Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 489 Nereden: ISTANBUL/florya
Tarih: 16.07.2008 - 12:34 Mesaj konusu:
topic up _________________ Arkadas ve arkadaslik birbirini tamamlayan onemli iki kelime.Her zaman bir arkadasa gerek vardir.Bazen arkadaslarimizin yerine kimseleri koyamadigimizda onlarin degerini anliyoruz.
sipsivri, ahhhhhhhhhhhhhhh, biri izin dedi. İzni kim kaybetmi şde biz bulacaz, benim tayfadan o saatte gelebilecek olan varsa bensiz gideceksiniz demektir. (Tabii benim gelip gelemeyeceğim hala belli değil)
yaaa hani organizatörler??? burnumuzun dibinde festival var bir tane organizasyon yok. yoksa önemlimi degil bu festival ben anlamadımki. hem cogumuz calısıyoruz cumartesi sabah yada cuma gecesinden yola cıkılacak sekilde olan bir organizasyon olsa gelmek isteyen arkadaslar belirlense kalacak yer konusunda fikir paylaşılsa fena olmaz gibi sanki.
gitano, muhtemelen biz de bi rgrup cuma gecesi yola çıkacağız. Ancak çıkışımız iş saatinden sonra olacak ve kara yoluyla gideceğiz. Bizimle kontakta olursan, ne zaman nerede nasıl buluşacağımızı konuşuruz. (Bu arada ben hala gelip gelemeyeceğimi bilmiyorum )
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1850 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 17.07.2008 - 10:14 Mesaj konusu:
Başka gelen yokmu? Ona göre hareker edicez. Karanlığa kalmadan çadır kurma yerine varmak için 18.07.2008 Cuma günü Saat: 16:30 da hareket edicez. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4363 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 17.07.2008 - 12:18 Mesaj konusu:
Bizde geleceğiz derkunt, abi ama cumartesi yola çıkma ihtimalimiz var o yüzden kesin konuşamıyorum. Allah izin verirse hep beraber eğleneceğiz. _________________ A Rh(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız