Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1270 Nereden: Memleketten....
Tarih: 15.07.2008 - 21:37 Mesaj konusu:
solcek_umut, ben rüzgar olayını kaçırmışım....Sadece tako bolumunu gordum....Ama kendıde iyi bir sürücüdür adaşım...Yaşçada büyüğümüzdür...Vardır bir tecrübesi mutlaka.... _________________
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 4888 Nereden: polislerin aradığı yerden
Tarih: 15.07.2008 - 21:39 Mesaj konusu:
Arthas, abicim bende kiloda varya azcık..290 yazarsa bilki doğrudur yalan değildir hani tako şey düşünebilir"ulen 290 yazayımda şu adam kessin gazı bir an önce" gibi _________________
En son excavator_zx6 tarafından 15.07.2008 - 21:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
yakuzzza, adaşım gözüm sen sus de susiym saygım sonsuz fakat ben ne sıkarım ne yalan konuşurum nede 10 15 fazla soylerim _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 800 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 15.07.2008 - 21:44 Mesaj konusu:
solcek_umut demiş ki:
çok okuyan diyil çok gezen bilmiş be dostum senin ileri sürüş teniklerinde bilmediğin varsa ben öğretirim, nede olsa öğrenmemek çok ayıp sen yavaş yavaş kaının önünde küllanmaya başlaki birden caddeye çıkınca korkmayasın
Kardesim sen büyüksün iyisin ve daha ötesii sen bir Rossiisin, insallah bir gün seninle Izmirde Karsilasiriz.
Gecmisteki acilmis olan kaza ve ölü topiklerini görmemezlikten gelmissin cünkü cok hirslisin. Hirsla kalkan zararla oturur.
Insallah sana birsey olmazda sende bizi burada topik acildiginda üzmessin.
Kendine Dikkat et !!! Tachonada inanma _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1270 Nereden: Memleketten....
Tarih: 15.07.2008 - 21:46 Mesaj konusu:
solcek_umut, yok levent abıde zaten öyle bir ithamda bulunacak biri değil...Ve zaten kimse öyle birşey diyemez...Senin delikanlılığın ortada...Geri vitesin yok...Zaten delikanlılığı bilen delikanlıda öyle olayların olmuyacağını da bilir....Sadece latife yapmıştır sana...Baştacısın adaşım....
Kendıne dikkat et yeter.... _________________
En son yakuzzza tarafından 15.07.2008 - 21:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
arkadaşlar verdiniz bana fişeği yine gaz açmaya çıkıyorum, meydanda buluşalım coşkun zayıflatacam seni _________________ motorum çeker 2.5 ton gönlüm çeker paris hilton
Tarih: 15.07.2008 - 22:53 Mesaj konusu:
ogünki geziden diğer resimler ayrı konu açmak istemedim
ikinci resimdeki bahsi geçen tako
batucuğumun lastikleri sıfıra kadar inik
umutun lastikler sıfıra kadar inik sağ taraftan belli oluyor zaten
solçek umut
VE EN ÖNEMLİ AN umutun sağ virajda arkasındayım uzun bi virajdı.viraj çıkışında umut durdu hayrola dedim.ve durum bu..yatmanında sınırlarını zorlamamak lazım dimi mayk
sol çekimiz _________________
bu topiçler hiç bitmez honda yamaha kawa suzuki giderde gider tartşmaları böle
neyse sizden bişeyler öğreniyoz böyle okuya okuya siz ilerde yaşlanınca biz tartşrz bu konuları _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6103 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 15.07.2008 - 23:43 Mesaj konusu:
excavator_zx6, kardesim grenajın yere değdiği resim koymusunuz ama bu olay fazla yatmaktan çok yoldaki bir tümsek v.s işi derim ben çünkü arka lastikte hala yarım santim yere değmemiş yer varken grenaj yere düzbir asfalt zemine değmez bu aerodinamik olarak imkansız,zaten hele arka tekerin önünde kalan o yerden önce peqler ve altındaki limitörler yere değmelidir!! kısaca tekerde yarım cm değmemiş yer varken motorun grenajı filan yere değmez eğer değiyorsa bu kawasakinin kusurudur demekki tam yatsa gidon değcek! batu çok daha fazla yatmış ozman onun kıçı değmiştir yere _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 15.07.2008 - 23:49 Mesaj konusu:
SRAD-HAN, abi evet biz o virajdan çıktığımızda virajda lastiğin geldiği yerde küçük bi yükseklik vardı.muhtemelen oraya değmiştir.çünkü bende farketim orayı.umutada takılıyruz.sana göre grenaj yapamadılar diye ama biz bunu kendi aramızda virajda grenaj sürten adam olarak ilan ettik _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız