan olmazmı hocam bızı bı oraya baktırıyosun bı buraya Öfkeliyim

bilsem kızacağını koymazmıydım koyardım tabi ama beceremedim bir türlü

MOTOMERT42 aynı o tonda olucak zx6 ya yaptık çok şeker oldu

BLUE ANGEL
Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 14.07.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeşil kawa ile bütünleşmiş bir renk cevreye ruhsat göstermen gerekir r1 olduguna dair mesela görür görmez benim aklımda kawa belirdi algıda seçicilik İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Gringo
Üye
Üye
Image and video hosting by TinyPic

Nereden: Avcılar Beach Side

MesajTarih: 14.07.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yeşil kawa ile bütünleşmiş bir renk cevreye ruhsat göstermen gerekir r1 olduguna dair

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
o yeşil ninjadır,akıllarda yer etmiştir...ama yinede güzel olmuş...
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.07.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="xloys"]
crazy_81 demiş ki:
yanı resımlerı dırek buraya koysan olmazmı hocam bızı bı oraya baktırıyosun bı buraya Öfkeliyim

bilsem kızacağını koymazmıydım koyardım tabi ama beceremedim bir türlü

MOTOMERT42 aynı o tonda olucak zx6 ya yaptık çok şeker oldu

Gülümsüyorum neyse neyse senın yerıne ben koydum onemlı degıl Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 15.07.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tatlı olmuş aslında ama neuremencer, 'ında dediği gibi millet direk kawa zanneder. Her duyduğunda sinir olursun bence Gülümsüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 02:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yeşil kawa ile bütünleşmiş bir renk cevreye ruhsat göstermen gerekir r1 olduguna dair mesela görür görmez benim aklımda kawa belirdi algıda seçicilik

yada bi ışıklı tabela bu r1 diye nija değil diye Dil çıkarıyorum

bence hoş durmaz Beğenmedim
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 15.07.2008 - 04:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yesil, tum motorlu tasitlarda en sevmedigim renk olmustur. Ama bu yesilin tonu cok farkli. Gercekten guzelmis. Bravo

Bu yesilin tonu bir zamanlar Formula 1'e araba hazirladiklari donemde, HSBC Jaguar Formula 1 takiminin arabalarinda kullandigi yesil tonuna benzemis. Hatta ayni kodlu yesil James Bond:Die Another Day filmindeki Jaguar XK'da da kullanilmisti. Dunyada bir tek para verecegim yesil araba Jaguar olur. Yesil, Jaguar'in rengidir.
Iste son seneleri, 2003 senesinde hazirladiklari arabanin bir fotografi;

Yukarida eklenmis R1 resmi de photoshop gibi duruyor bence. Gercekte benim bu yukarida ekledigim Jaguar'inki gibi durur o renk, tahmin ediyorum.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 15.07.2008 - 06:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seninki nasıl olcak bilmem ama Resimdeki yeşil çok harika ... Bravo

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xloys
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı kasa olsa hiç düşünmden yapıcam ama kasa 2000 tereddüt içindeyim

BLUE ANGEL
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal