Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya-Kız Kalesi Ve Hayabusa cılar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya-Kız Kalesi Ve Hayabusa cılar

Konya-Kız Kalesi Ve Hayabusa cılar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teneke kafa demiş ki:
ali_42, Delirdim şu olay .. çok takıld kafama bu dogrumu ya R1

olayı yanı bozkurt dedınde felan fılan ben anlmadim

açıklama pls ??

Olm bak sen uzatıyorsun konuyu seviyene inmemeye çalışıyorum
açıklaması burda kültürün artsın

http://www.motordelisi.com/ftopicp-1316988-.html#1316988

buda yetmezse bir zahmet KONYA,ya geleceksin burda açıklayacağım sana bütün masraflarınıda ben karşılıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 16.07.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali_42, neyse ben gelem oraya Çok gülüyorum hayabusa traşşşş machıne

bunu bılın banda ktm 990 var o bıle atlar bılde sezden bıkers olmaz Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 16.07.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Silifkede insanları hep r1 r6 srad 1000 tarzı motorlara alıştırmıştık hayabusayı gören bu ne biçim motor demeye başladı şaşkınlıkla. Ömer abi ve hüseyin abi trafik yoğunluğu nedeniylr sizlere tam bir şov yapamadım ama artık olanı ile idare edin bi dahaki sefer işallah. her zaman kapım tüm md ye açıktır beklerim.
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.07.2008 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, sen hala ktm 990 mı bınıyon mıllet uzaya çıktı be yavvvvvvvv ınsanları kızdırmaktan vaz geç senden ıyı pıskolojı doktoru olur delı gelır tam zır delı gıder Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 16.07.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, ust tamam ki habusanın SEKRONİ ayarını nerden yapılır????? söylermsıın bu machıneyı övdunuz sızleer

Son Mesajdan 28 saniye:

usta
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 16.07.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum bu sıcakta helal olsun derim güzel gezi güzel paylasım Bravo Bravo
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.07.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Derin ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.07.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, harika kareler,boş durmamış gezmişsin yine herzmn olduğu gibi.
bu arada ameleler gibi yanmışınız fotolardan gördüğüm kadarıyla.. Gülümsüyorum
gezilerinizin devamını dilerim. Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sempatik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 17.07.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün güzellikler yeryüzün de yaşayan insan ogluna sunulmuş fakat japonlar bizim neye daha çok ihtiyacımız oldugunu çözmüşler onlara çok teşekür ederim gezmek eglenmek ve insanlarla tanışmak çok güzel bir de ensevdigin insanla gezer sen daha da güzel oluyor
Rabbit, sen i kalede müsafir etmek isterim hakan bey kardeşimiz beni unutsada ben onu unutmadım ben den hiç bahsetmiyor ama yinede ben sizi seve seve müsafir ederim kızkalesinin en güzel dairesi deniz manzaralı ben de dir beklerim

Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:

tennere, uzaydan falan gelmedin dimi?yazdığından bişey anlamıyoruz.
bak şimdi senin gibi konuşucam
sin çouhk gizel biker machine sürüon Bravo Çok gülüyorum Şok oldum

Son Mesajdan 14 dakika sonra eklendi:

KONYA MD herzaman BİR numara Alkışlıyorum Bravo Çoook seviyorum Delirdim Dans

k@Ny@ mD te@m
Başa dön
sempatik Çevrimdışı sempatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, Abi eeee malüm evlendik ve tazeyiz daha ev den işe işten eve ama toplantı olsa gelicem ve görüşücez ama toplantı nın da olduğu yok Ağlıyorum Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 17.07.2008 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tennere, bizden biker olmazda sendenmi olur . Bak terbiyesizlik yapma sınırı aşıyor benimde sabrımı taşırıyorsun . Sen önce büyüklerine karşı saygılı olmayı öğren ndan sonra bize tavsiyede bulun. Sinirlendim
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 17.07.2008 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VALEO, sakin ol levent abi sınırı da aşma boşver biz yaşayamayız yunanistanda...

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orval
Üye
Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1 DELİSİ
Başa dön
orval Çevrimdışı orval Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 17.07.2008 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt Sempatik güzel gezi olmuş kazasız belasız olması en sevindirici olanı

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
yzd42
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.07.2008 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel gezi olmuş emeğinize sağlık teşekkürler paylaşım için Bravo Çoook seviyorum
Başa dön
yzd42 Çevrimdışı yzd42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal