selam MD.buakşam saat 18:30 gibi işten çıktım eve gidiyorum birtane hyundai minübüs sürekli önümde önü boş aynayada bakmıyo bende geçmek sitiyorum ama adamın umurunda bile degil.neyse ben bir yolunu bulup sagından sıyırılıp geçtim.100m ileride ışıklar var baktım yeşil yanıyo bende gazlayıp sarıya geçmeden geçeyim dedim.Baktım sarıya döndü bende prograsif frenle durudm durdugumda kırmızıya geçmişti bile. o hyundai minübüs ben yanından geçtim oda geçicem diye fren yerine gaza yüklenmiş geliyo.benim durudugum yerde teletuarla benim aramda 150cm kadar boşluk var en son göz ucuyla aynaya baktıgımda o devgibi araba motoruma 1 m mesafede idi bende gözlerimi kapadıgımı hatırlıyorum.bana vurmamak için teletuara çıktı ve aynası kaskımın yanından silme geçti 3m ileride tam kavsagın ortasında durdu.yanına gittim yaptıgın bu eşşeklik yüüznden azkalsın akşama ailemi göremicektim dedim .aslında aklımda gidip kapısını açıp kafamdaki kaskı çıkartmadan saglam bi kafa atmak vardı ama baktım rengi benzi atmış.nutku tutlmuş vaziyette bana bakıyo bindim motora gazladım.İşin özü hep forumlarda ,ışıklarda duran motosiklete araç çarptı ve sürücüsü 10m yola fırladı ve hayatını kaybetti haberlerini okurken ne alaka yaw derdim ama az kalsın benim haberimde yarın bu forumda olacaktı siz siz olun ışıklara geldiginizde kesinlikle yavaşlayın herzaman dursanız bile ışık yanana kadar sürekli aynadan arkanızı kontrol edin asla ve asla birinci viteste tetikte bekleyin hepimizn bir ailesi ve yaşayacagı mutlu günler var sadece paylaşmak istedim
allah hepimiz bu trafik canavarlarından korusun _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
Tarih: 15.07.2008 - 22:06 Mesaj konusu:
Skidrow, çok geçmiş olsun kardeşim.maalesef böyle mallar çok _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Tarih: 15.07.2008 - 22:10 Mesaj konusu:
Allah korumuş, hepimizi korusun böyle. Tecrübeni paylaşıp hepimizi bir kere daha uyardığın için teşekkürler. _________________ Born To RRace
'07 BLACK 600RR TWO BROTHERS
Tarih: 15.07.2008 - 22:13 Mesaj konusu:
geçmiş olsun gerçekten bu trafik benim sinir sistemimi çökertti.akşam bornovadan alsancağa gittim geldim resmen bir doblo dönerken kaza yapmamı istiyor çok geriliyorum çok sinirleniyorum ne biçim iş bu yaw.
Tarih: 15.07.2008 - 22:14 Mesaj konusu:
teşekkürederim arkadaşlar.Bugün bi motosiklet sitesinde gurbetçi arkadaşlaırmızla ülkemizdeki arkadaşlarımız arasında forumda ufak bir tartışma vardı.onların savunudug türkiyede motosiklet kullanma olayını biraz fazla abartıyorsunuz diyorlardı.halbuki bizimkiler gerçekten çok haklı çünki yurt dışında araç sahipleri motosiklet kullanıcılarına cam bardak gibi davranıyorlar inanılmaz saygılılar.ama gelin görünki bir hem bu canavarlarla mucadele ediyoruz hem karayollarının rezalet yamalı asvaltlarıya,mühendislik hatası virajlarıya,tabelasız kavşaklarıya.Tüm bu olumsuzuklara ragmen yinde motosiklet sürüyoruz ama işimiz gerçekten çok zor _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
Tarih: 15.07.2008 - 22:20 Mesaj konusu:
Skidrow demiş ki:
teşekkürederim arkadaşlar.Bugün bi motosiklet sitesinde gurbetçi arkadaşlaırmızla ülkemizdeki arkadaşlarımız arasında forumda ufak bir tartışma vardı.onların savunudug türkiyede motosiklet kullanma olayını biraz fazla abartıyorsunuz diyorlardı.halbuki bizimkiler gerçekten çok haklı çünki yurt dışında araç sahipleri motosiklet kullanıcılarına cam bardak gibi davranıyorlar inanılmaz saygılılar.ama gelin görünki bir hem bu canavarlarla mucadele ediyoruz hem karayollarının rezalet yamalı asvaltlarıya,mühendislik hatası virajlarıya,tabelasız kavşaklarıya.Tüm bu olumsuzuklara ragmen yinde motosiklet sürüyoruz ama işimiz gerçekten çok zor
kaza/bela/ecel her yerde her an gelebilir,ama türkiyedeki işiniz daha zor.... allah yardımcınız olsun. _________________ Yılın Videosu
Tarih: 15.07.2008 - 22:21 Mesaj konusu:
özellikle Antalyadaki Araç sürücülerinin birçogu bilinçli yapıyor.bu benim 1 hafta içinde atlattıgım 3cü ama en ciddi tehlike yarın araba ile işe gitmeyi düşünüyorum kaldıki herakşam yattıgımda sanki motorum bugün almışım gibi yarın yine motoruma binicem diye sevinirm ama bu olay beni çok etkiledi _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız