gixxa, akadaşım ben r1 ede bindim bunada daha yeni kasa zx-10 u kullanmamışsın niye boş laf üretiyosun önce kullan sonra seni kaale aliym _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 14.07.2008 - 21:55 Mesaj konusu:
joe_santana, kardeşim benim sen boşver bu boş iddalaşmaları.
senin nekadar gözükara olduğunu bilen biliyor bu camiada. senin kimseye birşey kanıtlamay ihitiyacın yok.senin namın zaten yürüyor alemde. _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
solcek_umut, ,motorun hayirli olsun,millet niye bok atiyor makinanin kasina gozune anlamadim,kuyrugu mukemmel bence.gerci kawasakiyi pek sevmem,problemli ve kolay kirilan bir makinadir gozumde.ama bu estetik acidan baya guzel olmus.
bi kamera kullanip 100 den 299 a 6. vites hizlanmasini koyarsan performansi hakkinda daha net bilgiye sahip oluruz.
onun disinda,bekir,kardesim burda haksizsin.r1 hakkinda yasadigi bazi problemleri cok abartip rencide etmeden anlatmis arkadas(ki kendisini tanimam) ama sen ole bir cevap yazdinki,en pisirik adam bile sinirlenir.sonra o seni davet etti,sen yan verdin;olmadi.
bu tarz kapismalar tabiki mantikli degil ama madem birsey soyledin,yapacaksin.yapmayacaksan soylemeyeceksin.ayni muhabbet zamanindada benim basima gelmisti bu sitede,ama meydan okuyan arkadas 'kiz arkadasim seninle kapismami istemiyor' gibisinden bir cevap aldim
conan81, seni alkışlıyorum arkadaşım bişiyi söylüyosan devamını getiriceksin, seninle aynı düşünüyorum benim ilk kawasakim diyil ve bende sevmezdim fakat bu makinayı kullanınca çok şaşırdım kawa bukez gerçekten yapmış
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
valeo, kardeş be bi söylesene ne yaptınızda namınız yürüyor bu alemde hepinize gülüyorum _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 712 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 15.07.2008 - 00:06 Mesaj konusu:
conan81, Sinan kardeşim seni buralarda göremiyorum uzun zamandır. Seni görmek gerçekten mutlu etti beni..
Ben anlatmak istediğimi anlatamadım Sinan kardeşim. Beni az çok tanır bilirsin her motor konusunda tarafsızımdır. Hiç bir zamanda altımda kullandığım motorun en iyisi olduğunu söylemem. Benimkinden iyisi varsa grurla söylerim hiç çekinmeden..
Ama MD de öle bir hava varki alayı R1 le kıyslama yapıyor.. Alayı R1 e taş atıyor ben bunu çözümlemeye çalışıyorum..
Ayrıca Sinan kardeşim ben kimseye kapışma teklif etmedim orda bir yanlışın var.. ilk eden kendileri..
solcek_umut, Tamam abi sen büyüksün Hayırlı uğurlu olsun yeni makinan. Allah kaza bela göstermesin.. Şunuda sölemeden kesinlikle edemicem.. Bu işler kesinlikle yaşla başla yaşım kadar makina parçalamakla olmuyor.............................
solcek_umut demiş ki:
[b]valeo, kardeş be bi söylesene ne yaptınızda namınız yürüyor bu alemde hepinize gülüyorum
Bişey yaptığımız yok.. Sadece saygımızı, doğruluğumuzu, mütevaziliğimizi tarafsızlığımızı elimizden hiç bırakmadık okadar.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
En son joe_santana tarafından 15.07.2008 - 00:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
joe_santana, arkadaşım ben r1 ile yaşadığım puroblemleri yazdım en son kullandığım makina o olduğu için senin bi sövmediğin kaldı ben bu siteye yeni katılmış olabilirim ama çoğu eski arkadaşımdır ayrıca motor kullanmayıda bu site öğretmedi bana _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Enteresan.Nam yürütenler, makina kompetanları, ilahi motorcular yine toplanmış bu topicde.... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 712 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 15.07.2008 - 00:35 Mesaj konusu:
solcek_umut, Umut kardeşim benim gerçekten kimseyle bir problemim yok. Siteye katılımın devamlı olduğu müddetçede belki beni daha iyi tanırsın ve anlarsın.. Ben derdimi en baştan beri söylüyorum.. Neden bi Honda problem çıkarınca yada Suzuki problem çıkarınca yada Kawa problem çıkarınca bişey olmuyorda Yamaha problem çıkarınca Olayy oluyor.. Ben hepsininde problemli olanınıda gördüm. Gerçekten 40.000 km. lere kadar tek bir masraf açmıyanınıda gördüm.. Yamahada honda da kawa da suzuki de hepsinin de problemlisi var..
Ayrıca senin kullanmış olduğun R1 ler 2005 model.. Neden son teknoloji kullanılmış bir Kawasaki yı 2005 model R1 le kıyaslıyorsun ki. Hiç değilse 2008 R1 le kıaslanman gerekmezmi.. Aslında En doğrusu 2009 R1 le kıyaslaman olur değilmi..
2009 model R1 çok büyük İhtimalle, hatta ihtimalde denemez artık çünkü dışarı sızan bilgiler var kırankta 205 HP civarı çıkacak.. İşte kıyaslaman gereken makina buu..
Madem okadar tecrubelisin ve bu işi biliyorsun..Ki bilioyrsundurda, Neden Plotajı es geçip motoru ön plana koyuyorsunkii. Ben düz yol gazcısı değilim. Düz yolda 300 gitmekten artık zerre kadar zevk almayan biriyim.. Çıksak düzlüğe en fazla 5 metre önümde gidersin belkide 5 metre arkamda bunun ötesi yok.. 1000 cc makinaların arasında gerçekten 1-2 saniye oynar taş çatlasa..Tüm gazlamalarımda tüm 1000 cc leri test ettik en sıkı pilotlarla, yarışan arkadaşlarla.. 5 kg ağır olan pilot kafadan 5 metre geride kalıyor zatenn. Ama 2004 le 2008 i kıyaslarsan durum değişir.. 2004 yılında R1 yeni kasa yeni teknojiyle geldi ve bi kaç arıza hata verdi. 2005 de bi kısmı gitti, 2006 da tamamen temizlendi..
DOUBLE_R_750, Yavv İshak Baba evliya gibi adamsın haaa. böle topikler senin hemen ruhunu çekiyor 2 kelime yazmadan gidemiyorsun..
Şimdi ben bukadar kişinin içinde senin canını yimiyimde kiminkini yiyim.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
joe_santana, arkadaşım tekrar söylüyorum ben r1 ile zx-10 u kıyaslamadım yaşadığım maduriyeti anlattım ayrıca 2007 kasa r1 ankarada bende 3 gün kaldı oda bildiğim bir motor ve şu ana kadar ivmelenme haricinde en iyisiydi ama şunu rahat söylüyorum şuan kawa bambaşka bir makina yapmış, ben kendimi övmek için topik yazmadımki pilotajdan bahsediym, ben yeni zx-10 un artılarını ve eksilerini tartışmak istedim pilotaj konuşucaksak ayrı bi topik açalım _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Tarih: 15.07.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
Umut arkadaşın motoru aldığı gün yanında ben de vardım. Bütün gün R1 i övdü zaten.. Hatta motoru aldıktan sonra bana R1 mi alırdın bunu mu alırdın diye sordu. Gün içersindeki sohbetlerimizde tekrar tekrar yamahacı olduğunu belirtti. Şimdi kawa bambaşka diyorsa demekki gerçekten etkilendi motordan.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız