Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 802 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 15.07.2008 - 20:35 Mesaj konusu:
solcek_umut demiş ki:
LEVO, para sorun diyil be dostum sen gelirsen bende yol paranı veririm bizde pist cadde nerede alıştıysak orada devam
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bu arada arkadaşlar sözümün arkasındayım iddaya giren varsa 4 de 288 i vurucam takoda herkez görücek
Kardesim bakk !!! Önemli olan senin tachoda gördügün deyil senin asil yapmis oldugun suratin önemli. Bu Tacholarda genelde 120 Km/h hizdan
sonra baslarlar yanlis göstermeye.
yanii, sen 250 görürsün ama asil suratin 235 dir 290 görürsün senin asil süratin 260 tir.
Tachooda 290 görmüs olabiblirsin ama yanlis
Bizde cocuklar arabalarin tacholarina bakarlar 75 beygirlik arbanin tachosunda 220 yazar derler aaaa bak bu 220 gidiyor
seninkide ona benzedi.
Caddeyi pist niyetine kullaniyorsan akilli bir Motorcu deyilsin dostum, ben acik konusuyorum. Motorculuk bu deyildir !!!!
Bizde cadde pist deyil iste aramizdaki fark bu !!!
Halaaa inat ediyorsun,herkez görecek diyoorsun kime inat ediyorsun, neyi alip veremiyorsun, derdin nedir iddaya giren varsa diyoorsun dostum, istersen 400 göstersin yanlis olduktan sonra ne faydaaaa.
iddasi olan yaris pistine gelsin de, seni O zaman
Ama bu sekilde deyil
yaris pistlerine cik kendini oralarda yetistirmeye bak, birak bu cocuksa isleri !!!
emrerd Sonuna kadar Katiliyorum _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
LEVO, demekki puroblem rüzgarın arkamdan esmesiyle ilgili diyilmiş diymi dostum bana kardeşim tako yanlıştır dedinde ben inatmı ettim ben diyosam takoda 288 gördüm diye doğrudur bu konuda inat ederim, bu arada motorcuların yüzde kaçı pistte gaz açıyor söylermisin hani biz akıllı motorcu diyiliz ya merak ettim sadece pınarbaşında oturanlarmı akıllı _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Tarih: 15.07.2008 - 20:46 Mesaj konusu:
LEVO, Hieeeyytt döktürmüşsün yine Çirağin olayim ben senin.Beni pistlere sür,sürükle
Arkadaş takoda göstereceğim,gördüm diyor zaten(galiba)Bununla ilgili soru sormuştum önceki sayfalarda ama cevap alamadım kendisinden.
İsteyen varsa marka,marka tako sapmaları var bende.Ne gösteriyor kaç gidiyor gerçekte.İsteyen olursa koyarım(eklerim yani )
Ben yazıyorken solçek arkadaş yazmış.Doğru anlamışım demekki _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 802 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 15.07.2008 - 21:00 Mesaj konusu:
solcek_umut demiş ki:
LEVO, demekki puroblem rüzgarın arkamdan esmesiyle ilgili diyilmiş diymi dostum bana kardeşim tako yanlıştır dedinde ben inatmı ettim ben diyosam takoda 288 gördüm diye doğrudur bu konuda inat ederim, bu arada motorcuların yüzde kaçı pistte gaz açıyor söylermisin hani biz akıllı motorcu diyiliz ya merak ettim sadece pınarbaşında oturanlarmı akıllı
Evet onlar akilli
En azindan adamlar Pinarbasina geliyoor kendi süremiyorsada, bakip ögreniyor bisiiler kapmaya calisiyorlar.
Ögrenmek ayip degil dostum Ögrenmemek ayip. <birseyi bilmiyorsan bir bilene sor sende Ögren. Inatla hicbir seyi elde edemezsin ve basarisiz olursun.
Sen Tachona bakmaya devam et
Bende gecenlerde bi araba gördüm tachosunda 260 yaziyordu ama son surat 220 idi _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
çok okuyan diyil çok gezen bilmiş be dostum senin ileri sürüş teniklerinde bilmediğin varsa ben öğretirim, nede olsa öğrenmemek çok ayıp sen yavaş yavaş kaının önünde küllanmaya başlaki birden caddeye çıkınca korkmayasın _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 15.07.2008 - 21:14 Mesaj konusu:
Herkese teşekkürler yorumları için.Eminim konuyu okuyan tüm arkadaşlar manyak derecede aydınlanmışlardır. Kafalarında en ufak nokta kadar bi takılı soru merak ettiği bişi kalmamıştır _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Biz AsLinda Kar$imizda Ki İnsani Sevmiyoruz, Onun Bizde Yarattigi Duyguyu, Heyecani, Hissi seviyoruz..Sevgiyi DegiL SeviLmeyi Seviyoruz. Çok Bencilce
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 4900 Nereden: polislerin aradığı yerden
Tarih: 15.07.2008 - 21:23 Mesaj konusu:
LEVO, abicim yurtdışında olduğunu biliyorum.inşallah geldiğinde umutla arkadaşça gaz açmak nasip olur size.ve yeterki sen gel umut anında damlar yanına hiç üşenmez ve abi burda diye arkadaşım diye söylüyorsam şu koltuktan kalkmak nasip olmasın.bugün kendisini hiç te görmedim çünkü çalışıyordum.yani o söylettirdi diyede düşünme.bu eleman tam bi çatlak kilitlenen topicte de dedim umut iş inada bindiği zaman,ölecekmiş öldürecekmiş arabaya girecekmiş virajı alamıyacakmış..gibi sorunları asla dert etmez kendine ve bindiği makinayı ben şahsen birkere bile yıkadığını görmedim.iş maddiyat meselesi gidiyor yenisini alıyor olay bu her sattığı makinanında bazı izleri kalıyor vücudunda burasıda bi gerçek.ama düşe kalka düşe kalka cesaret delisi olmuş.290 olayına gelince.biraz önce okurken şu aklıma geldi.dedimki ulen bende benim 636 ile yanında gideyim ozaman 2 takoda mı bozuk çıkıcak ? sonra aklıam geldi 290 göremiyeceğim. birazdan virajda sürttüğü grenajın resminide koyacağım buraya. _________________
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 15.07.2008 - 21:26 Mesaj konusu:
solcek_umut, dostum sana levo ters bırşey soylemıyor ...O yuzden böyle iğneleyici konuşma...Kendisi gerçekten iyi pist dönen birisi....Cadde işi dediğin gibi farklı birşeydir...Her zaman risk almak gereklıdır...Bu rısk bazen cesaret olur bazen aptallık olur....Sizlere birşey olduğunda burda bızler üzülüyoruz....O yuzden pistlerde yapın butun şovlarınızı bizde izliyerek keyiflenelim...Ayrıca zaten senin dediğin şeyi söyledi yani tako olayını sende aynını ifade ettın zaten o yüzden böyle kırıcı olmaya sürüklemenın anlamı yok sohbeti....Pist yarışçısı cadde de gaz açamaz ve açmaz bazen...Cadde yarışçısıda pistte gaz açamaz..Bak açmaz demiyorum...Çünkü pist farklı birşey...Örnek TOLGA UPRAK..Kendısını tanımıyorum ama uzun sohbetler dinledim geçmişini....Yani tolga mesela caddeden gelmedır pistlere...O yuzden caddede de gazlar ama cadde yı yaşamamış rısklı kullanmamış bırı pistten çıkıp cadde ye gırdığınde patlar aynen....
Neyse işin özü caddeler olmasın yapılan tatlı çekişmelerin yeri...Pistler olsun...Böylece bizde keyifle sizleri izliyelim...Yeni şeyler görelim...
SAYGILAR....... _________________
yakuzzza, adaşım levo kardeş tanımadığı bilmediği bi motor için olmaz diyor bide bana rüzgarın tersten esmiş diye kafa yapıyor sözümün arkasındayım, ama bilmeden konuşmayalım takoda yazanla gerçeyi tutmazmış o başka mesele başka konu _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız