Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - R6s için xenon önerisi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

R6s için xenon önerisi...
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut2323 demiş ki:
ekamba, Erbil abi neden gereksiz olsunki bizim yazlık evimiz şehire 40 km ve sadece 15 kmsinde yol kenarında lambalar var ve geriye kalan 25kmde hem yol aydınlatması yok hemde asvalt çalışması var. yolu ezbere bilmeme rağmen ışık yetersizliğinden bazen 50km hıza kadar düşüyorum yani tek istediğim iyi bi aydınlatma...
ya şöle diyim.gereksiz değil hatta tam tersi süper oluyor.
fakat daha eveli gün teker yapan kankam beyine arıza verdirtti.
beyni değiştirdi 200+ytl vererek çözdü sorununu.
r6 da ve kawa da arıza verdi alet. Üzgünüm
ben daha düne kadar r1 kullanıyordum,çift far yaktığından ışık şikayetim yoktu.
problemleri gördükçe takmaya çekindim doğrusu..o yüzden dedim gereksiz diye.
eğer çok gerekli olsaydı sıfırı en az 20,000 ytl olan aletlere japon orjinalden xenon takıp +500ytl koyardı fiyata diye düşünüyorum sadece.
o yüzden xenon bana gereksiz geliyor.ve can sıkıcı problemlerden dolayı uzak duruyorum.
tamamen kişisel fikrim.alana takana hayırlı olsun diyeyim yinede.. Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: El-aziz

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, Erbil abi bende bugüne kadar senin dediğin şikayetlerden dolayı hep uzak durdum işlevi gerçekten çok iyi olabilir ama kim motorunun zarar görmesini isterki.
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 19.06.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut2323, valal ben karısmam eskı fazer ımda vardı well-done markası alman uretıcı 1 yıl ben kullandım hıc sorunum olmadı sahıbı halen daha kullanıyo bır sorun yok bu R6 da hid marka var 8000k tavsiye ederım ama sorumluluk almam bastan soylım Çok gülüyorum ekamba, patron hadı ben gıdeyım ama sende motor yok sen nasl gelecen Gülümsüyorum gecerken alem mi seni Dil çıkarıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 19.06.2008 - 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biker_BoyzZ demiş ki:
ekamba, patron hadı ben gıdeyım ama sende motor yok sen nasl gelecen Gülümsüyorum gecerken alem mi seni Dil çıkarıyorum
beni almaya gelirsen geçerken tersin döner,demedi deme..... Gülümsüyorum
burda hava yapacağınıza somada abimiz var gidip çayını içelim deyin bigünde atlayın gelin... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
anladın sen onu,sana ve ergül e tawım bu yüzden... Sinirlendim Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HAQAN6967
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: KDZ EREGLİ

MesajTarih: 02.07.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XENON HİKAYE PROJECTÖR MERCEGİNİ UYDURABİLECEKSEN FARIN İÇİNE OZMAN DEVŞET OLUR ÇIPLAK HİÇ BİŞEYE YARAMIYO İstemiyorum
Başa dön
HAQAN6967 Çevrimdışı HAQAN6967 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbrracingteam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tokat

MesajTarih: 15.07.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 2006 600 F imdi monza 8000k xenon kullanıyordum hiç bi problem yaşmadım yola çıkmadan uzunları yakım uzun farı ısıtıyordum sellektör yaptıkça öle bi çkaıyoduki 6000 alma bence görüntüde pek fark olmuo yağmurda falan göstermeme hikaye ben karda yağmurda her yerde denedim aracımda da var 2 takım monza sis ve far olmak üzere ondada hiç bi sıkıntı yok yanlız beyinleri ii sabitle egzosa pek yakın olmasın = ))
cbrracingteam Çevrimdışı cbrracingteam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal