Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya-Kız Kalesi Ve Hayabusa cılar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya-Kız Kalesi Ve Hayabusa cılar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum ALLAH canını almasın senin
oGuZ_HaN, sagol abim
somali, tesekkürler
yakuzzza, umut um bıktırdı beni cok konusuyor herkeze asılıyor cok sürat yapıyor vs.. vs.. atalım gitsin en iyisi kurtulalım

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 16.07.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo

Son Mesajdan 52 saniye:

ali_42, Bravo Bravo
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kaçamak bunlarrr.gidiyorsunuz bizi hiç çağırmıyorsunz bende sizi çağırmıycamm.görüşürzzz bakalmmmm. Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim İstemiyorum İstemiyorum Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim İstemiyorum Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr-yamaha r1(yanlış oldu) honda hayat ondaa.
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı cbrsahin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, yürü git,seni takmıyoruz artık kendi kendine konuşmalarına alıştık biz.sen 10 numarasın hep böyle kal...

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim abi fotoğraflar için Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, doğru söylüyon hayabusalar tutulmuyo.çünkü çoookkk hızlılar kimse tutamıyo koçummm. Sen hayabusaya binmeden yorum yapanlardansın anlaşıan. hayabusa motorsikletin Limuzinidir. Göz kırpıyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, abi ben atamam onu kıyamam... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Sen onu bana bırak...Konuşsun dursun bana....Sen o esnada keyfıne bak.... Gülümsüyorum Çok gülüyorum Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÜZEL GEZİ OLMUŞ
Alıntı:

şu yemek sofralarıı benii bitiriyor diyetteyim diye bilerek yapıyorsunuz demii
KAMİLE İŞİN GÜCÜN BOĞAZ Çok gülüyorum
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt demiş ki:
ali_42, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum ALLAH canını almasın senin

Ya abi biraz geri adım atmak gibi olacak ama marsilyayı görünce kendimi tanıyamıyorum bana bir haller oluyor yanlış yanlış hareketler kelimelr çıkıyor özr dilerim herkesten İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daisyfatih demiş ki:
GÜZEL GEZİ OLMUŞ
Alıntı:

şu yemek sofralarıı benii bitiriyor diyetteyim diye bilerek yapıyorsunuz demii
KAMİLE İŞİN GÜCÜN BOĞAZ Çok gülüyorum

allah tependen bakmasın abiiii fatih Gülümsüyorum Konyalıların yemek sofraları çok hoşuma gidiyor walla... Çok gülüyorum Dayanamıyorum Gülümsüyorum napim İstemiyorum Çok gülüyorum

abilerim çok güzel yerler gezmişler.. walla.. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
daisyfatih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa / soma

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

allah tependen bakmasın abiiii fatih Konyalıların yemek sofraları çok hoşuma gidiyor walla... Dayanamıyorum napim

EVET YEMEKLERE BİŞEY DİYECEĞİM YOKTA HER YEMEK MUHABBETİNEDE ZIPLAMASAN OLMAZMI Çok gülüyorum
Başa dön
daisyfatih Çevrimdışı daisyfatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömer abi yine güzel bir gezi yapmışsın abi valla biz bir yere çıkamıyoz sizin sayenizde bizde gezmiş oluyoruz abi saolun
ayrıca paylaşım için teşekkürler abi Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, Delirdim şu olay .. çok takıld kafama bu dogrumu ya R1

olayı yanı bozkurt dedınde felan fılan ben anlmadim

açıklama pls ??
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orval
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gardaşımm nerede cekıldınızz bu fotoları yuk felan mı var dıı yok saa oradann yuk mu getırdınızzzz gardaşım yav Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

R1 DELİSİ
Başa dön
orval Çevrimdışı orval Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi gezmişiniz helal olsun

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
5. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal