Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kıyıköy Harekatı (Bol Resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kıyıköy Harekatı (Bol Resimli)

Kıyıköy Harekatı (Bol Resimli)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 14.07.2008 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 14.07.2008 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hondagokhan Gökhan'abim resimler için ve paylaşım için tşk ler abi durun durdugunuz yerde yaaw güzel eglenmişssiniz resimlerden anlasıldıgı kadarı ile yüzünüzden gülücük tekerinizden km basınızdan kaskınız yolunuzdan asfaltınız eksik olmasın

serkan_yenidunya, Durmak Yok yola devam!!! Güzel dilekleklerin için teşekkürederim..

Alıntı:

gökhan abi güzel kareler gerçekten iyi vakit geçirmişsiniz,shadow la çete lideri gibi olmuşsun

dark_knight, Sorma yaa... Ama Çok keyifli idi..

Alıntı:

çok güzel ya geziniz..
hocam sen shadovla nasıl gıdıyosun o makınalarla ben anlamadım orasını

serkangundogdu, Alında hiçte kolay olmadı Shadow 750 nin ayaklıkları ve koruma demirleri yerde sürtmekten çizik içinde kalmış.. Ben mecburen önde olmak zorundaydım eğer en arkadan gitsem inan yarım saat fark yerdim. Yolda çok hızlı gitmeye müsait değil. Zaten Toplu sürüşlerde güvenli gidebilmek en iyisidir. Bizde gerekeni yaptık...
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 14.07.2008 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gökhanım ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 14.07.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="hondagokhan"]
Alıntı:

hondagokhan Gökhan'abim resimler için ve paylaşım için tşk ler abi durun durdugunuz yerde yaaw güzel eglenmişssiniz resimlerden anlasıldıgı kadarı ile yüzünüzden gülücük tekerinizden km basınızdan kaskınız yolunuzdan asfaltınız eksik olmasın

serkan_yenidunya, Durmak Yok yola devam!!! Güzel dilekleklerin için teşekkürederim..

BEN TŞK EDRM ABİM KEYİFLİ FORUMLAR.... Bravo

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 14.07.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, Teşekkür ederim Abim.
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
suceava
Üye
Üye

Nereden: Tekirdağ/Çorlu

MesajTarih: 14.07.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşey çok güzel olmuş.Biz düğün dernek peşindeyken kaçırıyoruz.hondagökhan eline emeğine sağlık. Alkışlıyorum paylaşım için teşekkürler. Bravo
Başa dön
suceava Çevrimdışı suceava Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi eğlenceniz daim olsun
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ama_fok
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 15.07.2008 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offffffff ulan offfffffff Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Ama_fok Çevrimdışı Ama_fok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
honda-cin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fok bizim eşek oooofff diye diye bu havada öldü gökan fotoları yükleeyene kadar biz bi kıyı köy daha yaptık Bravo hemde yatılı
Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 15.07.2008 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda-cin, o resimleride önümüzdeki ay görürüz herhalde.hondagökhan onları yükleyene kadar ohooooooooooooo Çok gülüyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 15.07.2008 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

offffffff ulan offfffffff

Ama_fok, Yaa Sen sat motoru şimdide offf çek...

honda-cin, KRCN yüzünden... Anca geldi fotoğraflar. engüzel fotolar ondaydı...

Son Mesajdan 56 saniye:

valeo, abim 2 kişi foto çekti ilk fotoğraflar gelir gelmez yükledim hemen
Başa dön
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 15.07.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim çok degılmı guzel manzara var sen o rda bırak yemek ye ve hıç bayan yokkkkk..ve gıne hepppp raceıng Beğenmedim
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok keyifli olmuş elinize,emeğinize sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoraflar icin tskler daima neseli ve birlik olalim hep böyle
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 15.07.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, Neden sürekli Race motorların olduğu gezi topiclerine mualefet oluyorsun yahuu. Öfkeliyim
Güzel, eğlenceli bir gezi oldu....
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal