Kardeşim seLosinO'NUN yeni aldığı er-5 i hem ısLataLım hem de uzun zamandır yapamadığımız toplanmamızı yapalım dedik.WarcER ve seLOsino İzmir e geldiler birkaç foto çektik buyrun
öNCE BOsTAnLI da birşeyler yedik ;
erdem burda çatalı yedi
seLOSino , mdonuRR
arkasından küçükparka gittik nargile içmeye
kardeşim seLimin yeni motoru kazasız belasız kullanmak nasip eylesin allah inş
hadi çayırçimene gidelim kordona çevir tekerleri
heytt keyfe bak
bu kadar temiz bir motor hayatımda görmedim
OrtaMıMIZIn neşe kaynağı esprili insan ErrDEm teşekkür ederim kardeşim geldiğin için buralara kadar , umarım bize kırılmıyorsundur sana takılıyoruz ya sevdiğimizden yapıyoruz hep
SeLimim nakedçı kardeşim tekrardan er-5 in hayırlı olsun kazasız belasız kullanasın inş , geldiğin için çok teşekkür ederim sana herzaman buyrun gelin başımın üstünde yerin var her ne kadar sizin kadar ağırlayamasakta az buçuk bişiler yaparız gene kardeşim _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
erdem ne güzel gezmişsiniz ya,harika fotolar,ne olur olmaz çayır çimende keneye dikkat.
mdonurr,ellerine sağlık abim harika bir akşama benziyor,bizsiz yemekleri nargileleri götürün bakalım. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Tarih: 16.07.2008 - 00:50 Mesaj konusu:
SABERS, güzel bir akşamdı gerçekten , inşallah tanışmak görüşmek nasip olurda hep beraber yer içeriz abim _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
mdonurr Onur'cum fotolar için ve paylaşım için tşk ler ...
seLosinO Selim'cim yeni motorun hayırlı ugurlu olsn allah kaza bela göstermesin kaskın basında farın ve yolun açık olsun ...
WarCer Erdem'cim her zaman ki gibi forumundasın...
eglenceniz daim yüzünüzden gülücük eksik olmasın.... _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
KArdeşim benim yaa biz oraya ağırlanmaya değil senin yanına geliyoruz mükemmel bir gece oldu çok teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek dileğimle...
Bu arada Akdeniz Turunu paslaşalm...
Tarih: 16.07.2008 - 01:14 Mesaj konusu:
WarCer, bir dediğimiz iki etmiyorsun o konuda kimse laf söyleyemez ancak o kötü niyetli değil destek isteyen bir laftı neyse giydirdin yine bize lafı _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız