Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Süper Sport 1000cc Karşılaştırması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Süper Sport 1000cc Karşılaştırması

2008 Süper Sport 1000cc Karşılaştırması
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 35, 36, 37  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baska örnek vereyim ama umarım anlayanlar cıkar Dil çıkarıyorum 80kilo bir adam basküle çıkınca ilk bastığında baskülde 130-140 gibi rakamlar hızla görünür sonra gercek kiloya düşer gösterge,işte makinada gazı acınca biranda 100-150 görünüyor zart diye ama u aslında sanzumandan gelen hız teker hızı değil öyle olsa son hızda hayabusayı gecer zx10!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut,
Alıntı:

SRAD-HAN, dostum herzaman doğrucu oldum hiçde iddalaşmadım ama 4 te dibine indiğimde saat 288 civarıydı şanzuman teker farkını bilemem

o da olmadı dostum be, biraz daha düş şu hızı Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne bu hızlar yahu 4'te 290 Şok oldum Dil çıkarıyorum
SBK'da yarışan K8 yarış makinası(tekerde yaklaşık 215-220 hp) uzun düzlükte(hızlı dönülen parabolica virajından sonraki düzlük) 320 civarı zor görüyor ık-mık.En hızlısıda oydu makinaların içinde.Demekki ZX10'u standart olarak sürseler piste delecek hepsini Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
solcek_umut, Sen inanmıyorsun değilmi o viteste o hıza.Gösterdiğine inanırım eskidendi kadran sapmaları % 7-8'lerde
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, tekrar deneyip sana net rakkamı yazıcam ozaman anlarsın rüzgarımın nasıl estiğini
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut, hahaha Levent abi Türkiye'de olsa sana gösterirdi Rüzgarı plakasını bile alamazdın da neyseeeee
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, arkadaşlar bunu iddalaşmak için yazmadım kimse inanmak zorundada diyil ama kameraya çekmek isterim, tabi bunun için aparat lazım
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

290 zor olur gibime geliyo ama 4. vit . belki 280 küsür gibidir . idda etmeyede gerek yok. Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

solcek_umut, sen acilen bi kamera aparatı edin bence . yeni zx10 almışsın herks senden idda ettiğin şey için kanıt isteyecektir Çok gülüyorum . Bunları başka türlü ikna edemezsin
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, önümde viraj vardı o yüzden vites atmadan zorladım viraja kontrollü giriym diye anlık bi çıkıştı 288 civarı gördüm ama tekrar deniycem
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN demiş ki:
baska örnek vereyim ama umarım anlayanlar cıkar Dil çıkarıyorum 80kilo bir adam basküle çıkınca ilk bastığında baskülde 130-140 gibi rakamlar hızla görünür sonra gercek kiloya düşer gösterge,işte makinada gazı acınca biranda 100-150 görünüyor zart diye ama u aslında sanzumandan gelen hız teker hızı değil öyle olsa son hızda hayabusayı gecer zx10!!

SRAD-HAN eğer gaza bastığında 100-150 görüyorsa birden tekerin boşa dönmesi gerekiyor yolu tutmadan mesela yüksek güçlü arkadan itişli arabalarda öyle tekerlekler sarmaya başlıyor gösterge fırlıyor ama hızı az...motorun tutunma problemi yani traction control problemi olması gerek ama 2 tekerde düz yolda traction control problemi olacağını zannetmiyorum direk tekere kalkıyor zaten..bu arada sanzumanın hızı tekerle orantılı değil mi ?Sanzumandan gelen hız tekerden aşırı fazla ise aktarma da büyük bir kayıp söz konusu olur fikrimce Bravo
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut, dostum denemene gerek kalmadı ben denedim 174mph yapıyor yani 278,4km Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut demiş ki:
LEVO, tekrar deneyip sana net rakkamı yazıcam ozaman anlarsın rüzgarımın nasıl estiğini

Kilometre göstergen yanlis İyi fikir
Tekrar deneme yine kendini kandirirsin gerek yok İyi fikir

Ilk önce sen Motoruna GPS göstergesi tak ondan sonra Motorunla tanisirsin dostum İyi fikir

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.ktunnel.com/index.php/1010010A/0b2b3da95ea8c76f33009e5df2533f4eb62991a79bf85adb6b058d8b95979b16d11c72bd2ab45e4b16568
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, bizim milletimiz hep 10-15 fazla sallıo...
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, sarsıntı panik anlık çoşku olabilir yanlış görülmüş olabilir.Bende paus yaparak anca okudum rakamları
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 15.07.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, dur şimdi senide sinopa davet edicekler bak Çok gülüyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 35, 36, 37  Sonraki
7. sayfa (Toplam 37 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal