Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1384 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 14.07.2008 - 14:28 Mesaj konusu:
ben şu geçer bu bunun üstünden atlar demedim dememde zaten o kadar salak değilim CbrErcan, dediğim boş laf yapacağınıza kapısın gelin sonucu söyleyin... bizde öğrenmiş olalım ok.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
APACHE150cc,
bu yarıştıgımız arkadaş yani apaçhesi olan istanbulda kurye imiş
ilk tanıştıgımızda benim apaçhem şöyle gider üzerine yatmadan 130 görüyorum dedi
peki dedim hemen bir cg si olan bir arkadaş buldum bizde yarışı araçlarla bire bir izledik cg de modifiye falan yok her şey orjinal 19binde bir motor apaçhi yenildi ve hayret ya nasıl oluyor diye üst üste 5 kez yarışıldı sonuç degişmedi
bu arada sürmesini bilmeyen birisi olur senin dedigin gibi yolda cbf 250 yi bile geçmen mümkün benim dedigim sürücüler aynı oldugu taktirde durum buydu apaçhe 12bindeydi
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
aynı yol ve rüzgar ortamında aynı kilo insanlar şu denemeyi yapsalar
benim edindigim tecrubeler göre hızları şu olurdu
cbr 125 r ---128km hız
cbf150vecg125---124km hız
apache150---123km hız
ybr125---122km hız
hızları birbirine çok yakın
ama şunu unutmayın bu motorlar küçük hacimli oldugu için kullanıcı çok önemlidir teker farkı ile önde olan yarışı kazanır öndeki motorun yardıgı rüzgarın arkasına geçip son 50 mt sol yapıp teker farkı ile 1. olması mümkündür
apaçhe dünkü yarışda cg nin arkasına sokulup rüzgarsız ortamda hızlanıp cg nin yanına geldi fakat rüzgar dirençleri aynı olunca tekrar cg farkı açtı ve hazmademeyen apaçhe sürücüsü ile pilot degişimi oldu yine durum aynıydı 5 kez denendi yolda karşılaşma degil bire bir mücadele bu
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5739 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 14.07.2008 - 15:31 Mesaj konusu:
DRAGON_10, benım yorumum bu
EROLL88 demiş ki:
ben sonucu soyledım ya zaten cbr ı apache gecemez olay bu cbf 150 ybr cg felan da apachenın rakıbı olamaz
bu arada senın dedıgıne bende katılıyorum herkez cok bılıyomus gıbı atlıyo ama kanıtlamaya gelınce pısıyo ya konusma yada konustun mu yap _________________
EROLL88, neden ınanmak ıstemıyosun arkadaslar kapsıtırmıs denemıs gormus hala neden o kadarda degıl su kadar da degıl dıye karsı cıkıyosunkı daha once CBR ıcınde konusuyodun sustun sımdı CG ıcın konusuyosun o da senı susturunca bakalım ne olacak...
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
acun0, ben 4 farklı motor 2 farklı arabayla CBR ımın hızını duz yolda test ettım 88 kıloyum ve mınımum 135 gordum o da ruzgara karsı ruzgarsız havada bak arkamdan eserken demıyorum 145_150 ruzgar arkamdayken yada rampa asagıda 160 km zaten devır bıtıyo daha sonra durum bundan ıbaret butun saydıklarımı farklı aracalarla defalarca denedım... _________________ CBR 125 REPSOL
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5769 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 15.07.2008 - 02:10 Mesaj konusu:
hadi bakalım kim kimi yer sorun bu _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız