Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - apaçhe 150 ve cg 125 yarış

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

apaçhe 150 ve cg 125 yarış

apaçhe 150 ve cg 125 yarış
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 14.07.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben şu geçer bu bunun üstünden atlar demedim dememde zaten o kadar salak değilim CbrErcan, dediğim boş laf yapacağınıza kapısın gelin sonucu söyleyin... bizde öğrenmiş olalım ok..
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sonucu soyledım ya zaten cbr ı apache gecemez olay bu cbf 150 ybr cg felan da apachenın rakıbı olamaz Göz kırpıyorum
APACHE150cc
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende sunu soylumm bu sıralama benım kullandıgım makınayla soyle olurdu cbr 125 benim apachi cg125 belki cbf ybr olurdu yollarda görüyoruzz kapısıyoruzda otabanda kamyonların tırların arasında kapısıyoruzz sonuçç tokatlarımm cg cbf falann vızz gelirr
Başa dön
APACHE150cc Çevrimdışı APACHE150cc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

APACHE150cc,
bu yarıştıgımız arkadaş yani apaçhesi olan istanbulda kurye imiş
ilk tanıştıgımızda benim apaçhem şöyle gider üzerine yatmadan 130 görüyorum dedi
peki dedim hemen bir cg si olan bir arkadaş buldum bizde yarışı araçlarla bire bir izledik cg de modifiye falan yok her şey orjinal 19binde bir motor apaçhi yenildi ve hayret ya nasıl oluyor diye üst üste 5 kez yarışıldı sonuç degişmedi
bu arada sürmesini bilmeyen birisi olur senin dedigin gibi yolda cbf 250 yi bile geçmen mümkün benim dedigim sürücüler aynı oldugu taktirde durum buydu apaçhe 12bindeydi

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

aynı yol ve rüzgar ortamında aynı kilo insanlar şu denemeyi yapsalar
benim edindigim tecrubeler göre hızları şu olurdu
cbr 125 r ---128km hız
cbf150vecg125---124km hız
apache150---123km hız
ybr125---122km hız
hızları birbirine çok yakın
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

butun kuryeler motor kullanmayı bılıyormu sanıyosun sen neler var neler koyde mobılet kullanan gelıyo sehırde ıs yok kurye oluyo hemen
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama şunu unutmayın bu motorlar küçük hacimli oldugu için kullanıcı çok önemlidir teker farkı ile önde olan yarışı kazanır öndeki motorun yardıgı rüzgarın arkasına geçip son 50 mt sol yapıp teker farkı ile 1. olması mümkündür
apaçhe dünkü yarışda cg nin arkasına sokulup rüzgarsız ortamda hızlanıp cg nin yanına geldi fakat rüzgar dirençleri aynı olunca tekrar cg farkı açtı Şok oldum ve hazmademeyen apaçhe sürücüsü ile pilot degişimi oldu yine durum aynıydı 5 kez denendi yolda karşılaşma degil bire bir mücadele bu
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.07.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, benım yorumum bu

EROLL88 demiş ki:
ben sonucu soyledım ya zaten cbr ı apache gecemez olay bu cbf 150 ybr cg felan da apachenın rakıbı olamaz Göz kırpıyorum

bu arada senın dedıgıne bende katılıyorum herkez cok bılıyomus gıbı atlıyo ama kanıtlamaya gelınce pısıyo ya konusma yada konustun mu yap Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 14.07.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ben cgnin apacheye geçiceğne inanmam ama cıbır 125 geçer tamam..ama apache en azından benim apachim cbfyine cg 125ide siler gider...

Başa dön
APACHE_SAMET Çevrimdışı APACHE_SAMET Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, neden ınanmak ıstemıyosun arkadaslar kapsıtırmıs denemıs gormus hala neden o kadarda degıl su kadar da degıl dıye karsı cıkıyosunkı daha once CBR ıcınde konusuyodun sustun sımdı CG ıcın konusuyosun o da senı susturunca bakalım ne olacak... Çok gülüyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

acun0, ben 4 farklı motor 2 farklı arabayla CBR ımın hızını duz yolda test ettım 88 kıloyum ve mınımum 135 gordum o da ruzgara karsı ruzgarsız havada bak arkamdan eserken demıyorum 145_150 ruzgar arkamdayken yada rampa asagıda 160 km zaten devır bıtıyo daha sonra durum bundan ıbaret butun saydıklarımı farklı aracalarla defalarca denedım... Bravo
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 15.07.2008 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım kim kimi yer Çok gülüyorum sorun bu Gülümsüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 15.07.2008 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88,Apache dediğin motoru getir benim Cbf ile yarışalım sonuçta sende dişli değiştirmişsin bende değiştirmişim..
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mondializzet100, yok be bılader EROLL88, hıc bı yere gelmez bosver sen... Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.75 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal