Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sele altı egsozlara ölüm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sele altı egsozlara ölüm
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MyMooN_Izmir
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.07.2008 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piranha demiş ki:
yavf motoru bi alıyım da isterse egzosu farın arasından çıksın problem değil motorsuzluk başıma vurdu artık Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Benim de benim de Delirdim

Saatin kadranına sıkışmış hayallerim.. Ölüm de, yaşam da gittiği yere kadar..
Başa dön
MyMooN_Izmir Çevrimdışı MyMooN_Izmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, dostum Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay anasini yaaa, useri2004. Acayip bisey bu yaaa... Markasi ne bunun?

En sonunda adam gibi bir tasarim gordum vallahi. Super birseymis bu. Bana bunun markasini soyle de, YouTube'ten bulup sesini dinleyelim sunun. Bu kadar guzel bir tasarim olamaz. Iste simdi son kasa CBR1000RR super oldu benim gozumde. Iyice asik oldum makinaya.

Hadi bekliyorum useri2004.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
ryangt demiş ki:
SS makinelerde ilk çift farı Ducati çıkartmıştır,son tüm japonlar on taklit etmiştir.Suzuki hariç.
Bravo
peki bu kötümü olmuş??

yakışır kardeşime bi K9 GSX Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
SEVGİLİM DL650im ROZİNANTE[/b:4daa
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, http://www.racetaylormade.com/
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sele altı daha ıyı gozukuyor bana kalırsa Bravo Bravo Bravo
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goruntusu super oluo ya
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004 demiş ki:
slowokan, http://www.racetaylormade.com/

Cok tesekkurler useri2004. Bravo
Simdi incelemeye aliyim bunu hemen.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Powercommander + mappingli versiyon 1200$ kelepir Çok gülüyorum
Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekzozun sitesini demin bir inceledim useri2004. Model daha yeni oldugu icin ses kaydi yok. YouTube'te de bisey bulamadim. Biraz beklememiz gerekecek piyasaya dusmesi icin herhalde. Ama tasarim gercekten harika. Favorites'ima ekledim ekzozun websitesini. Iyi oldu bunu bana gosterdigin useri2004. Gülümsüyorum Cok tesekkur. Bravo

Firmanin yeri California'da. Ileride burada motosiklet alirsam, shipping masrafim az en azindan. Gülümsüyorum Gumruge takildi, takilmadi probleminin de olacagini sanmiyorum.
Firma 2 ortaktan olusuyor. Ingiliz iki tane adam. Biri California'da yarislara motosiklet hazirlamis profesyonel anlamda. Digeri de Buell'in motosikletlerinin tasarimlarinda yer almis filan. Ufak capli degisik bir firma. Yazdim bu firmayi bir kenara.

Başa dön
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slowokan, Diğer modellerin ses kayıtları var sitenin içerisinde, bir ara ben de ciddi ciddi niyetlenmiştim Gülümsüyorum
Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katana19, lan sen ne biçim konusuyosun öle dallama lavuk senn adındır akıllı ol çomagı yersin sonra......... Sinirlendim
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004 demiş ki:
slowokan, Diğer modellerin ses kayıtları var sitenin içerisinde, bir ara ben de ciddi ciddi niyetlenmiştim Gülümsüyorum

Ben de baska bir modelinkini dinledim sitesinde ama cekim kalitesinde is yok sanirim.

Benim su an sesini sevdigim bir model var, yeni duydum. Bu siteden, biliyorsundur belki, ryangt'in kendi GSX-R600'un de kullandigi Full Titanium Devil Racing Replica. Bu kadar guzel sesi hic duymamistim ben. Merak ediyorsan, yollayayim videosunu useri2004.

Başa dön
asil38
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sele altı eksozlar eger orjınal halı bozulmazsa güzel görüntü.ama tutupta ekzoz atayım makınaya deyınce makınanın görüntü bozuluyor.tasarımcılar okadar ugrasıyor bizde o kuyrugu söküp atıyoruz.
eger orjınal ekzoz kullanılacaksa sele altı OK ekzoz atayım denırse yandakı ekzozlara daha cok yakısıyor. Bravo
Başa dön
asil38 Çevrimdışı asil38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, olay budur Bravo
egzos budur işte
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal