arkadaşlar şu eski (1992-93) jawa 350 lerin modifiye edilmiş resimlerini nerden bulabilim yada elinde olan varmı?ayrıca teknik verilerini bilen varsa yazsın.eskiden çokca modifiye edilen bi modeldi.
ozforiz arkadaşım evet yıllar sonra jawa lar tekrar piyasaya çıkıyor.
canerdemir79 o sitede yeni modeller var.ben o eski modellerin modifiye edilmişlerini arıyorum.
Son Mesajdan 41 saniye:
bu arada ilginiz için teşekkür etmeyi unuttum.çok sağolun.
kocaEko, 350 jawa nın teknik verileri ile ilgili olarak; fabrika çıkışının 26 beygir olduğunu, düz yolda 125 km/s yokuş aşağı maksimum 145 km/s sürate çıkabildiğini söyleyebilirim. _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
ama yinede resimlere www.bikepics.com sitesinden ulaşabilirsin sanıyorum.direk link verecektim ama lanet olası internet çok yawaş çalışıyo.defalarca denememe rağmen siteye bile giremedim
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
elemanın biri ben cbr125 ile çevre yolunda asılırken beni bir geçti,kendime gelemedim.ama motora yılan gibi uzanmıştı.
sonra aynı motor kırıkkale yarışlarında birinci oldu.sahibi olan kişi motor ustası aynı zamanda.buna harcadığım parayla 2 tane daha bundan alırdım demişti.deneye deneye bu seviyeye getirdim.kaç kere patlattım motoru falan demişti ama yarışta yine üzerine yattı motorun.baktım elcikten değiştiriyodu sanırım vitesi şaştım kaldım.160km/h rahat giden bi motor.
kalkışını ise siz tahmin edin :alkış
arkadaslar bugun bi jawa 350 gordum sahibiyle biras konustuk motorun benzin ayarını sonuna kadar acınca motor 170 i goruomus bana aynen bole soledi sizce bole bi şey var mı dogrucevap verisrsenıs sevinirim
''Yaşamam İçin, Motor Sürmem Lazım. Motor Sürmem İçinse Yaşamam!!!''
jawa sport stiller 24 hp düzleri ise 21 hp yanlış hatırlamıosam! 2 zamanlı ve çif silindir olması buyuk pay katıyor! Ayrıca motor cok saglam bugun pıyasadakı hanı motor 30 40 yıl daha gıder ? ben modıfıyesız jawa 350 still ile 160 kmh bizzat kendım kullanarak gördüm hatta youtubde videolarm var tek teker yaparken arama motoruna motodelisi çorum19 yazabılırsınız
hyosung 250 gt ile kıyaslamak ısterdım ama hıc deneyımım yok hyosungda ama jawa ıle bır cok arabayı pert edebılırsınız _________________ motordelisi_19@hotmail.com msn
ninja@ninja.com.tr new msn
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1856 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 15.07.2008 - 11:38 Mesaj konusu:
3,5 jawa efsanedir... 160 km gören otomobil geçemezdi bi zamanlar.. Ama hurda olmuştur onlar artık.. Metal yorgunluğu olur.. Dağılır gider.. Tehlikeli olur.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız