Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1001 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 15.07.2008 - 21:32 Mesaj konusu:
Ante, tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum dostum eski bir oğul,şimdiki bir baba olarak tüm söylediklerinin arkasındayım
slowokan, hahahahahahahahorkhork Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni akşam akşam
isko, canım kardeşim içindeki ateşi anlıyor ve sonuna kadar seni destekliyorum ama biraz yavaş diyorum çünkü bize motorcu lazım yani senin gibi genç ve biraz daha sabırla uzun yıllar bizimle yollarda gaz çekecek motorcu lazım bu yüzden de yaşaman lazım bu nedenle yavaş kardeşim _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
skp, demekki böle konustuguna göre seninde kuyruk acın var acaba sana ne yaptım kuyruk acın varki böyle konusuyosun neyse geçmiş heralde böle rahat konustuguna göre geçmiş olsun diyelim
(amacım polemik yaratmak degil )
beni bilen bilir artsilik yapmam ama açık sözlüyümdür aklıma geleni söylerim vede kalbini kırdıgım hiç bi büyügüm küçügüm arkadasım dostum yoktur ama karşımdaki büyükde olsa kendimi ezdirmem
saygılar...............
tekrar söylüyorum amacım polemik yatatmak degil sennde öle sanırım
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
serkan_yenidunya, demişki ;
Alıntı:
beyleRR topic de hareketlilik görüyorum hayıRRdır relax arkadaslar soft
sekom yok bişii kardeşim arkadaşın amacı polemik yaratmak degilmiş zaten baksaan dip not geçmiş o yüzden hareketlenmeye gerek yok
acaba bu senin yeni lakabından bahsetsemmi _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Jul 28, 2006 Mesajlar: 25 Nereden: Baş KenT Çayyolu
Tarih: 16.07.2008 - 01:17 Mesaj konusu:
aa yapmayın lütfen konuya odaklanın yauww ben sevdim bu motoru bi tek pederi ikna etme kaldı derbi raptor evet bu güzel motor sizin görüşleriniz neler** lütfen laf kavgası etmeyin burada ayrıca motora bu yaşta başlama di
yen arkadaşlarımı sonsuz teşekkürler düşündükleri için sonuçta babamla uslu uslu binicez yavaştan evett söleyin agalar pleasee pederi nasıl ikna edicem yaa hayır derse sinir ediyor benii parayıda büyük ihtimal o ödemeyecek zaten büyük ihtimal büyük babamın vereceği parayla alacağım evet ne dersiniz bu işe kızarmı ben getirsem eve motoru_? bitek ikna kalıyor yani süprüz de olur ona
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6655 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 16.07.2008 - 01:45 Mesaj konusu:
isko demiş ki:
amacıma ulaşınca rahatsız etmem sizi merk etmeinn
inşallah en yakın zamanda ulasırsın ulasana kadar bi kaç tane daha topic açmada karısmasın oralarıda _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Kayıt: Jul 28, 2006 Mesajlar: 25 Nereden: Baş KenT Çayyolu
Tarih: 16.07.2008 - 01:50 Mesaj konusu:
siz benden kurtulmak istiyosunuz anlaşıldı nese ozaman serkan ağabeyy öyle olsun ben altıma alırım ama motoru resimlerimi bi kaç aya buraya koyarım emin olun arkadaşlar bi bakarsınız bir hayalbusam olurr benimde
bence baba kandırılmaz bence babana "baba bak bu modellerde düşme ihtimalim az "yerine "baba bak bukaskı giyersem kafamı korur bu montu giyersem ... gibisinden cümleler kurmalısın çünkü motorda oluşan tek kaza bu değil türlü kazalar oluyo benim başımda da bi anti md baba var ama ben harley değil racing istiyorum ayrıca şunuda unutmamalısın harley alırsan kask mont filan abes kaçar ama racingde çok normal hatta güzel doruyo yinede sen bilirsin tabi motor motordur hayabusadan moblete _________________ arabadelisi.yetkinforum.com
En son iskorpitixcihan tarafından 16.07.2008 - 11:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 16.07.2008 - 11:34 Mesaj konusu:
iskorpitixcihan Cihan'cım güzel kardesim sen racing istiyosun ve baban almıyo mu ben olsam baba diye yüzüne bile bakmam kardes şaka bi yana ama daha senin yaş 15 ne bu acele sende anlamadım dikkat et kendine önünde daha çoook zaman war _________________
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Tarih: 16.07.2008 - 11:57 Mesaj konusu:
racing_team86 çok anlamlı bi yorum yapmıssın _________________
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız