Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya-Kız Kalesi Ve Hayabusa cılar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya-Kız Kalesi Ve Hayabusa cılar

Konya-Kız Kalesi Ve Hayabusa cılar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 16.07.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ahmet fotolari eklmek artik sana düsmüs, ellerine emegine saglik cok hariika olmus resimler... Göz kırpıyorum
Ömer ve sempatik kardeslerim, sizlerde iyi gezmissiniz bos ver gezin nasil olsaa 2 tane <hayabusa var, artik kim durdurur sizi. Göz kırpıyorum

süperr paylasim cokk hosuma gittii allah keyfinizi nesenizi bozmasin Bravo

Ömer, sempatik kardesimi almissin yanina ne güüzel oohhh..keyif sizlerin Bravo

Hariikaa....

Saygilar sevgiler....

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.07.2008 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzel gezmişiniz valla helal olsun,canımızı çektirdiniz be Bravo

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 16.07.2008 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, e hadi bakalım.Tez canlı oldukları belli canım Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.07.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO abicim teşekkür ederim Bravo

Rabbit evet öyleler abla Çok gülüyorum Eh onlarda ne yapsın işte yaş 35 (aslında 37 ama ) yolun yarısı geri kalan yaşamlarına herşeyi sıkıştırmak için acele ediyorlar Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 16.07.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi gezi olmuş sitede tanıdığım en sakin insanlardan ömer bozkurt polimiklere girmez varlığı yokluğu belli değildir...hep gezer yer içer Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum yedirir gariban babasıdır. Bravo Bravo :-)1000 km eşittir ne kadar benzin parasına denk geliyor??? zaten benzini hesaplasak motora birde hayalbuysaya binmezdimmi diyorsun abi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.07.2008 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hella olsun abi naptınız yaaaavvvvvv siz
Valla bu kadar olur bune hız bune celal helal olsun
Kısa ve öz olarak bıravo diyor ve sizi ayakta alkışlıyorum
Bravo Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayrılmaz ikili yine iş başında bu sıcakta iyi yol yapmışsınız size biri daha lazım yalnız ömer bozkurt sen olman olanada mani olursun......................? Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42 dai sen bakma bunları Eylül'ü bekle Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper paylaşım için teşekkürler arkadaşlar Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa demiş ki:
ali_42 dai sen bakma bunları Eylül'ü bekle Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Anladım ben onu Göz kırpıyorum Çoook seviyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence HAYABUSA komyon AS 900 gıbı machıne neresı guzell hayret bırsey Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, yada marsille,marsille yada Tennere nede olsa ikiside aynı şey Çok gülüyorum sana kızmak içimden gelmiyor,sen çok haklısın hayabusa kamyon AS900 felan onun yanında halt etmiş,şu eski BMC ler varya tıpkı onlar gibi Çok gülüyorum Sen haklısın Çok gülüyorum

Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere demiş ki:
bence HAYABUSA komyon AS 900 gıbı machıne neresı guzell hayret bırsey Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

Bizim marsilya yine iş başında Şok oldum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42 elleşme Ali baba o bu sitenin gülü,ne zamandır girmiyordu yada giriyor du ama birşeyler yazmıyor du.Site ne kadar boştu hatırlıyor musun İstemiyorum

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, zevkler ve renkler tartışılmaz . sana göre güzl olmayan bir başkasına göre en güzeldir. Dünyada herkesin zevki aynı olsa bir üründen sadece 1 tane görürdün . yani çeşitlilik ortadan kalkardı. Gülümsüyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
3. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal