Tarih: 16.07.2008 - 01:42 Mesaj konusu:
thefastbiker, sakın yapma bu hatayı erdem çok yer kredi kartının limitinin yetmediğini bilirim ben erdemin yediklerini ödemek için _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5738 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 16.07.2008 - 01:43 Mesaj konusu:
mdonurr demiş ki:
serkan_yenidunya, rica ederim efendim ne demek
gayet güzel fotolar devamını bekleriz
SeloSino demiş ki:
KArdeşim benim yaa biz oraya ağırlanmaya değil senin yanına geliyoruz mükemmel bir gece oldu çok teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek dileğimle...
Bu arada Akdeniz Turunu paslaşalm...
Son Mesajdan 53 saniye:
serkan_yenidunya, Dostum çok sağol...Allah hepimize kazasız belasız bindirmek nasip etsin...
amin cümlemize
WarCer demiş ki:
SABERS, kene beni ısırsa zehirlenirmiş beyefendiler öyle diyor
serkan_yenidunya, Forumdan Düşmemmmmm Hala Kiloluyum
mdonurr, Kardeşlerim size kızmak elde mi sizi Sefiorumm
düşme tabi abim yakısır sana böle gidio emin ol durmak yok yola devam _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Tarih: 16.07.2008 - 01:45 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, bir ihtimal olarak çanakkaleye üni okumaya geleceğim eğer gelrsem devamını birlikte getiriz _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5738 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 16.07.2008 - 01:49 Mesaj konusu:
WarCer demiş ki:
thefastbiker, sınırları zorlarım :P
serkan_yenidunya, 1ay sonra yanına uğrayacağım paraları topla yemek yicez ya
yemek mi yok abi ben bi ay sonra yokum ayıpsın Erdem'cim tükan snn kapattırırız aq restaurantları _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız