Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2164 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 11.07.2008 - 20:51 Mesaj konusu:
matrixkamil, ciddimisin ? Ben pek sanmıyorum..O zaman niye hiç duymadık bende yeni kasa var diyen birini ? veya türkiyede yeni kasa gördüm diyen birini ? _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
evet bizim bi abi istanbulda deneme fırsatım oldu dedi de hatta otoseverde gördüm var dedi. ama belki sayılıda gelmiş olabilir.yardımcı olmuşumdur umarım _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Tarih: 12.07.2008 - 00:38 Mesaj konusu:
artık gorsek su makınayı topıc guzel ıs yaptıda ortada resım yok 3 gundur _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
kamil'cim o yurt dışından gelmiş olma ihitmali oldukça yüksek
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
repsol_35, bende yükselişe gittim ve sordum 2 hafta önce arkadaşıma cbr 125r alıcaktık ve gelmiceğini sçyledi 2008 oalrak hala eski kasa var dedi ... _________________ Fırat ÜNER
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız