Tarih: 15.07.2008 - 22:30 Mesaj konusu:
teşekkürler arkadaşlar..
kadiRR_delisi demiş ki:
ışıklarda yolun en sağında veya en solunda kaldırım dibinde dururum. Yinede aynadan geriyi bi süzmek lazım. Süzmenin biri gelip çıkmasın üstümüze.
bend eoyle yapardım olaki bugün en solda refuja sıfır dursaydım çok kötü şeyler olacaktı.bence ortada sagımızda ve solumuzda boş alanlar bırakmanın en dogrusu oldugunu anladım... _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1207 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 15.07.2008 - 22:55 Mesaj konusu:
Skidrow,
Geçmiş olsun dostum, maalesef hepimiz bu tip olayları trafikte yaşıyoruz ve yaşayacağız _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Tarih: 15.07.2008 - 22:56 Mesaj konusu:
shift-delete- demiş ki:
geçmiş olsun hocam şükür bişey olmamış ya yine de kendini tutmuşsun başkası olsa kaskı gömmüş olurdu heralde
eger artislik yapsaydı haksız oldugu halde haklı triplerine girseydi yüzünü gözünü kesin dagıtmıştım zatende, işte... _________________ YA HAYATI DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN YADA HEP ÜÇBUÇUK ATARSIN KARAR SENİN...
05/cbr125R--01/transalpXL650---06/cbf600---GSXR 600 K7
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 712 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 15.07.2008 - 22:58 Mesaj konusu:
gecmıs olsun kardes aman zaten yeterınce salak sofor var pıyasada _________________ ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN BIZ OKMEYDANLIYIZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN
geçmiş olsun ancak bir konuyu daha kaçırmamak gerekir.Minibuslerle dalaşmamak _________________ HONDA CBR600F5 Yoshimura
KAWASAKI Z750Muzzys(old bike)
The world is yours
bence türkiyede ışıkları beklemek hata yol müsaitse plakanda yoksa durmucaksın çünki insanlarımız gerçekden bilinçsiz _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2086 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 15.07.2008 - 23:42 Mesaj konusu:
motorcusado demiş ki:
Skidrow, çok büyük geçmiş olsun
bence türkiyede ışıkları beklemek hata yol müsaitse plakanda yoksa durmucaksın çünki insanlarımız gerçekden bilinçsiz
Bence bu lafı diyerek sen çoğu kişiden daha bilinçsiz olduğunu belli ettin..Ne kadar arkadan bastırmış gelen zerzevatlar olsada kırmızı ışıkda geçmek gibi bi hakkın olamaz.. _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız