Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: Sessizligin bozuldugu yer
Tarih: 10.07.2008 - 11:34 Mesaj konusu: TDM mi CBF mi?
Hepinizden özür dilerim. Zira belki bu konu çok tartışılmıştır. Ancak hiç zamanım olmadığı için (kesinlikle tembellikle alakalı değil) soruyorum.
2006 model ikisi de gri renkli bir cbf1000 ve tdm900 var. İkisi de hoş motosikletler. Benim gönlüm honda'dan yana. Ama belki sizlerin bir bildiği vardır. O yüzden soruyorum bu soruyu. ikisi de 17000 YTL.
bunun yerine gidip fazer mi alsam diye de içim içimi kemiriyor aslında. Hayırlısı.
poorfect, eger hız ıstıyosan CBF 1000 senın ıcın daha uygun olur ancak TDM 850 kullanmıs bırı olarak gercekten alınca pısman olmayacagın bır motorsıklet dıyebılırım... _________________ CBR 125 REPSOL
Tdm _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız