Tarih: 14.07.2008 - 01:51 Mesaj konusu:
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
hondagokhan Gökhan'abim resimler için ve paylaşım için tşk ler abi durun durdugunuz yerde yaaw güzel eglenmişssiniz resimlerden anlasıldıgı kadarı ile yüzünüzden gülücük tekerinizden km basınızdan kaskınız yolunuzdan asfaltınız eksik olmasın
serkan_yenidunya, Durmak Yok yola devam!!! Güzel dilekleklerin için teşekkürederim..
Alıntı:
gökhan abi güzel kareler gerçekten iyi vakit geçirmişsiniz,shadow la çete lideri gibi olmuşsun
dark_knight, Sorma yaa... Ama Çok keyifli idi..
Alıntı:
çok güzel ya geziniz..
hocam sen shadovla nasıl gıdıyosun o makınalarla ben anlamadım orasını
serkangundogdu, Alında hiçte kolay olmadı Shadow 750 nin ayaklıkları ve koruma demirleri yerde sürtmekten çizik içinde kalmış.. Ben mecburen önde olmak zorundaydım eğer en arkadan gitsem inan yarım saat fark yerdim. Yolda çok hızlı gitmeye müsait değil. Zaten Toplu sürüşlerde güvenli gidebilmek en iyisidir. Bizde gerekeni yaptık...
hondagokhan Gökhan'abim resimler için ve paylaşım için tşk ler abi durun durdugunuz yerde yaaw güzel eglenmişssiniz resimlerden anlasıldıgı kadarı ile yüzünüzden gülücük tekerinizden km basınızdan kaskınız yolunuzdan asfaltınız eksik olmasın
serkan_yenidunya, Durmak Yok yola devam!!! Güzel dilekleklerin için teşekkürederim..
BEN TŞK EDRM ABİM KEYİFLİ FORUMLAR.... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 15.07.2008 - 09:52 Mesaj konusu:
honda-cin, o resimleride önümüzdeki ay görürüz herhalde.hondagökhan onları yükleyene kadar ohooooooooooooo _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız