Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Buakşam azkalsın aranızda olamayacaktım:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Buakşam azkalsın aranızda olamayacaktım:(

Buakşam azkalsın aranızda olamayacaktım:(
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 15.07.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar kuralları ihlal ettigimiz sürece başkalarına zarar veririz.plakamın olması yada olmaması sorun degil.kırmızıda gazlayıp geçerken hamile bir bayana yada küçük bir çocuga yaşlıya vs nin hayatına mal olabiliriz çözüm toplum kurallarına uymaktan geçiyo.

herkeze iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim sagolun moral veridniz ...
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.07.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_, demişki ;
Alıntı:

Ne kadar arkadan bastırmış gelen zerzevatlar olsada kırmızı ışıkda geçmek gibi bi hakkın olamaz..

sl işte dedigin lafa bak arkandan bastırarak gelen bi zerzavat olupda ve sen bunu farket bakıym yeşili bekliycekmisin/KAZASIZ BELASIZ Bravo
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mabad
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya zaten nerde bi beyaz hyundai minibus görsem uzağından geçerim.İyi kurtarmışın kardeş geçmiş olsun...
Taksi,Minibüs,bilimum ticari aurodinamisi sıfır araçları ve 16 plakayı sollarken sağlarken dikkatinizi toplayın derim..Yazdıklarımı şimdi uydurmadım hepsi deneyimle sabittir.
Başa dön
mabad Çevrimdışı mabad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliruh
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Trafikte vasıta kullanmak sorumluluk işi. Ama ne yazıkki sorumluluk sahibi olmayan ne kadar hanzo var hepsi trafikte.

Allah seni sevenlerine bağışlamış...
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum geçmiş olsun. Antalya'yı bilmiyorum ama İstanbul senin anlattığın türden O. çocukları ile dolu ağzına kadar..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 16.07.2008 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 16.07.2008 - 03:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun Skidrow. Sana bir sey olmamasi sevindirici. Gülümsüyorum
Istanbul'da o iki ayakli hayvanlardan cok daha fazla sayida var, emin olabilirsin. Hepsinin Allah belasini versin.. Sinirlendim
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 16.07.2008 - 03:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow, geçmiş olsun, 2003 te ben aynısını yaşadım burhaniye ışıklarda ama tek farkı var leyland kamyonet vebana vurmuştu kafama 15 dikiş atıldı başka bir şey olmadı allahtan,
ogünden beri ışıklarda en kenarda dururum.
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 08:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow,büyük geçmiş olsun,verilecek sadakan varmış. Üzgünüm Üzgünüm

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 16.07.2008 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Skidrow allah korumuş seni...
geçmiş olsun..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum.valla artık kaldırımlarda bekliycez öle gözüküyor Şok oldum
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorculuk zor meslek
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Skidrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 16.07.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürederim herkeze..
Skidrow Çevrimdışı Skidrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Can_KSK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 16.07.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle durumlarda önce arkama bakarım eğer araba varsa ve kavşakta müsaitse basar geçerim, yemişim kırmızısını da polisini de. Canımdan kıymetlimi...
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 16.07.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal