Slm arkadaşlar yıllık izinim bitti malesef. Ama motoruma kavuştuğum için havalarada uçmuyor değilim
Perşembe sabahı Didimden yola çıktım.
YOla çıkmadan önce hazırlıklarımız tamam
Denizli çıkışında Yol kenarında sigara molası
Denizli / Bozkurt mevkiinde ilk yakıt ikmali. Bu arada 296 km 60 YTL nasıl???
Dünyanın merkezinde bir mola daha. Konya / Akşehir yani Nasreddin Hocamızın memleketi
Konyaya 70 km kala ikinci ve Son yakıt ikmali. Bu sefer 286 km 54 YTL benzin aldım nasıl?
toplamda yaklaşık 650 km ve harap ve bitap düşmüş haldeyim.Tatlı bir yorgunluk ama
Ama hemen kendime geldim.
Sgor kardeşimin evinin önündeyiz
Ali_42, ironman666
Ali_42, ironman666, Sgor veeee Muhteşem üçlü (Mevlana, etli ekmek, bıçak arası
(Fulon 'a ithafen. Senin için etli ekmek yerim demiştim, sözümde durdum)
Konya Beyaz cafedeyiz
Ali_42
Sgor
_________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5733 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 15.07.2008 - 00:23 Mesaj konusu:
ironman666 Hüseyin'abim fotolar şahane sen şahane motor desen ona kezzat daha ne istiosn (özelden konusuruz ) şaka bi yana haber verseydin beraber gazlardık kazasız belasız cezasız sonuclanmıs bi gezi daha çok güzel hadi baklaım hayılrlısı devamı inş. bu tarafa dogru akarken
didim adana hesabı kopmussun abim bide diyarbakır çanakkale hesabı kopsak he _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
En son serkan_yenidunya tarafından 15.07.2008 - 00:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hoş geldin be Hüsom özlettin kendini _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2731 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 15.07.2008 - 01:50 Mesaj konusu:
Super ve ekonomik bir gezi, ironman666.
Resimler harika. Ayrintili ve kaliteli.
En cok Aksaray'da cektigin Nasreddin Hoca'li fotolari begendim.
Bi de tabiiki yemekli olanlar. Yaw kardesim, ne yemekler onlar oyle yaw. Etli ekmek super. Hakikisi sizin orda olur onun ama ben de Sivas'ta yemistim askerdeyken, o da cok guzeldi.
Domatesler kipkirmizi, cok sansli adamlarsiniz heee, ben size soyliyim.
paylaşım için tşkler...fotolar harika,iyi gezmişsiniz valla biz kapandık kaldık iş güç biryere gidemiyoruz... _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2086 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 15.07.2008 - 09:44 Mesaj konusu:
ironman666, resimler mükemmel, sen mükemmelsin daha ne olsun. Konya ekibi zaten mükemmel. Bu arada SGOR seni gerçekten de özlemişiz.
Hepinize sevgiler.
Hüsooooooooo buraya ne zaman geleceksin. _________________
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 15.07.2008 - 09:54 Mesaj konusu:
ironman666, Niye ısrarla etliekmek yiyeceğim diye tutturduğun anlaşıldı
Gelip bizleri ziyaret ettiğin biz sana teşekkür ederiz kardeşim teşekkürler paylaşım için kazasız balasız km ler yapman dileğimle zamanın evliya çelebisi
Son Mesajdan 28 dakika sonra eklendi:
ironman666, Bu arada söylemeden edemiyeceim ne bereketli adamsın geldin yağmuruda getirdin _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız