Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - WArCer , SELosİnO , MdOnURR akşam gezmesi :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

WArCer , SELosİnO , MdOnURR akşam gezmesi :)

WArCer , SELosİnO , MdOnURR akşam gezmesi :)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 16.07.2008 - 00:32    Mesaj konusu: WArCer , SELosİnO , MdOnURR akşam gezmesi :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoook seviyorum Kardeşim seLosinO'NUN yeni aldığı er-5 i hem ısLataLım hem de uzun zamandır yapamadığımız toplanmamızı yapalım dedik.WarcER ve seLOsino İzmir e geldiler birkaç foto çektik buyrun Çok gülüyorum

öNCE BOsTAnLI da birşeyler yedik ;

erdem burda çatalı yedi Çok gülüyorum

seLOSino , mdonuRR

arkasından küçükparka gittik nargile içmeye

kardeşim seLimin yeni motoru kazasız belasız kullanmak nasip eylesin allah inş Çoook seviyorum

hadi çayırçimene gidelim Çok gülüyorum kordona çevir tekerleri Bravo

heytt keyfe bak Çok gülüyorum

bu kadar temiz bir motor hayatımda görmedim Çok gülüyorum

OrtaMıMIZIn neşe kaynağı esprili insan ErrDEm teşekkür ederim kardeşim geldiğin için buralara kadar , umarım bize kırılmıyorsundur sana takılıyoruz ya sevdiğimizden yapıyoruz hep Çoook seviyorum Çoook seviyorum

SeLimim nakedçı kardeşim Gülümsüyorum tekrardan er-5 in hayırlı olsun kazasız belasız kullanasın inş , geldiğin için çok teşekkür ederim sana herzaman buyrun gelin başımın üstünde yerin var her ne kadar sizin kadar ağırlayamasakta az buçuk bişiler yaparız gene kardeşim Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erdem ne güzel gezmişsiniz ya,harika fotolar,ne olur olmaz çayır çimende keneye dikkat.

mdonurr,ellerine sağlık abim harika bir akşama benziyor,bizsiz yemekleri nargileleri götürün bakalım. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 16.07.2008 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo güzel gezmişsiniz Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, güzel bir akşamdı gerçekten , inşallah tanışmak görüşmek nasip olurda hep beraber yer içeriz abim Çoook seviyorum Bravo
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 16.07.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr Onur'cum fotolar için ve paylaşım için tşk ler ... Göz kırpıyorum Bravo

seLosinO Selim'cim yeni motorun hayırlı ugurlu olsn allah kaza bela göstermesin kaskın basında farın ve yolun açık olsun ... Göz kırpıyorum Bravo

WarCer Erdem'cim her zaman ki gibi forumundasın... Göz kırpıyorum Bravo

eglenceniz daim yüzünüzden gülücük eksik olmasın.... Göz kırpıyorum Bravo

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, rica ederim efendim ne demek Gülümsüyorum
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KArdeşim benim yaa biz oraya ağırlanmaya değil senin yanına geliyoruz mükemmel bir gece oldu Çok gülüyorum çok teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek dileğimle...
Bu arada Akdeniz Turunu paslaşalm... Gülümsüyorum

Son Mesajdan 53 saniye:

serkan_yenidunya, Dostum çok sağol...Allah hepimize kazasız belasız bindirmek nasip etsin...

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, kene beni ısırsa zehirlenirmiş beyefendiler öyle diyor Sinirlendim

serkan_yenidunya, Forumdan Düşmemmmmm Hala Kiloluyum Gülümsüyorum

mdonurr, Kardeşlerim size kızmak elde mi sizi Sefiorumm
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeloSino, saolsın kardeşim. O akdeniz turu yalan olmayacak gidicez yapacaz Bravo dimi erdemmm ?
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SeloSino, Yaparız Sadıc Akdeniz Turu Değil Dünya Turu Bile Yaparız

mdonurr, Lan di mi Erdem demişsin ne dedinizde yapmadık Sinirlendim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Ulan Yemeği Yine Üstüme Dökmüşüm Baksana Sinirlendim
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, bir dediğimiz iki etmiyorsun o konuda kimse laf söyleyemez Bravo ancak o kötü niyetli değil destek isteyen bir laftı Çok gülüyorum neyse giydirdin yine bize lafı Dil çıkarıyorum
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr, Böhöhöhöyt tamam kardeşim I Am Sorry Gülümsüyorum
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr, resmler için teşekkürler Bravo bidahaki sefere benide aranıza alırsanız siznle tanşmak isterim Bravo bostanlı 5 dk Çok gülüyorum

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thefastbiker, mdonurr@hotmail.com ekle kardeşim tanışalım kaynaşalım Çok gülüyorum
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr, ekledim Bravo

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal