Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - AROMA Yunanistan da uçtu !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

AROMA Yunanistan da uçtu !!!

AROMA Yunanistan da uçtu !!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 08.07.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Öncelikle özür diliyorum...
Bana yarışla ilgili sırlama bilgisi gelmedi ..
AROMA nın yolladıgı dereceyi burda duyurdum..
Yunus Erçelik KARDEŞİMİZİN DERECESİNDEN HABERİM OLMADIGI İÇİN O CÜMLEYİ KULLANDIM..
Ben Yunan yada Bulgar sporcunun birinci oldugunu düşünüyordum...
Tabiki kocaman bir özür borçluyum..
Ve bu önemli derecesinden dolayı YUNUS kardşeimi kocaman alkışlıyorum

HakanDincer, böyle bir durum olduğunu tahmin etmiştim zaten.şüphem yoktu hiç Bravo
gün içinde açıklama yaptığın için teşekkürler.
umarım anlaşılmıştır.... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum

En son ekamba tarafından 08.07.2008 - 18:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.07.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bilgisizliğimden dolayı yazdığım mesajımdan beni hiç tanımyanlar oldugu kadar iyi tanıyanlar oldugunuda gördüm..
yani bana "nasıl olurda böyle bişey söylersin , yakışmamış"
yazanlarada ben yakıştıramadım...
Yahu hiç aklınız alıyor mu?
Ben eğer 1. olanın TÜRK sporcusu oldugunu bilsem
"boşver birinciyi"
yazarmıyım?
yani biraz mantıklı düşünmek yeter dimi?
Biz yıllardır bunları görmek için DELİ gibi uğraşıyoruz..
Benim bilgim sadece AROMA nın kendi takım pilotlarının aldığı dereceye göre vardı ve Deliemin kardeşim sordugunda kendimce BİRİNCİ olan pilotun Yunan,Bulgar oldugunu varsayarak bu cümleyi kullandım..
Yani aklınız alıyormu benim böyle bir cümle kuracagımı...
Son 1 haftadır bu camia için ÇOOOOOOK önemli işlerle ugraşıyorum ve hiçbir sonuçtan, dereceden haberim yok...

Bu arada ben HABER yapmak için özel bilgi toplamıyorum..
AROMA yarış takımı bana BASIN BÜLTENİ gönderdi bende aynen yayınladım...
YUNUS kardeşimizle ilgili bana bir basın bülteni geçilseydi onuda GURURLA , seve seve yayınlardım..
Hep yarışçılara, yarış takımlarının menejerlerine söylüyorum;
"Bana derecelerinizi, fotograflarınızı, MAIL ile gönderin bizde HABER yapalım ...
AROMA bunu yapmış bende birebir yayınladım...

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 08.07.2008 - 18:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motoman
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.07.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

A r o m a ' d a n başkasını ARAAMAAAAAAAAAAA.... Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
0 232 4256875-0 232 4256804
Başa dön
motoman Çevrimdışı motoman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ERY46
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.07.2008 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, Hakan boşver 1. yi derken aslında Tolganın yarıştığı 600 cc deki 1. yi yani Pascota'yı (Romanya) kastetti.. Yoksa 1000 cc serialde Yunus arkadaşımız 1. oldu. ona kasten birşey yok. Yunus gayet İYİ GİDİYOR. Başarılarını biliyor ve onu hepimiz çok takdir ediyoruz.
Sporcularımızın tümüne gönülden destek...

Eray ÜRKMEZ
Aroma Yarış Takımı kaptanı
Başa dön
ERY46 Çevrimdışı ERY46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
aykuttuncelli
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.08.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebirikler...yeni başarılar bekliyoruz.... Bravo
Başa dön
aykuttuncelli Çevrimdışı aykuttuncelli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
msxmsx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit-gaziantep

MesajTarih: 17.08.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

basarıların devamını beklıyoruz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
msxmsx Çevrimdışı msxmsx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 17.08.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler diyorum,başarıları daim olur inşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal