Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Klavye Başında Sıkanlara Fotomontajla Viraj Yapanlara:):)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Klavye Başında Sıkanlara Fotomontajla Viraj Yapanlara:):)

Klavye Başında Sıkanlara Fotomontajla Viraj Yapanlara:):)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KoRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi tadını cıkar Gülümsüyorum
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel fotolar basarilar
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 15.07.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey,
Harika fotolar ama birşey söylemeden gecemeyeceğim.VucüT pozisyonun da biraz oynama yapman gerekir. Baş ve vucüdun üst kısmı olması gerekenin tersine.Gerci Tolga bey anlatıp düzeltecektir ama en azından gözden kaçtıysa hatırlatıp üstüne eğilmenizi sağlarsa bu uyarı en azından bir işe yaramış olurum....
SAYGILAR...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
erhanrrrr
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 15.07.2008 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toggy, naptın olum adama yerlerde bu adam ne iş Şok oldum
b_dostbey, babaç iddialı gördüm seni hadi bakalım Bravo
KoRRhan, sen beni dinle kanka onca zaman toggy nin yanındaydım ben bana güven bu yarış senin Çok gülüyorum Çok gülüyorum korhana 1 e 10 veriyorum var mı artıran Şok oldum Şok oldum Çok gülüyorum Delirdim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ya bu ne bu ben değilim Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu kimin nicki
Başa dön
erhanrrrr Çevrimdışı erhanrrrr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RACING35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toggy, naptın olum adama yerlerde bu adam ne iş
b_dostbey, babaç iddialı gördüm seni hadi bakalım
KoRRhan, sen beni dinle kanka onca zaman toggy nin yanındaydım ben bana güven bu yarış senin korhana 1 e 10 veriyorum var mı artıran

bu benim mesajım Çok gülüyorum Çok gülüyorum hatlar karışmış pardon Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DOUBLE_R_750, bu benim ilk deneyimim ilk dersteyiz daha biraz daha düzelticem inşanlah uyarı için teşekürler GülümsüyorumGülümsüyorum
RACING35, herkes hayel kırıklıgına ugruyacak GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
KoRRhan, sende tadını çıkar fotoları hemen burda yayınlıyacam kupa yaptıralım istersen ikimiz aramızda yenen yenilene versin (kupayı) GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 15.07.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey,
Muhakkak eminim düzeleceğine .O kadar eğitim sonrası ben bile resimlerime bakarken coğu kez alışkanlıklarımı bırakamayıp hala yanlış vücut pozisyonu aldığımı görüyorum. Bir kaç aslında bir kaç değil ama ufak detay varki virajlarda aklımızın alamayacaği değişiklikleri ve kolaylıkları sağlıyor.İnsallah bir gün yanyana piste girme şerefine nail olursak bunları paylaşmayı cok isterim..Aslinda alışkanlık olarak yaptıgımız şeylerin bilinçli olarak daha ince ve detaylı yapılması gerekiyor.Bunlar yapılıncada hayretler icinde kalabilinicek bir viraj alma yetisine imza atılıyor.Ama çalişmak ve bunu bir kas alışkanlığı olarak vucuda öğretmek gerek.Başarılar...

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
RACING35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, babaç halk senden yana yanlız ha noluyo hayırdır vaadlerdemi bulunuyosun insanlara size pist yaptırcam falan diye Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 15.07.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RACING35, evetttt beni tutarsanız motor delisi yarış pisti yaptıracagımı söyledimmm GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
herkes bana güveniyor geçecegimi biliyor korhanın tırışka oldugunu biliyorda ondan GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, yavaşşşş gec biraz allahllaaaaa alllahhaaaaaa manyadın mı olum sen allah alla ne diyecemi şaşırdım valla ne yap ne et gec beni bahatin yoksa olum ben sana söyleyim 1 sene boyunca topk acarım haberin olsun
KoRRhan Çevrimdışı KoRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 15.07.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum geçiçegim için düşünmüyorum GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum: sen düşün gerisini pazartesi özür dilerim bahattin abi sen buyulksun diyeceksin GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey, helalin var bahattin abiii buyuksun Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.07.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

b_dostbey demiş ki:
ekamba, sende uzaktasın 2 aydır gelmiyosun bu senin için bi bahane olur pazar senide bekliyoz gelde gözlwerinle gör herşeyi:)GülümsüyorumGülümsüyorum
ama arkadaşımla çok ugraşmayıon geçtikten sonra GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
iki elim kanda olsa da orda olacağım inşallah,
korhan (600rr) geçilse çok uğraşmam ammmmaaaa sen o full modifiyeli r1inle korhana geçilirsen yandın.
piskolojini bozacam senin.söylemedi deme.... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

KoRRhan demiş ki:
b_dostbey, yavaşşşş gec biraz allahllaaaaa alllahhaaaaaa manyadın mı olum sen allah alla ne diyecemi şaşırdım valla ne yap ne et gec beni bahatin yoksa olum ben sana söyleyim 1 sene boyunca topk acarım haberin olsun
vallaha yaparsın bilirim....... Çok gülüyorum
hususi foto çekeceğim finişte........ Dil çıkarıyorum Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 15.07.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toggy, adamım vermıssın gazı bahattıne adam nerdeyse senı kosarak bıle gecerım dıycek bahattıne Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
KoRRhan, b_dostbey, pazar gunu neselı gececege benzıyor Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
b_dostbey
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 15.07.2008 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OnurKaraca, sence kim geçer abii açıkça söyle burdaa korhanmı benmii herkes biliyor korhanın nekadar tırışka oldugunu GülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorumGülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Sonraki
6. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal