daha pazara çok var bakalım hanginiz kacacak korhan....
cercu bende korhanın üstünden atlarım diyiyooo _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
adin, cercu piste cıkarsa atlar üzerimden de, dikkat etsin yine camına 2 delik acmayım durup duruken yeni cam almak zorunda kalmasın hehehehhehehheheheheh yaw önüne gelende benim üstünden atlamaya calışıyor , benim HALİLRR yaptığımı onlar bana yapıyor allahalla allahllahhahahahhahahahahha yaaa _________________ PERT TEAM
600 RR
KoRRhan, neden herkes senin üstüne atlıyor sen iddalısın geçicem diyeee ama içinden dışından geçicem seni korhann
bekiride geçicem senşde azınız açık kalıcak sen bekirle yarışırsın arkamda _________________
b_dostbey, gecersin tabi olum, senin bu konuda ne kadar yetenekli olduğunu hepimiz iyi biliyor ve buyukluğunu kabul ediyoruz. ben seninle aşık atmam söz konusu bile olamaz ......ayrıca bir tek sen değil bana göre herkez beni gecicek kapasıtede _________________ PERT TEAM
600 RR
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 16.07.2008 - 14:30 Mesaj konusu:
pazar günü bahattini gözden kaybetmeyin,tuvalete filan gidiyorum diye yok olup yerine tolgayı çıkarabilir _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
b_dostbey,
kardeşim sende adama bişey olsa da yarışmadan galip gelsem diye bakıyorsun
KoRRhan,
korhan kendine dikkat et olum yolda falan yürürken kaldırımdan aşağı falan inme sakın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız