Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kendi kullanıcısından yeni zx-10 artı ve eksileri.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kendi kullanıcısından yeni zx-10 artı ve eksileri.

kendi kullanıcısından yeni zx-10 artı ve eksileri.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut, hayırlı uğurlu olsun yeni motorun Bravo DOSTÇA birbirinizle kapışında motorlar neler yapabiliyor bir görelim Göz kırpıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gixxa, akadaşım ben r1 ede bindim bunada daha yeni kasa zx-10 u kullanmamışsın niye boş laf üretiyosun önce kullan sonra seni kaale aliym
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.07.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut, Motordan memnun olmana sevindim. Motorun arkası Ankara'daki gibi gezmiyor heralde Sinop'ta. Asfaltınızın kıymetini bilin. Bravo Burdayken de söylemiştim motor 10 numara kazasız belasız günlerde eskitirsin inşallah. Bravo
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yunusxy, sağol dostum inşallah kapışırız

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

Arthas, dostum ankaradaki yol bence buz pisti ama yinede gaz açmak eylenceli Bravo
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 14.07.2008 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, Bravo kardeşim benim sen boşver bu boş iddalaşmaları.
senin nekadar gözükara olduğunu bilen biliyor bu camiada. senin kimseye birşey kanıtlamay ihitiyacın yok.senin namın zaten yürüyor alemde. Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 14.07.2008 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut, ,motorun hayirli olsun,millet niye bok atiyor makinanin kasina gozune anlamadim,kuyrugu mukemmel bence.gerci kawasakiyi pek sevmem,problemli ve kolay kirilan bir makinadir gozumde.ama bu estetik acidan baya guzel olmus.
bi kamera kullanip 100 den 299 a 6. vites hizlanmasini koyarsan performansi hakkinda daha net bilgiye sahip oluruz.

onun disinda,bekir,kardesim burda haksizsin.r1 hakkinda yasadigi bazi problemleri cok abartip rencide etmeden anlatmis arkadas(ki kendisini tanimam) ama sen ole bir cevap yazdinki,en pisirik adam bile sinirlenir.sonra o seni davet etti,sen yan verdin;olmadi.
bu tarz kapismalar tabiki mantikli degil ama madem birsey soyledin,yapacaksin.yapmayacaksan soylemeyeceksin.ayni muhabbet zamanindada benim basima gelmisti bu sitede,ama meydan okuyan arkadas 'kiz arkadasim seninle kapismami istemiyor' gibisinden bir cevap aldim Gülümsüyorum

dedigim gibi,kalk-git-kapis demiyorum kesinlikle,ama yazarkende bir dusunup yazmak lazim degilmi?
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, Alkışlıyorum seni alkışlıyorum arkadaşım bişiyi söylüyosan devamını getiriceksin, seninle aynı düşünüyorum benim ilk kawasakim diyil ve bende sevmezdim fakat bu makinayı kullanınca çok şaşırdım kawa bukez gerçekten yapmış

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

valeo, kardeş be bi söylesene ne yaptınızda namınız yürüyor bu alemde hepinize gülüyorum Delirdim
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

conan81, Sinan kardeşim seni buralarda göremiyorum uzun zamandır. Seni görmek gerçekten mutlu etti beni..
Ben anlatmak istediğimi anlatamadım Sinan kardeşim. Beni az çok tanır bilirsin her motor konusunda tarafsızımdır. Hiç bir zamanda altımda kullandığım motorun en iyisi olduğunu söylemem. Benimkinden iyisi varsa grurla söylerim hiç çekinmeden..
Ama MD de öle bir hava varki alayı R1 le kıyslama yapıyor.. Alayı R1 e taş atıyor ben bunu çözümlemeye çalışıyorum..
Ayrıca Sinan kardeşim ben kimseye kapışma teklif etmedim orda bir yanlışın var.. ilk eden kendileri..
solcek_umut, Tamam abi sen büyüksün Hayırlı uğurlu olsun yeni makinan. Allah kaza bela göstermesin.. Şunuda sölemeden kesinlikle edemicem.. Bu işler kesinlikle yaşla başla yaşım kadar makina parçalamakla olmuyor.............................

solcek_umut demiş ki:
[b]valeo, kardeş be bi söylesene ne yaptınızda namınız yürüyor bu alemde hepinize gülüyorum Delirdim

Bişey yaptığımız yok.. Sadece saygımızı, doğruluğumuzu, mütevaziliğimizi tarafsızlığımızı elimizden hiç bırakmadık okadar..
SBSY TEAM

En son joe_santana tarafından 15.07.2008 - 00:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, arkadaşım ben r1 ile yaşadığım puroblemleri yazdım en son kullandığım makina o olduğu için senin bi sövmediğin kaldı ben bu siteye yeni katılmış olabilirim ama çoğu eski arkadaşımdır ayrıca motor kullanmayıda bu site öğretmedi bana
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enteresan.Nam yürütenler, makina kompetanları, ilahi motorcular yine toplanmış bu topicde....

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
motor_delisi_42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler. Kazasız belasız sürüşler Alkışlıyorum
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut, Umut kardeşim benim gerçekten kimseyle bir problemim yok. Siteye katılımın devamlı olduğu müddetçede belki beni daha iyi tanırsın ve anlarsın.. Ben derdimi en baştan beri söylüyorum.. Neden bi Honda problem çıkarınca yada Suzuki problem çıkarınca yada Kawa problem çıkarınca bişey olmuyorda Yamaha problem çıkarınca Olayy oluyor.. Ben hepsininde problemli olanınıda gördüm. Gerçekten 40.000 km. lere kadar tek bir masraf açmıyanınıda gördüm.. Yamahada honda da kawa da suzuki de hepsinin de problemlisi var..
Ayrıca senin kullanmış olduğun R1 ler 2005 model.. Neden son teknoloji kullanılmış bir Kawasaki yı 2005 model R1 le kıyaslıyorsun ki. Hiç değilse 2008 R1 le kıaslanman gerekmezmi.. Aslında En doğrusu 2009 R1 le kıyaslaman olur değilmi..
2009 model R1 çok büyük İhtimalle, hatta ihtimalde denemez artık çünkü dışarı sızan bilgiler var kırankta 205 HP civarı çıkacak.. İşte kıyaslaman gereken makina buu..
Madem okadar tecrubelisin ve bu işi biliyorsun..Ki bilioyrsundurda, Neden Plotajı es geçip motoru ön plana koyuyorsunkii. Ben düz yol gazcısı değilim. Düz yolda 300 gitmekten artık zerre kadar zevk almayan biriyim.. Çıksak düzlüğe en fazla 5 metre önümde gidersin belkide 5 metre arkamda bunun ötesi yok.. 1000 cc makinaların arasında gerçekten 1-2 saniye oynar taş çatlasa..Tüm gazlamalarımda tüm 1000 cc leri test ettik en sıkı pilotlarla, yarışan arkadaşlarla.. 5 kg ağır olan pilot kafadan 5 metre geride kalıyor zatenn. Ama 2004 le 2008 i kıyaslarsan durum değişir.. 2004 yılında R1 yeni kasa yeni teknojiyle geldi ve bi kaç arıza hata verdi. 2005 de bi kısmı gitti, 2006 da tamamen temizlendi..

DOUBLE_R_750, Yavv İshak Baba evliya gibi adamsın haaa. böle topikler senin hemen ruhunu çekiyor 2 kelime yazmadan gidemiyorsun..
Şimdi ben bukadar kişinin içinde senin canını yimiyimde kiminkini yiyim.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

joe_santana, arkadaşım tekrar söylüyorum ben r1 ile zx-10 u kıyaslamadım yaşadığım maduriyeti anlattım ayrıca 2007 kasa r1 ankarada bende 3 gün kaldı oda bildiğim bir motor ve şu ana kadar ivmelenme haricinde en iyisiydi ama şunu rahat söylüyorum şuan kawa bambaşka bir makina yapmış, ben kendimi övmek için topik yazmadımki pilotajdan bahsediym, ben yeni zx-10 un artılarını ve eksilerini tartışmak istedim pilotaj konuşucaksak ayrı bi topik açalım
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umut arkadaşın motoru aldığı gün yanında ben de vardım. Bütün gün R1 i övdü zaten.. Hatta motoru aldıktan sonra bana R1 mi alırdın bunu mu alırdın diye sordu. Gün içersindeki sohbetlerimizde tekrar tekrar yamahacı olduğunu belirtti. Şimdi kawa bambaşka diyorsa demekki gerçekten etkilendi motordan. Bravo
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, gözümsün iyi niyetin ve doğru duruşuna sevindim kanki
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal