Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Vakti OLan Arkadaşlarım Lütfen Okusunlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Vakti OLan Arkadaşlarım Lütfen Okusunlar

Vakti OLan Arkadaşlarım Lütfen Okusunlar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum dostum Bravo Alkışlıyorum eski bir oğul,şimdiki bir baba olarak tüm söylediklerinin arkasındayım Göz kırpıyorum

slowokan, hahahahahahahahorkhork Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni akşam akşam Delirdim Delirdim

isko, canım kardeşim içindeki ateşi anlıyor ve sonuna kadar seni destekliyorum ama biraz yavaş diyorum çünkü bize motorcu lazım yani senin gibi genç ve biraz daha sabırla uzun yıllar bizimle yollarda gaz çekecek motorcu lazım bu yüzden de yaşaman lazım bu nedenle yavaş kardeşim Göz kırpıyorum Çoook seviyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.07.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skp, demekki böle konustuguna göre seninde kuyruk acın var acaba sana ne yaptım ? ? ? kuyruk acın varki böyle konusuyosun neyse geçmiş heralde böle rahat konustuguna göre geçmiş olsun diyelim
(amacım polemik yaratmak degil Göz kırpıyorum )

beni bilen bilir artsilik yapmam ama açık sözlüyümdür aklıma geleni söylerim vede kalbini kırdıgım hiç bi büyügüm küçügüm arkadasım dostum yoktur ama karşımdaki büyükde olsa kendimi ezdirmem Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

saygılar...............

tekrar söylüyorum amacım polemik yatatmak degil sennde öle sanırım İyi fikir

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

serkan_yenidunya, demişki ;
Alıntı:

beyleRR topic de hareketlilik görüyorum hayıRRdır relax arkadaslar soft

sekom yok bişii kardeşim arkadaşın amacı polemik yaratmak degilmiş zaten baksaan dip not geçmiş o yüzden hareketlenmeye gerek yok Göz kırpıyorum

acaba bu senin yeni lakabından bahsetsemmi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Gülümsüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
isko
Üye
Üye

Nereden: Baş KenT Çayyolu

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aa yapmayın lütfen konuya odaklanın yauww Çok gülüyorum ben sevdim bu motoru bi tek pederi ikna etme kaldı derbi raptor evet bu güzel motor sizin görüşleriniz neler** lütfen laf kavgası etmeyin burada ayrıca motora bu yaşta başlama di
yen arkadaşlarımı sonsuz teşekkürler düşündükleri için sonuçta babamla uslu uslu binicez yavaştan Çok gülüyorum evett söleyin agalar pleasee pederi nasıl ikna edicem yaa hayır derse sinir ediyor benii Ağlıyorum Ağlıyorum İstemiyorum parayıda büyük ihtimal o ödemeyecek zaten Bravo Gülümsüyorum büyük ihtimal büyük babamın vereceği parayla alacağım evet ne dersiniz bu işe kızarmı ben getirsem eve motoru_? bitek ikna kalıyor yani süprüz de olur ona Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
isko Çevrimdışı isko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isko, bu topic çok uzar Bravo

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
isko
Üye
Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amacıma ulaşınca rahatsız etmem sizi merk etmeinn Bravo Gülümsüyorum
Başa dön
isko Çevrimdışı isko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

isko demiş ki:
amacıma ulaşınca rahatsız etmem sizi merk etmeinn Bravo Gülümsüyorum

inşallah en yakın zamanda ulasırsın ulasana kadar bi kaç tane daha topic açmada karısmasın oralarıda Göz kırpıyorum Bravo

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
isko
Üye
Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz benden kurtulmak istiyosunuz anlaşıldı nese ozaman serkan ağabeyy öyle olsun ben altıma alırım ama motoru Bravo Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum resimlerimi bi kaç aya buraya koyarım emin olun arkadaşlar bi bakarsınız bir hayalbusam olurr benimde Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum anlamadım
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnoopDogg demiş ki:
Şok oldum Şok oldum Şok oldum anlamadım

+ 1 Gülümsüyorum

ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence baba kandırılmaz Sinirlendim bence babana "baba bak bu modellerde düşme ihtimalim az "yerine "baba bak bukaskı giyersem kafamı korur bu montu giyersem ... gibisinden cümleler kurmalısın çünkü motorda oluşan tek kaza bu değil türlü kazalar oluyo benim başımda da bi anti md baba var ama ben harley değil racing istiyorum ayrıca şunuda unutmamalısın harley alırsan kask mont filan abes kaçar ama racingde çok normal hatta güzel doruyo yinede sen bilirsin tabi motor motordur hayabusadan moblete

En son iskorpitixcihan tarafından 16.07.2008 - 11:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
iskorpitixcihan Çevrimdışı iskorpitixcihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iskorpitixcihan Cihan'cım güzel kardesim sen racing istiyosun ve baban almıyo mu ben olsam baba diye yüzüne bile bakmam Çok gülüyorum Gülümsüyorum kardes şaka bi yana ama daha senin yaş 15 ne bu acele sende anlamadım dikkat et kendine önünde daha çoook zaman war Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya abi sendemi Ağlıyorum hem racing istiorumda 1200 cc değil 150 cc ya Üzgünüm
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing_team86 çok anlamlı bi yorum yapmıssın Bravo Gülümsüyorum

Başa dön
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet öle anlamlı: Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.36 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal