b_dostbey,
Harika fotolar ama birşey söylemeden gecemeyeceğim.VucüT pozisyonun da biraz oynama yapman gerekir. Baş ve vucüdun üst kısmı olması gerekenin tersine.Gerci Tolga bey anlatıp düzeltecektir ama en azından gözden kaçtıysa hatırlatıp üstüne eğilmenizi sağlarsa bu uyarı en azından bir işe yaramış olurum....
SAYGILAR... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Toggy, naptın olum adama yerlerde bu adam ne iş b_dostbey, babaç iddialı gördüm seni hadi bakalım KoRRhan, sen beni dinle kanka onca zaman toggy nin yanındaydım ben bana güven bu yarış senin korhana 1 e 10 veriyorum var mı artıran
Toggy, naptın olum adama yerlerde bu adam ne iş
b_dostbey, babaç iddialı gördüm seni hadi bakalım
KoRRhan, sen beni dinle kanka onca zaman toggy nin yanındaydım ben bana güven bu yarış senin korhana 1 e 10 veriyorum var mı artıran
DOUBLE_R_750, bu benim ilk deneyimim ilk dersteyiz daha biraz daha düzelticem inşanlah uyarı için teşekürler RACING35, herkes hayel kırıklıgına ugruyacak KoRRhan, sende tadını çıkar fotoları hemen burda yayınlıyacam kupa yaptıralım istersen ikimiz aramızda yenen yenilene versin (kupayı) _________________
b_dostbey,
Muhakkak eminim düzeleceğine .O kadar eğitim sonrası ben bile resimlerime bakarken coğu kez alışkanlıklarımı bırakamayıp hala yanlış vücut pozisyonu aldığımı görüyorum. Bir kaç aslında bir kaç değil ama ufak detay varki virajlarda aklımızın alamayacaği değişiklikleri ve kolaylıkları sağlıyor.İnsallah bir gün yanyana piste girme şerefine nail olursak bunları paylaşmayı cok isterim..Aslinda alışkanlık olarak yaptıgımız şeylerin bilinçli olarak daha ince ve detaylı yapılması gerekiyor.Bunlar yapılıncada hayretler icinde kalabilinicek bir viraj alma yetisine imza atılıyor.Ama çalişmak ve bunu bir kas alışkanlığı olarak vucuda öğretmek gerek.Başarılar... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
RACING35, evetttt beni tutarsanız motor delisi yarış pisti yaptıracagımı söyledimmm
herkes bana güveniyor geçecegimi biliyor korhanın tırışka oldugunu biliyorda ondan _________________
b_dostbey, yavaşşşş gec biraz allahllaaaaa alllahhaaaaaa manyadın mı olum sen allah alla ne diyecemi şaşırdım valla ne yap ne et gec beni bahatin yoksa olum ben sana söyleyim 1 sene boyunca topk acarım haberin olsun _________________ PERT TEAM
600 RR
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 15.07.2008 - 12:49 Mesaj konusu:
b_dostbey demiş ki:
ekamba, sende uzaktasın 2 aydır gelmiyosun bu senin için bi bahane olur pazar senide bekliyoz gelde gözlwerinle gör herşeyi:)
ama arkadaşımla çok ugraşmayıon geçtikten sonra
iki elim kanda olsa da orda olacağım inşallah,
korhan (600rr) geçilse çok uğraşmam ammmmaaaa sen o full modifiyeli r1inle korhana geçilirsen yandın.
piskolojini bozacam senin.söylemedi deme....
KoRRhan demiş ki:
b_dostbey, yavaşşşş gec biraz allahllaaaaa alllahhaaaaaa manyadın mı olum sen allah alla ne diyecemi şaşırdım valla ne yap ne et gec beni bahatin yoksa olum ben sana söyleyim 1 sene boyunca topk acarım haberin olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız