Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - modifiye hakkında bilmediklerimiz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

modifiye hakkında bilmediklerimiz

modifiye hakkında bilmediklerimiz
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 16.07.2008 - 04:17    Mesaj konusu: modifiye hakkında bilmediklerimiz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilmedigimiz bir cok konuyu burada okuyunca hadi yaa demekten kendinizi alamıyacaksınız

http://modifiyeyontemleri.tr.gg/
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 16.07.2008 - 04:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok guzel faydali bilgiler mevcut, musthefa. Bravo
Ama vakit lazim okumaya. Gülümsüyorum
Bir ara okumaya calisacagim. Tesekkurler. OK
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 09:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz bugüne kadar hep kulaktan dolma bilgiler duymuşuz işin aslı epey bi farklı.paylaşım için sağol dostum
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kolay degil bu işler mühendislik ister
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 16.07.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşş sen hiç üşenmeden okadar yazıyı okudun mu yoksa Çok gülüyorum .hiç gözüm kesmiyor ama okuyacam OK .emeğe saygı Bravo
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 16.07.2008 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

musthefa, paylaşım için saol Bravo 1 saatımı aldı okumak ama değişik şeyler öğrendim gerçekten.... Alkışlıyorum
ugur_ugur, Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
turboburak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sinopayancık

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet okudum ama bunlar bizim yiyeceğimiz haltlardan değil. ama NOS bölümü aklıma yatmadıda değil.her neyse fazla uçmayalım. Dil çıkarıyorum
Başa dön
turboburak Çevrimdışı turboburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi nifayetinde bu modifiyeler 50 cc moblete uygulanırmı uygulanmaz mı Çok gülüyorum şaka şaka ama hakaten hayatımda en çok sevdiğim 2 şey 1. motor 2. modifiye
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir bilgi paylaşımı olmuş okudum bayaa faydalı ama biraz bu işin istekleri fazla ya Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Siteyi açamadım açılmıyo Üzgünüm Şansa bak

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_ demiş ki:
Siteyi açamadım açılmıyo Üzgünüm Şansa bak

Hakikaten acilmiyor yalniz su an. Üzgünüm
daisyfatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç şeyler var
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
musthefa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 17.07.2008 - 02:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sitede acılıyor yapım asamasında bazı degısıklıkler yaptıgımdan acılmamıs olabılır evet bıraz uzun ama yıne bılmedıgımız cok sey varmıs
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

musthefa demiş ki:
sitede acılıyor yapım asamasında bazı degısıklıkler yaptıgımdan acılmamıs olabılır evet bıraz uzun ama yıne bılmedıgımız cok sey varmıs

Vaayyyy... Site bi de senin mi musthefa ?
Bravo. Alkışlıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal