Tarih: 15.07.2008 - 04:47 Mesaj konusu: 2008 Süper Sport 1000cc Karşılaştırması
Sevgili MD Ailem Sadece link veriyorum..!! Parça pinçik edip bozmak istemedim sayfayı 600cc verilmişti 1000cc verilmedi diye hatırlıyorum Arama motorundan arattırdım çıkmadı valla Sayfa inglizce ama az pratiğiniz olsa bile yeterli, zaten şema ve sırlamaya görede takip edebilirsiniz Kolay gelsin
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5669 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 15.07.2008 - 08:11 Mesaj konusu:
yamaha dikkat ederseniz 3.sıranın altında hep _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
R1 gene dibe vurmuş TR'de olduğu gibi yurt dışındada R1'in fiyatı yüksek
Malı götüren gene honda olmuş Ne para var be şu hondada her testte 1. çıkıyoo _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Testler anca topıc pert etmeye yarıyor 1000cc de bu sene 1RR ama seneye sürprizzz _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
baska nasıl bir sonuc cıkabilir ki kawa ve honda bu sene yeni modelleriyle sahnede bas rol oynuyor dogal olarak AYNI BASARIYI SENEYEDE GÖSTERSİNLER DE görelim bırakın kısa süreli saltanatlarının tadını cıkarsınlar ( bu arada kurunun yanın da yas da yanıyor kawa dan özürdilerim )
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 35, 36, 37Sonraki
1. sayfa (Toplam 37 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız