Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2731 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 15.07.2008 - 00:21 Mesaj konusu:
Vay anasini yaaa, useri2004. Acayip bisey bu yaaa... Markasi ne bunun?
En sonunda adam gibi bir tasarim gordum vallahi. Super birseymis bu. Bana bunun markasini soyle de, YouTube'ten bulup sesini dinleyelim sunun. Bu kadar guzel bir tasarim olamaz. Iste simdi son kasa CBR1000RR super oldu benim gozumde. Iyice asik oldum makinaya.
Hadi bekliyorum useri2004. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Tarih: 15.07.2008 - 00:48 Mesaj konusu:
Ekzozun sitesini demin bir inceledim useri2004. Model daha yeni oldugu icin ses kaydi yok. YouTube'te de bisey bulamadim. Biraz beklememiz gerekecek piyasaya dusmesi icin herhalde. Ama tasarim gercekten harika. Favorites'ima ekledim ekzozun websitesini. Iyi oldu bunu bana gosterdigin useri2004. Cok tesekkur.
Firmanin yeri California'da. Ileride burada motosiklet alirsam, shipping masrafim az en azindan. Gumruge takildi, takilmadi probleminin de olacagini sanmiyorum.
Firma 2 ortaktan olusuyor. Ingiliz iki tane adam. Biri California'da yarislara motosiklet hazirlamis profesyonel anlamda. Digeri de Buell'in motosikletlerinin tasarimlarinda yer almis filan. Ufak capli degisik bir firma. Yazdim bu firmayi bir kenara. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
katana19, lan sen ne biçim konusuyosun öle dallama lavuk senn adındır akıllı ol çomagı yersin sonra......... _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 15.07.2008 - 12:51 Mesaj konusu:
useri2004 demiş ki:
slowokan, Diğer modellerin ses kayıtları var sitenin içerisinde, bir ara ben de ciddi ciddi niyetlenmiştim
Ben de baska bir modelinkini dinledim sitesinde ama cekim kalitesinde is yok sanirim.
Benim su an sesini sevdigim bir model var, yeni duydum. Bu siteden, biliyorsundur belki, ryangt'in kendi GSX-R600'un de kullandigi Full Titanium Devil Racing Replica. Bu kadar guzel sesi hic duymamistim ben. Merak ediyorsan, yollayayim videosunu useri2004. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Tarih: 15.07.2008 - 13:21 Mesaj konusu:
sele altı eksozlar eger orjınal halı bozulmazsa güzel görüntü.ama tutupta ekzoz atayım makınaya deyınce makınanın görüntü bozuluyor.tasarımcılar okadar ugrasıyor bizde o kuyrugu söküp atıyoruz.
eger orjınal ekzoz kullanılacaksa sele altı ekzoz atayım denırse yandakı ekzozlara daha cok yakısıyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız