Bir kaç sayfa önce yazan bir arkadaşın da dediği gibi, tabiki isteyen insanlar içer ama acaba ayyaşlar ortamı mı olacak çoğunlukla akşamları ?
Bence böyle bir kıyaslama yapmak çok doğru değil. Geçen yık bireaz dediğin gibiydi ortam, ancak bu yıl da öyle olacağı anlamına gelmez. Geçen yıl MARMOK'da muhteşem eğlenmiştik, ama bu sene duyduğum kadaroyla geçen seneki gibi geömemiş. O yüzden, bence MD'den gidebilienler kendi aramızda güzel bir grup oluşturup, kendi keyfimize bakalım derim.
Kayıt: Dec 19, 2007 Mesajlar: 92 Nereden: Göztepe-İstanbul
Tarih: 14.07.2008 - 20:00 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
Ben Cuma günü Saat: 16:30 da Anadolu yakası E5 yeni sahra Metro karşısı KAYALAR "SHELL" potrolden hareket edicem geelmek isteyen tüm MD lileri ekliyorum. SS, choper, scotter fark etmez gel ne olursan ol gel.
Derkunt bir aksilik çıkmazsa bende seninle gelmek istiyorum
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 15.07.2008 - 04:36 Mesaj konusu:
Ben Cuma günü Saat: 16:30 da Anadolu yakası E5 yeni sahra Metro karşısı KAYALAR "SHELL" potrolden hareket edicem geelmek isteyen tüm MD lileri ekliyorum. SS, choper, scotter fark etmez gel ne olursan ol gel.
1- Derkunt
2- sipsivri _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 15.07.2008 - 12:41 Mesaj konusu:
speedygonzales arkadaşım bir şey soracağım sana.Gerçi yukarıda belirtmişsin yeme içme makul fiyatlarla verilecek diye ama ben en azından bir kere kendi mangalımı yakıp keyfime bakmak isterim.Bireysel olarak mangal yakmaya izin varmıdır yoksa ormanlık alan yasak gibi durumlar varmı.Belirli yerlerde mi mangal yakma izni olacak.Cevaplarsan sevinirim.
Tarih: 15.07.2008 - 13:05 Mesaj konusu:
ben de birşey sormak isterim
festival kaydı ve 4 günlük ferdi kaza sigortası hep birlikte telaffuz edilmiş
örneğin ben cumartesi günü sabahtan gelme niyeti içindeyim
yani 4 gün kalmayacağım ancak cumartesi öğlen yapılacak toplu sürüşe katılmak istiyorum
festival kaydım veya sürüşte kaydım yapılacak mı yapılmayacak mı??
saygılar.. _________________ MOTORLARIN EFENDİSİ
* Mangal, motosikletlerinizi çadırınızın yanına park etme gibi özgürlükleriniz var ! ( Tek ricamız, ormanı yakmamanız! )
* Ferdi kaza sigortası , geldiğiniz günden itibaren , 20 temmuz gününe kadar geçerli olacak bir uygulama.
* Festival kaydının önemi ise; hem sigorta için hem de Guiness den gelen yetkili ve bizim arkadaşlarımız aracılığıyla size verilecek olan, Rekor Denemesi 'nde kullanılacak , motosikletinizin önüne yapışması gereken numaranız. Kayıt olmayan arkadaşlara bu numarayı veremeyeceğimiz gibi , resmi ibrazda da kullanamayacığımız demektir.
(Offf yaaa , ne yazdım ben bi dünya? Benim bile kafam karıştı !)
Tarih: 15.07.2008 - 21:47 Mesaj konusu:
speedygonzaless,
Mümkünse 1. numaraya beni kaydedermisin. Cuma akşam üzeri orada olacagim. Malum derkunt bir numaradır değilmi _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
Tarih: 16.07.2008 - 01:08 Mesaj konusu:
Topik tekrar up.İki gün kaldı hala M.D.ye yakışır bir katılım göremiyorum.İstanbul M.D.,Bursa M.D iki adım ötenizde festival ya.Artık bunada katılmayacaksanız neye katılacaksınız.
Tarih: 16.07.2008 - 09:48 Mesaj konusu:
sipsivri demiş ki:
Topik tekrar up.İki gün kaldı hala M.D.ye yakışır bir katılım göremiyorum.İstanbul M.D.,Bursa M.D iki adım ötenizde festival ya.Artık bunada katılmayacaksanız neye katılacaksınız.
Bu yorumuna aynen katılıyorum nerdesiniz MARMARA Bölggesi MD _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
The Godfather
babacım 16.30 erken bızım için bız 18.30 dan önce çıkamazyızzzz iş güç malummmmmm _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız