Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya-Kız Kalesi Ve Hayabusa cılar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya-Kız Kalesi Ve Hayabusa cılar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkürler paylaşım için çok güzel bir gezi olmuş Alkışlıyorum
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Bravo Bravo Gülümsüyorum

AMA bu machıneler emısyon cevreye verdıgı zararı da çok olmakta ver çok hızlı degıl .ben bunu bılıyorum kı konya çöl olmakda dogrumudur???

sız bu kamyonları kulanıyorsunuz ona alternatıf R1 kullan madem sevıyon raceıng İstemiyorum
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.07.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere çok haklısın gerçekten.Sana şiddetle katılıyorum,bende o kadar dedim atın şu Hayabusaları Konya Çöl olmasın gelin R1 alın Konya'yı kurtarın,iki tane Hayabusa uğruna yakmayın Konya'yı dedim ama dedim dedim dinletemedim Çok gülüyorum Bu duyarlı tavrından dolayı seni kutluyorum,gerçekten bu sitenin güzide insanlarından birisisin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, Çok gülüyorum ben bu çocuk kadar muhalif birini daha görmedim.Bizim siyasi partileden birini andırıyor bana hep Gülümsüyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, ağır çalıyı ne yel alır ne sel alır bındığın makına oturaklı olacak ömer ve sempatık oğlum ne zaman gıttınız ınsan bır haber verırdı muhteşem ıkılı allah muhabbetınızı bozmasın

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya bu tennere arkadaşımız eski "banlanan" Marsille olmasın farecik hani?
Benzerlikler: Türkçe bozuk, her konuya muhalefet.. Çok gülüyorum
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KammadeRR, benim fotolar az kaldı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bombaaaaaaaaaaaaa
tennere
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, agır çalı anlamadım ama

ama bu motor ler tutul maz avrupa ozellıkle.. çunku fosıl machınelerdır

neyse satın bunlari kurtulun . r1 Bravo
Başa dön
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, demekkı sen türkçeden anlamıyon ata sözlerını bılmıyon avrupadan bıze ne tutulmassa tutulmasın hayabusa olsunda çamurdan olsun bende yıllarca bındım Bravo Bravo

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MuRaT_KöSeLeR evet haklısın abim Gülümsüyorum

motodrift yanlız yaptığım gezilerden daha çok zevk alıyorum aslında Gülümsüyorum

volkanoptik teşekkür ederim Volki-Tolki

serkan_yenidunya yol uzun oluınca en uğrak yerlerimizde petroller oldu Gülümsüyorum

KammadeRR teşekkür ederim abicim..

orucoglu kasklar bizim kafamızı koruyor o yüzden başımızın üstünde yerleri var Gülümsüyorum

osman9370 teşekkür ederim

proeros sağol Erhan'ım,sende karizmasın Göz kırpıyorum

ArapKadri ben açmasını bilmiyorum Kadir Baba,o işler Ahmet'in Gülümsüyorum

goldminermechanic teşekkür ederim...

yakuzzza Umut'um,Hüseyin'i resim çekinelim diye uçurumun önüne getirdim aşağı atacaktım gelmedi Gülümsüyorum Sen geldiğinde 3'ümüz yola çıkarsak Hüseyin'i benden uzak tut Gülümsüyorum

karakral1, serkangundogdu teşekkür ederim...

Rabbit teşekkür ederim Arzu.

karayolcu sen sus cimri pinti adam 3 tane dairen var bir Dünya paran var benzinin hesabını yapıyorsun akıllı ol,alırım pis 1000RR cı Gülümsüyorum Gülümsüyorum

HasanTahsin, bomex, motorcusado, bora33 Teşekkür ederim...

excavator_zx6 bizimki doğuştan Gülümsüyorum

ramses34, ben teşekkür ederim...

HakanDincer abi ben bunları yapmasını bilmiyorum bu işler Ahmet'e düşüyor oda ne yapsın işte eli mahkum Gülümsüyorum

LEVO teşekkür ederim canım abim Gülümsüyorum

DRAGON_10 teşekkür ederim Gülümsüyorum

ali_42 bu Eylül olayını anlamadım ne ayak Çok gülüyorum

sempatik_1982 hiç görünmüyorsun Yusuf'um

VALEO abicim teşekkür ederim

tennere sen haklısın Gülümsüyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, HAYABUSA anlatılmaz yaşanır yaşamamızsan ne desek boş sana muhalif marsilya
R1 konusuna gelince kısırlığa sebep olduğu herkes tarafınca biliniyor ömer bozkurt gibi bir adama yakışmaz adamın önünde uzun seneler var sperm bozukluğu falan olur sen bin R1 ine yoksa senin baban R1.mi kullanıyordu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok guzel bır gezı olmus paylasım ıcın tesekkurler. Bravo

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı oGuZ_HaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasim icin cok tskler
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, abi beraber atarız aşşağı merak etme..Hatta ben tek başıma kaldırır atarım..Ama kıyamam ben hüseyine ya..... Gülümsüyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, Gülümsüyorum o site ya sprem felan filan Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal