Silifkede insanları hep r1 r6 srad 1000 tarzı motorlara alıştırmıştık hayabusayı gören bu ne biçim motor demeye başladı şaşkınlıkla. Ömer abi ve hüseyin abi trafik yoğunluğu nedeniylr sizlere tam bir şov yapamadım ama artık olanı ile idare edin bi dahaki sefer işallah. her zaman kapım tüm md ye açıktır beklerim. _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
tennere, sen hala ktm 990 mı bınıyon mıllet uzaya çıktı be yavvvvvvvv ınsanları kızdırmaktan vaz geç senden ıyı pıskolojı doktoru olur delı gelır tam zır delı gıder _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Tarih: 16.07.2008 - 15:40 Mesaj konusu:
bu sıcakta helal olsun derim güzel gezi güzel paylasım _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 16.07.2008 - 17:48 Mesaj konusu:
Ömer Bozkurt, harika kareler,boş durmamış gezmişsin yine herzmn olduğu gibi.
bu arada ameleler gibi yanmışınız fotolardan gördüğüm kadarıyla..
gezilerinizin devamını dilerim. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
bütün güzellikler yeryüzün de yaşayan insan ogluna sunulmuş fakat japonlar bizim neye daha çok ihtiyacımız oldugunu çözmüşler onlara çok teşekür ederim gezmek eglenmek ve insanlarla tanışmak çok güzel bir de ensevdigin insanla gezer sen daha da güzel oluyor
Rabbit, sen i kalede müsafir etmek isterim hakan bey kardeşimiz beni unutsada ben onu unutmadım ben den hiç bahsetmiyor ama yinede ben sizi seve seve müsafir ederim kızkalesinin en güzel dairesi deniz manzaralı ben de dir beklerim
Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:
tennere, uzaydan falan gelmedin dimi?yazdığından bişey anlamıyoruz.
bak şimdi senin gibi konuşucam
sin çouhk gizel biker machine sürüon
Son Mesajdan 14 dakika sonra eklendi:
KONYA MD herzaman BİR numara _________________
k@Ny@ mD te@m
Ömer Bozkurt, Abi eeee malüm evlendik ve tazeyiz daha ev den işe işten eve ama toplantı olsa gelicem ve görüşücez ama toplantı nın da olduğu yok _________________
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 17.07.2008 - 09:25 Mesaj konusu:
tennere, bizden biker olmazda sendenmi olur . Bak terbiyesizlik yapma sınırı aşıyor benimde sabrımı taşırıyorsun . Sen önce büyüklerine karşı saygılı olmayı öğren ndan sonra bize tavsiyede bulun. _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız