Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Süper Sport 1000cc Karşılaştırması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Süper Sport 1000cc Karşılaştırması

2008 Süper Sport 1000cc Karşılaştırması
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 35, 36, 37  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 15.07.2008 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşeyiyle bence ZX-10R pislik alet... Bravo

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MuRaT_KöSeLeR, sana katılıyorum Bravo
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.07.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 zx10 4.viteste 290?

bişi itiraf edebilirmiyim.. Söz konusu kawaysa hiç belli olmaz.. Tako fazla gösteriyodur eywallahta
tako mako 285 yapabilir.....

Bu arada son yıllarda kawasaki,yamaha ve honda'dan daha dayanıklı motosiklet üretiyor sanki İyi fikir

(topicin bittiği an bu andır Çok gülüyorum )
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 15.07.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut demiş ki:
LEVO, para sorun diyil be dostum sen gelirsen bende yol paranı veririm bizde pist cadde nerede alıştıysak orada devam

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bu arada arkadaşlar sözümün arkasındayım iddaya giren varsa 4 de 288 i vurucam takoda herkez görücek Bravo

Kardesim bakk !!! Önemli olan senin tachoda gördügün deyil senin asil yapmis oldugun suratin önemli. Bu Tacholarda genelde 120 Km/h hizdan
sonra baslarlar yanlis göstermeye.
yanii, sen 250 görürsün ama asil suratin 235 dir 290 görürsün senin asil süratin 260 tir.
Tachooda 290 görmüs olabiblirsin ama yanlis İyi fikir
Bizde cocuklar arabalarin tacholarina bakarlar 75 beygirlik arbanin tachosunda 220 yazar derler aaaa bak bu 220 gidiyor
seninkide ona benzedi.
Caddeyi pist niyetine kullaniyorsan akilli bir Motorcu deyilsin dostum, ben acik konusuyorum. Motorculuk bu deyildir !!!!
Bizde cadde pist deyil iste aramizdaki fark bu !!!
Halaaa inat ediyorsun,herkez görecek diyoorsun kime inat ediyorsun, neyi alip veremiyorsun, derdin nedir iddaya giren varsa diyoorsun dostum, istersen 400 göstersin yanlis olduktan sonra ne faydaaaa.
iddasi olan yaris pistine gelsin de, seni O zaman Alkışlıyorum
Ama bu sekilde deyil İstemiyorum

yaris pistlerine cik kendini oralarda yetistirmeye bak, birak bu cocuksa isleri !!!

emrerd
Sonuna kadar Katiliyorum Bravo Bravo Alkışlıyorum

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, demekki puroblem rüzgarın arkamdan esmesiyle ilgili diyilmiş diymi dostum bana kardeşim tako yanlıştır dedinde ben inatmı ettim ben diyosam takoda 288 gördüm diye doğrudur bu konuda inat ederim, bu arada motorcuların yüzde kaçı pistte gaz açıyor söylermisin hani biz akıllı motorcu diyiliz ya merak ettim sadece pınarbaşında oturanlarmı akıllı Beğenmedim
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 15.07.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, Hieeeyytt döktürmüşsün yine Gülümsüyorum Çirağin olayim ben senin.Beni pistlere sür,sürükle
Arkadaş takoda göstereceğim,gördüm diyor zaten(galiba)Bununla ilgili soru sormuştum önceki sayfalarda ama cevap alamadım kendisinden.
İsteyen varsa marka,marka tako sapmaları var bende.Ne gösteriyor kaç gidiyor gerçekte.İsteyen olursa koyarım(eklerim yani Gülümsüyorum )
Ben yazıyorken solçek arkadaş yazmış.Doğru anlamışım demekki
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut demiş ki:
LEVO, demekki puroblem rüzgarın arkamdan esmesiyle ilgili diyilmiş diymi dostum bana kardeşim tako yanlıştır dedinde ben inatmı ettim ben diyosam takoda 288 gördüm diye doğrudur bu konuda inat ederim, bu arada motorcuların yüzde kaçı pistte gaz açıyor söylermisin hani biz akıllı motorcu diyiliz ya merak ettim sadece pınarbaşında oturanlarmı akıllı Beğenmedim

Evet onlar akilli İyi fikir
En azindan adamlar Pinarbasina geliyoor kendi süremiyorsada, bakip ögreniyor bisiiler kapmaya calisiyorlar.
Ögrenmek ayip degil dostum Ögrenmemek ayip. <birseyi bilmiyorsan bir bilene sor sende Ögren. Inatla hicbir seyi elde edemezsin ve basarisiz olursun.
Sen Tachona bakmaya devam et Beğenmedim
Bende gecenlerde bi araba gördüm tachosunda 260 yaziyordu ama son surat 220 idi Beğenmedim

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok okuyan diyil çok gezen bilmiş be dostum Gülümsüyorum senin ileri sürüş teniklerinde bilmediğin varsa ben öğretirim, nede olsa öğrenmemek çok ayıp sen yavaş yavaş kaının önünde küllanmaya başlaki birden caddeye çıkınca korkmayasın İyi fikir
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese teşekkürler yorumları için.Eminim konuyu okuyan tüm arkadaşlar manyak derecede aydınlanmışlardır. Kafalarında en ufak nokta kadar bi takılı soru merak ettiği bişi kalmamıştır İyi fikir İyi fikir İyi fikir OK
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, Benim poloda da tako 220 ama araba 160 da bas bas ağlamaya başlıyor. Çok gülüyorum
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, kanki bayıldım espirine Delirdim allahda seni güldürsün
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO, abicim yurtdışında olduğunu biliyorum.inşallah geldiğinde umutla arkadaşça gaz açmak nasip olur size.ve yeterki sen gel umut anında damlar yanına hiç üşenmez Gülümsüyorum ve abi burda diye arkadaşım diye söylüyorsam şu koltuktan kalkmak nasip olmasın.bugün kendisini hiç te görmedim çünkü çalışıyordum.yani o söylettirdi diyede düşünme.bu eleman tam bi çatlak Gülümsüyorum kilitlenen topicte de dedim umut iş inada bindiği zaman,ölecekmiş öldürecekmiş arabaya girecekmiş virajı alamıyacakmış..gibi sorunları asla dert etmez kendine Bravo ve bindiği makinayı ben şahsen birkere bile yıkadığını görmedim.iş maddiyat meselesi gidiyor yenisini alıyor olay bu Gülümsüyorum her sattığı makinanında bazı izleri kalıyor vücudunda burasıda bi gerçek.ama düşe kalka düşe kalka cesaret delisi olmuş.290 olayına gelince.biraz önce okurken şu aklıma geldi.dedimki ulen bende benim 636 ile yanında gideyim ozaman 2 takoda mı bozuk çıkıcak ? sonra aklıam geldi 290 göremiyeceğim. Çok gülüyorum birazdan virajda sürttüğü grenajın resminide koyacağım buraya. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

solcek_umut, dostum sana levo ters bırşey soylemıyor ...O yuzden böyle iğneleyici konuşma...Kendisi gerçekten iyi pist dönen birisi....Cadde işi dediğin gibi farklı birşeydir...Her zaman risk almak gereklıdır...Bu rısk bazen cesaret olur bazen aptallık olur....Sizlere birşey olduğunda burda bızler üzülüyoruz....O yuzden pistlerde yapın butun şovlarınızı bizde izliyerek keyiflenelim...Ayrıca zaten senin dediğin şeyi söyledi yani tako olayını sende aynını ifade ettın zaten o yüzden böyle kırıcı olmaya sürüklemenın anlamı yok sohbeti....Pist yarışçısı cadde de gaz açamaz ve açmaz bazen...Cadde yarışçısıda pistte gaz açamaz..Bak açmaz demiyorum...Çünkü pist farklı birşey...Örnek TOLGA UPRAK..Kendısını tanımıyorum ama uzun sohbetler dinledim geçmişini....Yani tolga mesela caddeden gelmedır pistlere...O yuzden caddede de gazlar ama cadde yı yaşamamış rısklı kullanmamış bırı pistten çıkıp cadde ye gırdığınde patlar aynen....
Neyse işin özü caddeler olmasın yapılan tatlı çekişmelerin yeri...Pistler olsun...Böylece bizde keyifle sizleri izliyelim...Yeni şeyler görelim...
SAYGILAR.......
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, Coşkuncum 636 ile 290 görürsün. Yani en azından 290 yazdırırsın takoya ama doğru mu olur yanlış mı olur orasını bilmem.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
solcek_umut
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, adaşım levo kardeş tanımadığı bilmediği bi motor için olmaz diyor bide bana rüzgarın tersten esmiş diye kafa yapıyor sözümün arkasındayım, ama bilmeden konuşmayalım takoda yazanla gerçeyi tutmazmış o başka mesele başka konu
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 35, 36, 37  Sonraki
10. sayfa (Toplam 37 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal