tennere çok haklısın gerçekten.Sana şiddetle katılıyorum,bende o kadar dedim atın şu Hayabusaları Konya Çöl olmasın gelin R1 alın Konya'yı kurtarın,iki tane Hayabusa uğruna yakmayın Konya'yı dedim ama dedim dedim dinletemedim Bu duyarlı tavrından dolayı seni kutluyorum,gerçekten bu sitenin güzide insanlarından birisisin _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2135 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 16.07.2008 - 12:04 Mesaj konusu:
Hayabusa, ben bu çocuk kadar muhalif birini daha görmedim.Bizim siyasi partileden birini andırıyor bana hep _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
tennere, ağır çalıyı ne yel alır ne sel alır bındığın makına oturaklı olacak ömer ve sempatık oğlum ne zaman gıttınız ınsan bır haber verırdı muhteşem ıkılı allah muhabbetınızı bozmasın _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
tennere, demekkı sen türkçeden anlamıyon ata sözlerını bılmıyon avrupadan bıze ne tutulmassa tutulmasın hayabusa olsunda çamurdan olsun bende yıllarca bındım _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
motodrift yanlız yaptığım gezilerden daha çok zevk alıyorum aslında
volkanoptik teşekkür ederim Volki-Tolki
serkan_yenidunya yol uzun oluınca en uğrak yerlerimizde petroller oldu
KammadeRR teşekkür ederim abicim..
orucoglu kasklar bizim kafamızı koruyor o yüzden başımızın üstünde yerleri var
osman9370 teşekkür ederim
proeros sağol Erhan'ım,sende karizmasın
ArapKadri ben açmasını bilmiyorum Kadir Baba,o işler Ahmet'in
goldminermechanic teşekkür ederim...
yakuzzza Umut'um,Hüseyin'i resim çekinelim diye uçurumun önüne getirdim aşağı atacaktım gelmedi Sen geldiğinde 3'ümüz yola çıkarsak Hüseyin'i benden uzak tut
karakral1, serkangundogdu teşekkür ederim...
Rabbit teşekkür ederim Arzu.
karayolcu sen sus cimri pinti adam 3 tane dairen var bir Dünya paran var benzinin hesabını yapıyorsun akıllı ol,alırım pis 1000RR cı
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 16.07.2008 - 12:33 Mesaj konusu:
tennere, HAYABUSA anlatılmaz yaşanır yaşamamızsan ne desek boş sana muhalif marsilya
R1 konusuna gelince kısırlığa sebep olduğu herkes tarafınca biliniyor ömer bozkurt gibi bir adama yakışmaz adamın önünde uzun seneler var sperm bozukluğu falan olur sen bin R1 ine yoksa senin baban R1.mi kullanıyordu _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız