Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - III. YALOVA INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESt. 17-20 TEMMUZ 2008

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

III. YALOVA INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESt. 17-20 TEMMUZ 2008
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Max_PAYNE demiş ki:
Bir kaç sayfa önce yazan bir arkadaşın da dediği gibi, tabiki isteyen insanlar içer ama acaba ayyaşlar ortamı mı olacak çoğunlukla akşamları ?

Bence böyle bir kıyaslama yapmak çok doğru değil. Geçen yık bireaz dediğin gibiydi ortam, ancak bu yıl da öyle olacağı anlamına gelmez. Geçen yıl MARMOK'da muhteşem eğlenmiştik, ama bu sene duyduğum kadaroyla geçen seneki gibi geömemiş. O yüzden, bence MD'den gidebilienler kendi aramızda güzel bir grup oluşturup, kendi keyfimize bakalım derim.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sipsivri
Üye
Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 14.07.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
Ben Cuma günü Saat: 16:30 da Anadolu yakası E5 yeni sahra Metro karşısı KAYALAR "SHELL" potrolden hareket edicem geelmek isteyen tüm MD lileri ekliyorum. SS, choper, scotter fark etmez gel ne olursan ol gel.

Derkunt bir aksilik çıkmazsa bende seninle gelmek istiyorum
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MAMI61
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 14.07.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, en güzeli bencede...
PAROLA 61
Başa dön
MAMI61 Çevrimdışı MAMI61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 15.07.2008 - 04:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben Cuma günü Saat: 16:30 da Anadolu yakası E5 yeni sahra Metro karşısı KAYALAR "SHELL" potrolden hareket edicem geelmek isteyen tüm MD lileri ekliyorum. SS, choper, scotter fark etmez gel ne olursan ol gel.

1- Derkunt
2- sipsivri
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sipsivri
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 06:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir arkadaş daha geleceğini yazmıştı onu atlamışsın Derkunt.Ben ilave edeyim onuda.

Evet Cuma Günü saat 16:30 da Kozyatağı Metro Gross market karşısındaki Shell Benzin İstasyonundan (Kayalar Petrol) hareket edecek ekip;

1- Derkunt
2- sipsivri
3- yedinci
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MÜFTÜ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: tekirdağ, Çerkezköy

MesajTarih: 15.07.2008 - 07:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi proğrama benziyo hadi hayırlısı nasipse bizde geliriz Delirdim

------DARK RIDERS------
Başa dön
MÜFTÜ Çevrimdışı MÜFTÜ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sipsivri
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedygonzales arkadaşım bir şey soracağım sana.Gerçi yukarıda belirtmişsin yeme içme makul fiyatlarla verilecek diye ama ben en azından bir kere kendi mangalımı yakıp keyfime bakmak isterim.Bireysel olarak mangal yakmaya izin varmıdır yoksa ormanlık alan yasak gibi durumlar varmı.Belirli yerlerde mi mangal yakma izni olacak.Cevaplarsan sevinirim.
Başa dön
aarpinar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 15.07.2008 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de birşey sormak isterim
festival kaydı ve 4 günlük ferdi kaza sigortası hep birlikte telaffuz edilmiş
örneğin ben cumartesi günü sabahtan gelme niyeti içindeyim
yani 4 gün kalmayacağım ancak cumartesi öğlen yapılacak toplu sürüşe katılmak istiyorum
festival kaydım veya sürüşte kaydım yapılacak mı yapılmayacak mı??
saygılar..
speedygonzaless
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 15.07.2008 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili sipsivri ve aarpınar ;

* Mangal, motosikletlerinizi çadırınızın yanına park etme gibi özgürlükleriniz var ! ( Tek ricamız, ormanı yakmamanız! Çok gülüyorum )

* Ferdi kaza sigortası , geldiğiniz günden itibaren , 20 temmuz gününe kadar geçerli olacak bir uygulama.

* Festival kaydının önemi ise; hem sigorta için hem de Guiness den gelen yetkili ve bizim arkadaşlarımız aracılığıyla size verilecek olan, Rekor Denemesi 'nde kullanılacak , motosikletinizin önüne yapışması gereken numaranız. Kayıt olmayan arkadaşlara bu numarayı veremeyeceğimiz gibi , resmi ibrazda da kullanamayacığımız demektir.

(Offf yaaa İstemiyorum , ne yazdım ben bi dünya? Benim bile kafam karıştı !) Öfkeliyim

Delirdim Kısaca mangal serbest , kayıt şart ! Delirdim
Başa dön
speedygonzaless Çevrimdışı speedygonzaless Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sipsivri
Üye
Üye

MesajTarih: 15.07.2008 - 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topik up Bravo
Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 15.07.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedygonzaless,

Mümkünse 1. numaraya beni kaydedermisin. Cuma akşam üzeri orada olacagim. Malum derkunt bir numaradır değilmi Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
sipsivri
Üye
Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topik tekrar up.İki gün kaldı hala M.D.ye yakışır bir katılım göremiyorum.İstanbul M.D.,Bursa M.D iki adım ötenizde festival ya.Artık bunada katılmayacaksanız neye katılacaksınız.
Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 16.07.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sipsivri demiş ki:
Topik tekrar up.İki gün kaldı hala M.D.ye yakışır bir katılım göremiyorum.İstanbul M.D.,Bursa M.D iki adım ötenizde festival ya.Artık bunada katılmayacaksanız neye katılacaksınız.

Bu yorumuna aynen katılıyorum nerdesiniz MARMARA Bölggesi MD
Başa dön
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babacım 16.30 erken bızım için bız 18.30 dan önce çıkamazyızzzz iş güç malummmmmm
sipsivri
Üye
Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tubiksuperisi demiş ki:
babacım 16.30 erken bızım için bız 18.30 dan önce çıkamazyızzzz iş güç malummmmmm

Allem edip kallem edip öğlen kaçmanın yolunu bulacaksın.İzin ne içindir almak için değilmidir.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
6. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal