Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ekremşen'den gelen Deli Eminle olan buluşmamızın fotoları...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ekremşen'den gelen Deli Eminle olan buluşmamızın fotoları...

Ekremşen'den gelen Deli Eminle olan buluşmamızın fotoları...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:18    Mesaj konusu: Ekremşen'den gelen Deli Eminle olan buluşmamızın fotoları... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz bekledikten sonra Eko fotoları ekledi ,
Haftasonu Ekoyu ziyaretimizde Ekonun makinesinden çıkanlar.....
Sağolsun bizi orda çok güzel ağırladı Eko, dostluklar güzel, manzara güzel ,motorlar güzel........

İşte Emin'e viraj tekniğini anlatırken...

İŞTE BEKLENEN SLADER' LAR

Motordelisinin reklamınıda yapmadan olmaz Delirdim Delirdim

Deli Emin ve Kawakartal Gülümsüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum en güzel yeşil en güzel kırmızı filli boyada Dil çıkarıyorum süpersiniz Alkışlıyorum 2 babayiğit Çok gülüyorum Emin kaç defa diyecem sana üstünü başını yırtma die Çok gülüyorum

En son kdrygz tarafından 15.07.2008 - 22:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel kareler gerçekten kim çektiyse emeğine sağlık diyelim....Emin bir sürü gırgır yazdım ama sonra sildim senin hatrına... Gülümsüyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: plakamızda 22 yazar

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğlenceniz daim olsun fotolar çok güzel gerçkten Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kdrygz,
Renklerin uyumu yeşil diyorum başka birşey demiyorummm Bravo Bravo
yakuzzza,
Gırgıra devam zaten yazsaydın keşke OK OK
CbR_BuRRaK,
Amin sağolasın Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, valla yazdım bayağı hemde çok güzeldi ama kardeşimin kalbi kırılır şaka kaka olmasın diye sildim... Gülümsüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiTmEk İsTeDiGiN YeRdEN...

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi R1 muhtesem gorunuyor Deli Emin ise uzerinde bir butun olmus Delirdim Delirdim Delirdim Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 15.07.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler allah muhabbetinizi bozmasın Alkışlıyorum
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 15.07.2008 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.07.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezin gezin
allah muhabbetinizi arttırsın Göz kırpıyorum
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 15.07.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emin kardeşim yakışmış tulum. Göz kırpıyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah muhabbetinizi bozmasın ekocum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonunda beklenen fotolarda geldi.. Söz verdiğimiz gibi deliemin'in sliders larıda çektik Gülümsüyorum yorumu sizlere bırakıyorum Çok gülüyorum

Çok güzel bi gündü, bunaltıcı sıcaklara rağmen pöfür pöfür esen bi rüzgar vardı sahil kıyısında.. yorgunluğun üzerine iyi geldi sanırım Gülümsüyorum

Murat abi emeğine sağlık Bravo

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akraba,ziyada seni çektim ya koysana göreyim Çok gülüyorum
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL, eline sağlık güzel kareler... Alkışlıyorum

emin abicim... çok karizmasın.. Bravo Çok gülüyorum biliyorsun demi

DeliEmin' in çok güzel fotoları hatta çok şok fotoları yaklaşık 1 ay sonra.. md de yayınlancakk tüm herkese duyurulur...
Gülümsüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal