saka bı yana ama guzel gezı olmus. ayrıca gokhan rahat gıttınmı bariii shadowda. sen cunku yesil kurbaaa zx10r 'a bindigin icin rahat ettınmı acaba=??? malumm uzak yol
tin tin tin tin dıye pek fazla gıdılmez.
ama harbıden guzel bı gezı olmus. bu arada ınsallah amele gıbı yanmamısınızdır ınsallah guneste. malum resımlerde herkes sut gıbı bembeyaz vucudu cıkmıs. _________________ WELLCOME TO HELL BABY
fotolarr herşeyi anlatıyor baya bi eğlendiğiniz belli...paylaşım içinde teşekkürler...arkadaşlık güzel herşey güzel..allah bozmasın _________________ Büyüyünce zx10r
+
Ama ondan önce Kum Rengi 636
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
honda gökahn sen isteseydin benim kıllı fotoları gönderiridim onları koyardın ha hahahahah bak honda cin kaşıntın var alooooooooooooo kaşıımmmmmm ben aldınmı iyisini alırım yada babayı alırımm hahahahahahah bu gezilerde muhakkak benimde olmam lazım gülmekten kopardık herhalde
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
celebi-59, sende benim gibi garibanım bak adamlar gezi yapıyo biz sularımız akıtıyoz alalımda gidelim be kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız